🗳 مشارکت ۴۱ درصدی در #انتخابات جای دفاع هم دارد؟
💢طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی بازار، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است و ثمرهی تصمیمات مجلس عمدتا در بلند مدت قابل مشاهده است.
8⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هفت گانهی مذکور بر تصمیم آنها موثر است.
9⃣ از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هفت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
0⃣1⃣ و در پایان باید گفت که میزان مشارکت، در حقیقت بیش از ۴۱ درصد از واجدین شرایط رأیدهی بوده است چرا که در تعداد واجدین رأی، آمار ایرانیان خارج از ایران نیز احتساب شده است در حالی که اساسا آنها نمیتوانند از خارج از کشور در انتخابات مجلس شرکت کنند.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️وقتی یک دهه هشتادی طرفداران پهلوی رو با خاک یکسان میکنه...
#انتخابات
#پهلوی_بدون_روتوش
🔺بصیرت برخی افراد مدعی انقلابیگری را مشاهده میفرمایید...
❌در حالی که براندازان و شبکههای معاند مستقیم و غیر مستقیم به شکست پروژهی تحریم انتخابات اقرار میکنند و منتظر مشارکتی زیر ۲٠ درصد بودهاند، برخی افراد خیلی احساس واقع نگری میکنند و در قامت یک آسیب شناس افرادی که در حال روشنگریِ منطقی درمورد مشارکت ۴۱ درصدی و دلایل آن هستند را #ماله_کش خطاب میکند و به نوعی حرکت روشنگرانهی این قشر از نیروهای رسانهای انقلاب را مورد هجمه قرار میدهد.
⚠️قبل از #انتخابات هم همین فرد کاهش مشارکت و در نتیجه تزلزل در امنیت کشور و احتمال حملهی نظامی به کشورمان را یک «تحلیل آبکی» قلمداد کرده بود، در حالی که این تحلیل از عبارات افراد سرشناسی همچون رهبر معظم انقلاب نشأت گرفته: مردم عزیز ما باید بدانند که حضور آنها در عرصههای مختلف، تعیینکننده است. تعیینکنندهی چه؟ تعیینکنندهی امنیّت ملّی. اگر مردم در صحنه حضور داشته باشند، کشور در امنیّت باقی خواهد ماند. اینکه شما میبینید دشمنهای پُررو و وقیح و گردنکلفت در مقابل جمهوری اسلامی از هر عمل سختی اجتناب میکنند، بهخاطر حضور مردم است؛ میترسند، بهمعنای واقعی کلمه میترسند؛ اینها تحلیل نیست، اینکه عرض میکنم، واقعیّاتی است که مستندهای آنها جزو مسلّمات است. ۱۳۹۶/۰۲/۱۰
😏کاش برخی میآموختند ابتدا حرفهایشان را مزه مزه کنند و اگر دشمن شاد کن نبود آن را در کانال چند صد هزار نفری خود به اشتراک بگذارند.
مخاطب خاص: #ش_ف_ف
✍میلاد خورسندی
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨جزئیاتی از دستگیری عامل موساد در کشور همسایه که امروز صبح اعدام شد
🔹رئیس کل دادگستری اصفهان: عامل موساد با هویت جعلی از کشور خارج میشود و در نهایت ۱۳ روز بعد در یکی از کشورهای همسایه دستگیر میشود.
🔹در نهایت حکم اعدام این عامل موساد امروز اجرا شد.
#امنیت_اتفاقی_نیست
#ایران_قوی
🔻یکی از دلایل کاهش مشارکت در #انتخابات اینجاست:
✖️نوع مدیریت و حکمرانی غلط ما در عرصه فضای مجازی، کاری کرده است که بخش قابل توجهی از مردم کشور اساساً به ما دسترسی ندارند!
✖️یعنی نه تنها از بسیاری از اخبار خوب و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی اساساً مطلع نمی شوند، بلکه به دلیل فعالیت افسار گسیخته فیلترشکن ها و تاخت و تاز جنگ افزارهای دشمن مثل تلگرام و اینستاگرام و... در سایه مدیریت غلط در فضای مجازی کشور، اتفاقاً به مرور زمان، یا علیه جمهوری اسلامی می شوند و یا نسبت به جمهوری اسلامی و مسائل کشور بی تفاوت هستند!
✖️بنابراین، ضروری است که تا بیش از این دیر نشده، بدون توجه به برخی حواشی و با در نظر گرفتن منافع مردم، به داد فضای مجازی کشور برسیم و ذهن و زندگی مردم را از حملات فرهنگی دشمن نجات دهیم. با این اقدام قطعا دید کثیری از مردم به کشور و حکومتشان بهبود خواهد یافت و طبیعتا مشارکت نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
#نه_به_ولنگاری_مجازی
#نه_به_جنگ_افزارهای_آمریکایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالها پیش در نمایشگاه کتاب سید جواد طباطبایی را با دوستم دیدم و جهت شروع صحبت، به رسم ادب، دوستم را که در دانشگاه قم فلسفه میخواند معرفی کردم. ولی او بلافاصله گفت مگر قم دانشگاه دارد؟! کنایه او مثل نقدهایش گزنده بود ولی بر اساس مبانی فکریاش سخن گفت. بعداً شنیدم دوستم از اینکه او را معرفی کردم رنجیده و نوشته یک دوست آنچه برای خود نمیپسندید برای دیگری پسندید! اما من با وجود مطالعه تفاوتهای بنیادین علم جدید و قدیم، اکراه نداشتم که خود را دانشجوی قم معرفی کنم، حتی مقابل کسی که تعبیر دانشگاه قم را به دلیل اندیشه ایرانشهریِ غیردینی و تجددگرا، یک تناقض میدانست. در حالیکه اکنون پژوهشگران مسلمان تلاش میکنند به صورت تفصیلی با علم آشنا بشوند و چشمانداز امیدوارکنندهای برای تحول در علوم و تحقق الگوی پیشرفت باز شده است.
ر.ک
پیشرفتهای علمی حوزه علمیه از زبان وزیر دولت اصلاحات در برنامه بیبیسی👆
https://eitaa.com/khezrnews
🔴 نیکاراگوئه از آلمان به دلیل حمایت مالی و نظامی از رژیم صهیونیستی، قطع کمکهای مالی به آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) و تسهیل نسلکشی در دیوان بینالمللی دادگستری شکایت کرد.
به گزارش رویترز، نیکاراگوئه در شکایت خود از دیوان بینالمللی دادگستری خواست تا با صدور حکم موقت، برلین را موظف به توقف کمک نظامی به اسرائیل کند.
نیکاراگوئه استدلال کرده است که آلمان کنوانسیون مقابله با نسلکشی (۱۹۴۸) و کنوانسیون ژنو درباره قوانین جنگی (۱۹۴۹) در سرزمینهای اشغالی فلسطین را نقض کرده است.
پیشتر آفریقای جنوبی شکایتی علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون نسلکشی به دیوان بینالمللی دادگستری ارائه کرده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید آیت الله سید محمد باقر علوی به رائفی پور چی گفته حالا بعضی از حزب اللهی های ما رائفی پور مرجع سیاسی و دینی آنها شده😭😭😭😭