⭕️عجبِ رویی دارید شماها!
🔺سال 94 وقتی اصلاح طلبان وارد مجلس شدند، قیمت دلار 3700 بود الان شده 13700، پراید 20 میلیون بود الان حدود 70 میلیون، سکّه 860 تومن بود الان شده حدود ۵ میلیون و...
🔺شماها که ۴ ساله عُرضه قانونگذاری ندارید و کلا وزرا و رئیسجمهور رو هم تشریفاتی استیضاح میکنید، چگونه دوباره میتونید تو روی ملّت راست راست نگاه کنید و دنبال رای هم باشید؟
#وظیفه_شرعی
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#مجلس_انقلابی
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
🔴اضطرار فرج🔴
◀️هر عنايتي، هر نعمتي که در اين عالم وجود دارد، هر نفسي که از ما بالا و پايين ميرود، لحظه لحظهاي که عمر ما استمرار پيدا ميکند، اگر نعمت علمي براي ما به وجود ميآيد، اگر نعمت کار خيري از ما به وجود ميآيد، عبادتي، عمل خيري به وجود بيايد، هر چيزي که هست اين نعمتها از خداست. و باب نعمتها حجت زمان است. از کانال او به ما ميرسد.
◀️ اينها به عنايت امام زمان است. اين هماني است که در دعا هست، به يمن حضرت هست که مردم روزي ميخورند. حتي اگر به اضطرار نرسيده باشند.
◀️ببينيد ما که ميخواهيم به اضطرار برسيم، از اين باب هست که بتوانيم آن فرج را چه براي خودمان و چه فرج کلي را ايجاد کنيم. اما اگر هم ما به آن اضطرار نرسيديم، هرچه به ما از رزق و روزي ميرسد، ولو ندانيم و نشناسيم، مگر آن کساني که الآن خدا را نميشناسند، مگر به آنها روزي نميرسد؟ به آنها ميرسد.
◀️ آن تعبيري که در دعاي رجب هست، که خداوند متعال به آن کسي که «لَمْ يَسْأَلْهُ وَ لَمْ يَعْرِفْه» نه او را ميشناسد و نه معرفتي به او دارد، باز خدا به او روزي ميدهد. او رحمت عامش گسترده است.
◀️وجود مقدس ولي عصر(عجل الله فرجه) که واسطهي فيض خدا و رحمت خدا هست، آن هم يک رحمت عمومي براي همه دارد، ولو براي کسي که او را نشناسد. اما ما دنبال آن عنايت و رحمت خاص او هستيم.
◀️ آن رحمت خصوصي که به آن کساني ميرسد که به ياد او هستند. بعد يک قدم بالاتر معرفت به او دارند. بعد يک قدم بالاتر اضطرار به او پيدا کردند. اينها درجات رشدي است که يک مؤمن بايد به کم اکتفا نکند. قدم به قدم بردارد، از ياد حضرت و رفع غفلت از او گرفته تا معرفتها، تا عميق شدن اين معرفتها، تا پيدا شدن يک نياز جدي به او و اينکه اين نياز را هيچکس ديگري غير از او نميتواند پر کند. يعني اضطرار به او که تنها راه اوست. اين درجات معرفتي تا به اضطرار باعث ميشود آن عنايت خاص حضرت شامل حال ما شود والا رزق عام را که به همه ميدهد.
#استاد_عالی
#اضطرار_فرج
#ظهور_نزدیک_است
#قیام_قائم
#معرفت_امام
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آخرش که چی؟
🔻پاسخی به مهمترین سوال هر انسان در طول زندگی
#تصویری
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
#دستاوردهای_انقلاب 🇮🇷
#قسمت_شانزدهم✨
#کرامت_زن
🔹کاهش بی سوادی زنان بالاتر از ١٥ سال نسبت به کشورهای دنیا
🔹افزایش اساتید زن در دانشگاهها
🔹افزایش امید به زندگی بانوان در ایران، از ٥٧/٦ سال به ٧٧/١ سال
🔹افزایش نسبت پزشکان متخصص زن به مرد از ١٥ درصد به ٤٠ درصد
🔹افزایش نسبت پزشکان فوق تخصص زن به مرد از ٩ درصد به ٣٠ درصد
🔹افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان، از ١٦ درصد به ٩٨ درصد
🔹کاهش ٩٠ درصدی مرگ ومیر مادران هنگام زایمان
📚صعود چهل ساله،سید محمد حسین راجی، ص٢٦٨_٢٨٣
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
سردار #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی 🥀 درباره نحوه #شهادت #شهید_محمد_حسین_یوسف_الهی 🥀 اینچنین گفته است که؛ هنگامی که آنها در اتاق عملیات بودند دشمن در عملیات والفجر هشت دست به حمله شیمیایی میزند، او یاران خود را از سنگر خارج کرد و خود به #شهادت رسید.😭
طبق نقل قولی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وی اینچنین گفته است که؛ دوست دارم تا مرا در پس از مرگ در کنار او به خاک بسپارید.😭😭😭
ولادت:۱۳۳۹/۱۲/۲۶❤️
شهادت:۱۳۶۴/۱۱/۲۷❤️
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی💗
#شهید_محمد_حسین_یوسف_الهی 💜
#شهدای_دفاع_مقدس💙
#شهدای_دفاع_از_وطن💚
#یادشان_با_ذکر_صلوات🌸
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir
#تاکید!☝️
✨✨✨✨✨✨✨✨
کلام رهبر معظم انقلاب:
اصلح کسی است که دردها را بداند و حس کند؛ برای ریشهکنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند.
✨✨✨✨✨✨
شاخصه های انتخاب اصلح از نظر رهبر معظم انقلاب:
1- مومن 2- انقلابی 3- شجاع 4- دارای روحیه جهادی 5- کارآمد 6- طرفدار عدالت.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir/
خشتـــ بهشتـــ
قسمت_اول
وصیتنامه_شهدا
شهید_محمد_جهان_آرا🌹
از روزی که جنگ آغاز شد تا لحظه ای که خرمشهر سقوط کرد یک ماه بطور مداوم کربلا را می دیدم. «ربنا افرغ علینا صبرا و ثبت اقدامنا و انصرنا علی القوم الکافرین».
بارپرودگارا، ای رب العالمین، ای غیاث المستغیثین و ای حبیب قلوب الصالحین. تو را شکر می گویم که شربت شهادت، این راه رسیدن انسان به خودت را به من بنده ی فقیر و حقیر و گناهکار خود ارزانی داشتی.
من برای کسی وصیتی ندارم ولی یک مشت درد و رنج دارم که بر این صفحه ی کاغذ می خواهم همچون تیری بر قلب سیاه دلانی که این آزادی را حس نکرده اند و بر سر اموال این دنیا ملتی را، امتی را و جهانی را به نیستی و نابودی می کشانند، فرو آورم.
خداوندا! تو خود شاهدی که من تعهد این آزادی را با گذراندن تمام وقت و هستی خویش ارج نهادم. با تمام دردها و رنج هایی که بعد از انقلاب بر جانم وارد شد صبر و شکیبایی کردم ولی این را می دانم که این سران تازه به دوران رسیده، نعمت آزادی را درک نکرده اند چون دربند نبوده اند یا در گوشه تریاهای پاریس، لندن و هامبورگ بوده اند و یا در ...
و تو ای امامم! ای که به اندازه ی تمام قرنها سختی ها و رنج ها کشیدی از دست این نابخردان همه چیزدان! لحظه لحظهٔ این زندگی بر تو همچون نوح، موسی و عیسی و محمد (ص) گذشت. ولی تو ای امام و ای عصاره ی تاریخ بدان که با حرکتت، حرکت اسلام را در تاریخ جدید شروع کردی و آزادی مستضعفان جهان را تضمین کردی. ولی ای امام کیست که این همه رنجها و دردهای تو را درک کند؟! کیست که دریابد لحظه ای کوتاهی از این حرکت به هر عنوان، خیانتی به تاریخ انسانیت و کلیه انسان های حاضر و آینده تاریخ می باشد؟
#شادی_روح_شهداصلوات
#ادامه_دارد
||•🇮🇷 @marefat_ir
||•🌐 https://www.instagram.com/marefat_ir