هدایت شده از میرزا
💠 احکام
📚 مساله 2787ـ امر به معروف و نهی از منکر واجب کفایی می باشد و در صورتی که بعضی از مکلّفین قیام به آن می کنند از دیگران ساقط است، و اگر اقامۀ معروف و جلوگیری از منکر موقوف بر اجتماع جمعی از مکلّفین باشد واجب است اجتماع کنند.
رساله توضیح المسائل امام خمینی(ره)
گروه مجمع حامیان
امربه معروف و نهی از منکر استان یزد
https://eitaa.com/joinchat/2536898660C109b1548d0
حامیان
#کانال_امربه_معروف_ونهی_ازمنکر استان یزد
https://eitaa.com/joinchat/2854748167C68d0303e98
هدایت شده از میرزا
💠 احکام
📚 مساله 2788ـ اگر بعضی امر و نهی کنند و موثر نشود و بعض دیگر احتمال بدهند که امر آنها یا نهی آنها موثر است واجب است امر و نهی کنند.
رساله توضیح المسائل امام خمینی(ره)
گروه مجمع حامیان
امربه معروف و نهی از منکر استان یزد
https://eitaa.com/joinchat/2536898660C109b1548d0
حامیان
#کانال_امربه_معروف_ونهی_ازمنکر استان یزد
https://eitaa.com/joinchat/2854748167C68d0303e98
#ایران_قوی
خندقی که روحانی برای آیت الله رئیسی بجا گذاشته است، خیلی خیلی زمان می برد تا آواربرداری شده، شناسائی شود و بازسازی گردد...
ما در کنار رئیس جمهور محبوبمان می ایستیم و کشور ایران و جمهوری اسلامی را آنگونه که باید باشد می سازیم...
🌴یا صاحب الزمان ادرکنا🌴
میرزاپرچم ایران
@mirza_h_sharif
🇮🇷انقلاب اسلامی تولدی دوباره یافته است 🇮🇷
💯 ملت ایران باید "اتحاد" خودرا مستحکم نماید...
💯 باید مواظب "نفوذ" باشد...
💯 باید مواظب "تحریف" باشد...
💯 باید مواظب "نفاق" باشد...
✨ اتحاد واتفاق رمز پیروزیهای ما بوده است ✨
#حزب_الله
کره زمین با کانالهای انرژیhttps://eitaa.com/joinchat/3545038870Ca772b11ea2
#کانال_حزب_الله
@KHezbollah
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای خاطرهگویی رهبر انقلاب درباره شهید شهریاری
🔹دکتر «امیرحسین فقهی» شاگرد شهید مجید شهریاری برای اولینبار در مقابل دوربین تسنیم به تشریح خاطرهای پرداخت که اخیرا رهبر انقلاب درباره مقام معنوی آن دانشمند هستهای بیان کردند، او تنها شاهد عینی این خاطره است.
tn.ai/2597302
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تلآویو زیر ذرهبین
🔹در حالیکه رژیمصهیونیستی سالها سعی داشت با فشار بر شرکتهای ارائهدهنده تصاویر ماهوارهای از انتشار تصاویر بسیاری از مناطق فلسطین اشغالی ممانعت کند، اما شرکت آمریکایی «مپباکس» تصاویر با جزئیات بالا و تا فاصله پنجاه سانتیمتری از فلسطین اشغالی را به مشترکان سرویس خود ارائه میکند.
🔹به گفته برخی از مشترکان مپباکس، تصاویر جدید از فلسطین اشغالی بدون حذفیات هستند، بهگونهای که نیروگاه و تأسیسات اتمی «دیمونا» در صحرای نقب نیز از فاصله نیممتری قابل مشاهده است.
@Farsna
هدایت شده از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از ایةالله بهجت (ره) ایةالله مجتهدی (ره)
❤️ #در_محضر_بزرگان
🔔 گیر کار کجاست؟!
✅ آیت الله مجتهدی تهرانی:
کسانی که به هر دری می زنند ولی کارشان درست نمیشود، برای این است که نماز اول وقت نمیخوانند.
هدایت شده از ایةالله بهجت (ره) ایةالله مجتهدی (ره)
🔶 پیامبر گرامی(صلیالله علیه و آله وسلم)در رابطه با مراتب سه گانه صبرمی فرمایند:
✨اول «صبر برمكروهات و مصايب»؛
که شکیبایی انسان در برابر حوادث تلخ و ناگوار مثل خسارات مالی، مرگ عزیزان، بیماری و...
از جمله مراتب صبر است که قرآن کریم از آن اینگونه یاد کرده است:
«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرين الَّذينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُون».
⚰ #یاد_مرگ #مرگ
🔆کانال اختصاصی آیت الله مجتهدی(ره)
🔆 @nasemebehesht
هدایت شده از محمد حسین فلاح
اعتراف رادیو فردا به درماندگی آمریکا مقابل ایران (خبر ویژه)
ارگان رسمی سازمان سیا، از اینکه جمهوری اسلامی نسبت به تهدیدهای آمریکا درباره بازگشت فوری به مذاکرات بیاعتنایی میکند، ابراز ناخرسندی کرد.
وبسایت رادیو فردا در تحلیلی مینویسد: بهنظر میرسد رهبر جمهوری اسلامی عجله چندانی برای بازگشت به میز مذاکرات ندارد.
شایعترین گزاره این است که طبق الگوی پس از شکست مذاکرات هستهای سال ۸۳ که حکومت ایران با ابزار افزایش ظرفیت غنیسازی و تولید سانتریفیوژ تلاش کرد با دست پُر به مذاکرات هستهای برگردد، اینبار در حال «تقویت توانمندی ظرفیت سلاح اتمی» خود است تا امتیاز بیشتری بگیرد. خطر این رویکرد ایران طبق هشدارهای مقامهای آمریکایی این است که پیشرفتهای فنی ایران ممکن است برجام را بلاموضوع کند، ولی احتمالاً چنین موضوعی برای رهبر جمهوری اسلامی نگرانکننده نیست. در واقع او هراس چندانی از تصویری که از پیامدهای تأخیر در مذاکرات و توافق و برداشته نشدن تحریمها ترسیم میشود، ندارد و نیرویی هم که بتواند این ترس را تحمیل کند، قدرت کافی ندارد.
شق اول این نیروها به فضای سیاست داخلی ایران بازمیگردد. در بازه زمانی سال ۹۰ تا ۹۲ که تحریمها علیه حکومت ایران به اوج رسیده بود، طیفی از نیروهای سیاسی، حضور فعال در لایههای بالادستی سیاست ایران داشتند که درباره پیامدهای تحریمها هشدار میدادند، برای مذاکره با غرب فشار میآوردند، آن را تبدیل به یک الگوی انتخاباتی کردند و آمادگی برای برعهده گرفتن نقش مذاکرهکننده / سازشکار داشتند. همه این نیروها اکنون حاشیهنشین شدهاند و بهعنوان نماد باخت معرفی میشوند.
رهبر جمهوری اسلامی در سخنرانی پس از خروج دولت ترامپ از برجام بارها اشاره کرده که مذاکرات با آمریکا نشان داد «بیاعتمادی» او به غرب درست بوده است.
علیاکبر صالحی، رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی، در روایتش از مذاکرات محرمانه سال ۹۱ در عمان اشاره میکند که این نگرانی سابقهدار است و به نقل از رهبری میگوید: ««نمیتوانیم به آمریکاییها اعتماد کنیم؛ با توجه به خلف وعدهای که میکنند، تجربه بدی از آنها داریم. آنها هیچ وقت پایبند به عهد و پیمان نبودند» ...عرض کردم اگر اجازه دهید، برای اتمام حجت در این زمینه اقدام کنیم، به هر حال چیزی را از دست نمیدهیم؛ یا به نتیجه میرسیم یا نمیرسیم... فرمودند برای اتمام حجت، امر درستی است. مخالفتی ندارم.»
الگوی «اتمام حجت» از نظر رهبر حکومت ایران اکنون تجربه شده و اشتباه و بازنده است، ولی مهمتر از آن این است که نیروی فشار قدرتمندی در داخل و خارج برای تغییر این دیدگاه وجود ندارد.
رهبر جمهوری اسلامی دیماه سال ۹۲ در یک سخنرانی عمومی گفت که مذاکرات «با شیطان برای رفع شر» انجام میشود. شر مهم در آن دوران فشار فوقالعاده و ناگهانی تحریمها بود و حکومت ایران میکوشید با اهرم مذاکره جو موجود شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل در دنیا گرفته شود».
بهنظر میرسد چنین دیدگاهی در حال حاضر کمرنگتر شده و ارزیابی سخنرانیهای شش ماه اخیر رهبر جمهوری اسلامی نشان میدهد که او تحریم را به اندازه سال ۹۲ شر نمیپندارد و روی ظرفیتها و مهارتهای حکومت برای کاهش آسیبهای تحریمها، حساب جدیتر باز کرده است. این نگاه به اقتصاد مقاومتی تا اصلاح ثانوی، غالب و جاری و واقعی است. جمهوری اسلامی از نگاه رهبری، دوران فشار حداکثری ترامپ را از سر گذرانده است. وضعیت فعلی برای او ترسناک نیست و ایران توانایی کافی را در منطقه داراست.
رادیو فردا در پایان با لحنی درمانده و مستأصل مینویسد: مولفههایی چون تجدیدنظر چین در حمایت نفتی از ایران، برنامه حمله نظامی به ایران و... تهدیدهای مهمیهستند، ولی تا زمانی که دربارهشان فقط حرف زده میشود، چندان تعیینکننده نیستند. زور کماکان مهمترین زبان دیپلماسی است.
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی