eitaa logo
خضر نیوز (جنگ شناختی)
1.8هزار دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
8.5هزار ویدیو
43 فایل
تحلیلی ، خبری ( با تمرکز بر جنگ شناختی دشمن) ارتباط با ادمین 👇👇 https://eitaa.com @HRSamir مشاوره در زمینه های :سواد رسانه، اعتیاد مجازی ، فضای مجازی و کودکان و.......
مشاهده در ایتا
دانلود
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زیارت قبر معاویه و جاری شدن اشک تروریست ها در تجلیل از بنی امیه!
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😪 گریه‌های زن مسیحی در قتلگاه شهیدسید حسن نصرالله😪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسرائیل برای اولین بار از سامانه «تاد» استفاده کرد 🔹رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که ارتش این رژیم بامداد امروز برای اولین بار از زمان استقرار سامانه ضد موشکی «تاد» برای ره‌گیری موشک یمنی از این سامانه استفاده کرده است.
‌🔴پاسخ تل‌آویو به خوش‌رقصی حاکمان سوریه ♦️وزیر خارجۀ رژیم صهیونیستی امروز به خوش‌رقصی‌های شورشی‌های حاکم بر سوریه پاسخ داد و آن‌ها را «باند تروریست‌» توصیف کرد. ♦️وزیر خارجۀ این رژیم در جریان یک جلسۀ کاری در وزارت خارجه دربارۀ ثبات حکومت جدید سوریه ابراز تردید کرد و گفته حاکمان جدید باندی از تروریست‌ها هستند نه یک دولت باثبات. ♦️او همچنین گفته: «در دنیا از تغییر رژیم سازمان‌یافته در سوریه سخن به میان می‌آید اما اینطور نیست که یک دولت جدید به صورتی دموکراتیک انتخاب شده باشد و بر تمام سوریه حکومت کند.» ♦️وی اضافه کرد: «آنها باندی از تروریست‌ها هستند که ابتدا در ادلب بودند و بعد شهر دمشق و نقاط دیگر را به تصرف خود درآوردند.
هوالحکیم 🔎هلند مسابقه «دختر شایسته» را پس از ۳۵ سال برای همیشه لغو کرد. این تصمیم نشان از تغییری بنیادین در نگاه به جایگاه زنان و شان انسانی آن‌ها دارد. غرب، پس از دهه‌ها تجربه، به این نتیجه رسیده است که برگزاری مسابقاتی که معیار انتخاب در آن‌ها تنها ظاهر و ویژگی‌های جسمی است، به جای تقویت شخصیت و توانمندی زنان، باعث افزایش فشارهای روانی و اجتماعی بر آن‌ها شده است. بسیاری از دختران برای شرکت در این مسابقات به جراحی‌های متعدد روی می‌آوردند تا با معیارهای غیرواقعی زیبایی همخوانی پیدا کنند. اما اکنون، هلندی‌ها پیشگامانه اعلام کرده‌اند: «دنیا در حال تغییر است و ما نیز باید تغییر کنیم.» در واکنش به این تصمیم، یکی از نظرات به طور خلاصه این مسابقات را چنین توصیف کرده است: «این مسابقات زیبایی چیزی جز بازرسی گوشت نبود.» بودجه‌ای که پیش‌تر صرف برگزاری این مسابقات می‌شد، اکنون به راه‌اندازی پلتفرمی اختصاص خواهد یافت که در آن زنان و دختران بتوانند از تلاش‌هایشان برای کشف شخصیت و ارزش‌های واقعی خود بنویسند، تجربیاتشان را به اشتراک بگذارند و فضایی برای حل مشکلات واقعی و تقویت جایگاه خود بیابند. 🔖 منابع خبر: https://dit.eo.nl/artikel/miss-nederland-missverkiezing-niet-meer-van-deze-tijd-vrouwen-schoonheid)
حملات آمریکا و انگلیس به صنعا پس از حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا و اهداف دیگر، حالا آمریکا و انگلیس برای تکمیل خرابکاری اسراییل، به صنعا حمله کردند. https://eitaa.com/khezrnews
. ‍ آیت‌الله بهجت : هر عملی شروط بسیار دارد که معلوم نیست از عهدۀ آن‌ها برآییم . عبادات ، شروط زیادی دارد که معلوم نیست بتوانیم آن‌ها را رعایت کنیم و از عهدۀ آن‌ها برآییم ، اما دوستی و دشمنی شرطی ندارد ، و دوست خدا و دوست دوستِ خدا شدن ، به اندک چیزی حاصل می‌شود و آسان است . https://eitaa.com/khezrnews
🔴صرفاً جهت یادآوری:بیش از دوماه از حمله اسرائیل به ایران و فرمان صریح حضرت آقا به مسئولین درمورد اینکه «باید قدرت و اراده ایران را به اسرائیل بفهمانیم»، گذشت..! https://eitaa.com/khezrnews
⭕ بگومگوی آیت‌الله خامنه‌ای «رئیس‌جمهور وقت» با قذافی درباره خلیج فارس در سال 1363 🔘 معمر قذافی: پیشنهاد می‌کنم برای این‌که مشکل بین عرب‌ها و ایران حل بشود، به جای خلیج فارس بگوییم "خلیج اسلامی" 🔘 آیت‌الله خامنه‌ای بلافاصله گفت: فعلاً که خلیج آمریکایی است. شما اول کشورهای آن‌ طرف را اسلامی بکنید، بعد راجع‌به اسم خلیج فارس که غیرقابل تغییر است، با هم حرف بزنیم ... ساحل ما از مجموع همه آن کشورها بیشتر است. ✍🏻 خاطرات محسن رفیق‌دوست «وزیر وقت سپاه»
وزارت امور خارجه ایتالیا اعلام کرد سیسیلیا ساله روزنامه نگار ایتالیایی روز ۱۹ دسامبر در تهران، پایتخت ایران بازداشت شد.