eitaa logo
🌐 حزب الله 🌐
189 دنبال‌کننده
31.4هزار عکس
28.1هزار ویدیو
1.1هزار فایل
اَلا اِنَّ حِزبَ اللّهِ هُمُ الغالِبونَ بدانید و آگاه باشید که حزب خدا همیشه غالب و پیروز(بر حزب شیطان) است .
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خبرگزاری فارس
عوارض آزادراه‌ها به قیمت قبل برگشت 🔹وزارت راه مجوز افزایش قیمت عوارض آزادراه‌ها را لغو کرد. @Farsna
هدایت شده از گام دوم انقلاب
چون چشم تو دل می‌برد از گوشه‌نشینان.... شد گوشه‌ی شش‌گوشه برای تو مهیا... حمید_رضا_برقعی
هدایت شده از گام دوم انقلاب
🏴 روضه حضرت علی‌اکبر از زبان رهبرانقلاب 🔺یک وقت دیدیم که زینب از خیمه‌ها خارج شد. «فنادا یا حبیباه یابن‌اخاه»؛ صدایش بلند شد: «ای عزیز من؛ ای برادرزاده من!». «و جائت فأکبّت علیه»؛ آمد و خودش را روی پیکر بیجان علی اکبر انداخت. «فجاءالحسین علیه‌السّلام فأخذها و ردها الی النّساء»؛ امام حسین علیه‌السّلام آمد، بازوی خواهرش را گرفت، او را از روی جسد علی‌اکبر بلند کرد و پیش زن‌ها فرستاد. 🗓 ۱۳۷۴/۰۳/۱۹ 🌱
هدایت شده از گام دوم انقلاب
🛑 خلاصه حملات دیشب برای مخاطبینی که امروز مطالعه میکنند : - مقاومت ساعت ۲۱ به وقت تلاویو حملات موشکی وسیعی بر ضد کمربند امنیتی ( شهرکهای متعدد ) اطراف غزه انجام داد . - حملات تا ساعت ۱ بامداد به وقت تلاویو به فاصله هر ۱۰ دقیقه ادامه داشت و گویا صدها موشک روانه شد ( هرچند منابع اسراییلی اعلام کردند بیشتر از ۱۰۰ تا و ۴۶ تاشون رهگیری شد ) - شهرک نشینان این مدت تمام وقت تو پناهگاهها بودند و فرودگاهها از ترس مهاجرت معکوس بسته شد . - یک موشک کالیبر سنگین به سدیروت برخورد کرد که تا الان اسراییلی ها از تلفات و ضایعاتش طفره میرن . - حملات به تمام شهرکهای اطراف غزه صورت گرفت اما از بین اینها به سدیروت و اشکلون بیشتر از همه اصابت کرد . - مصر طبق معمول اومد میانجیگری کنه که با مخالفت جهاد اسلامی و موافقت اسراییل روبرو شد . - تلفات و ضایعات اسراییل به شدت سانسور شد اما به ناچار مجبور شدند ۸ مجروح رو تایید کنند و همچنین خبر مرگ یک صهیونیست درز کرد ( هرچند غیر رسمی ) - شهدای فلسطینی هم ۱۰ نفر بودند که در بینشان کودک ۵ ساله ای نیز حضور داشت . - تعداد قابل توجهی از شهرک نشینان اطراف غزه هم به شهرک های دور تر با اتوبوس فرار کردند . - تونس و قطر و ترکیه هم حملات اسراییل رو محکوم کردند . - عمار حکیم و کتائب حزب الله عراق هم اعلام حمایت کردند و نجبا گفت تجهیزات ما در اختیار مقاومت اسلامی قرار میگیرد . - حماس هم کاری نکرد .
هدایت شده از گام دوم انقلاب
🔴سردار قاآنی: ضریب امنیتی رژیم صهیونیستی رو به افول است فرمانده نیروی قدس سپاه: 🔹هیچ‌گاه از خباثت‌ها و جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بر علیه مردم ایران اسلامی و دیگر مظلومان جهان در هر نقطه جغرافیایی که باشند، غافل نخواهیم شد. 🔹دشمنان نظام اسلامی و در راس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند که ما در میدان مقاومت هیچ‌گاه از جانفشانی دست نخواهیم کشید و با ایستادگی در مسیر مقاومت حرکت می‌کنیم. 🔹مسیر باافتخار و باعزت شهدا تا نابودی کامل دشمنان نظام اسلامی ادامه خواهد داشت. 🔹این دو رژیم خیانتکار و آدمکش در برابر هر جنایتی که مرتکب می‌شوند، پاسخ آن را در کوتاه‌ترین زمان دریافت خواهند کرد. 🔹ضریب امنیتی در اسرائیل رو به افول است و فرزندان حزب‌الله در حال برنامه‌ریزی هستند که در زمان مناسب آخرین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کنند.
هدایت شده از گام دوم انقلاب
13920713_7542_128k.mp3
2.12M
🔹یاد خلبانی همچون شهید بابایی و افسر فنّىِ عالی‌قدری همچون شهید ستّاری هرگز از یاد ملّت ایران نخواهد رفت. ▪️بیانات در مراسم تحلیف و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران‌ ۱۳۹۲/۰۷/۱۳ ‌••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
هدایت شده از گام دوم انقلاب
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساحل «اشدود» به علت ترس از احتمال حمله موشکی از غزه خالی از شهرک‌نشینان صهیونیست شد.
هدایت شده از گام دوم انقلاب
۱۱ شهید و ۱۰۰ زخمی از ابتدای تجاوزات اسرائیل به 🔹تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد دومین روز خود شده است و از صبح امروز تاکنون، یک فلسطینی دیگر شهید و چهار نفر دیگر زخمی شدند. 🔹آمار کلی هم تا این لحظه به ۱۱ نفر و شمار مجروحان نیز به حدود ۱۰۰ نفر رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از گام دوم انقلاب
جنگ بزرگ در عراق در راه است 🔹طبق اخبار رسیده از کوفه عبیدالله‌بن‌زیاد در سخنرانی اخیر خود مردم را ترغیب و تهدید کرده تا مقابل حسین‌بن‌علی بایستند. او اعلام کرده هر که در این مدت به کربلا نرود و با آنها مقابله و مبارزه نکند، خونش حلال بوده و حقوقش از بیت‌المال قطع خواهد شد. 🔹یزید نیز برای تامین هزینه نظامی جنگ، مبلغ ۴ هزار دینار و ۲۰۰ هزار درهم را برای عبیدالله فرستاده‌تا عبیدالله ۲۵ هزار نفر دیگر را برای جنگ با حسین ‌بن ‌علی تجهیز کند. فضای موجود در کوفه و کربلا نشان از وقوع جنگی تاریخی دارد.