eitaa logo
خضر نیوز (جنگ شناختی)
1.8هزار دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
8.5هزار ویدیو
43 فایل
تحلیلی ، خبری ( با تمرکز بر جنگ شناختی دشمن) ارتباط با ادمین 👇👇 https://eitaa.com @HRSamir مشاوره در زمینه های :سواد رسانه، اعتیاد مجازی ، فضای مجازی و کودکان و.......
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اسرائیل تمام میوه های اهدایی از سوی علی‌اف را درجا معدوم کرد. 🔹 اسرائیل ده‌ها بسته میوه اهدایی رئیس جمهور باکو را که در جریان سفر گذشته اسحاق هرتزوگ، رئیس اسرائیل به باکو به وی اهدا شده بود را امحا کرد! 🔸 مقامات اسرائیلی در توجیه این اقدام خود مبنی بر از بین بردن میوه‌های اهدایی از سوی علی‌اف را اقدامی در راستای دستورالعمل‌های وزارت کشاورزی این رژیم عنوان کرده‌اند. با این حال برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند که امحای هدایای رئیس جمهور باکو براساس دستورالعمل‌های امنیتی شاباک با هدف پیشگیری از ترور بیولوژیکی رئیس اسرائیل صورت پذیرفته است. 🔹 هدایای فوق شامل ده‌ها بسته انواع بهترین میوه‌های تولید شده در باکو، همچون سیب، خیار، هلو، لیمو، آلو و دیگر محصولات کشاورزی بود. با این حال بخش بازرسی وزارت کشاورزی اسرائیل، وزارت امور خارجه و سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دستور امحای کلیه محصولات فوق را پس از ورود به اسرائیل صادر کرد. https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
اعتمادِ نقطه زن 🇮🇷✌️ https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
♦️نمودار قدرت فرماندهان ایران که توسط روزنامه یدیعوت احارانوت منتشر شده است. 🔹گفته می‌شود سرلشکر غلامعلی رشید در سر لیست ترور موساد قرار دارد! https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رحیم پور ازغدی خطاب به برخی که می‌گویند کربلا را سیاسی نکنید؛ «نفهم کل کربلا سیاسی است» https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
تو مذاکرات مهم اینه دستت تو دست کی می باشه! https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظلم جمهوری اسلامی به جوان‌ های بی گناه مملکت😀 https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
می گویند مردم سوئیس و فنلاند و سوئد و نروژ و... فرهنگ رانندگی بالایی دارند و ترافیک در آنجا وجود ندارد! می گویند میزان تلفات ناشی از تصادفات در این کشورها بسیار کم است. علتش را هم کیفیت بالای خودروها در این کشورها ذکر می کنند... این حرفها را در جمع های مختلف دانشجویی و خانوادگی و ... می شنویم! اما واقعیت چیست؟ واقعیت را اینجا روزنامه گاردین بیان کرده است! گاردین از جریمه های 120 و 290 هزار دلاری در فنلاند و سوئیس! و البته جریمه 1.1 میلیون یورویی در سوئد! گزارش داده است! این اعداد را به ریال تبدیل کنید تا درک دقیق تری از اقتدار دولت و قانون گذاری در این کشورها داشته باشید! https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
رسانه منحط دنیای اقتصاد در دسته‌گلی جدید در سرمقاله خود، ارزان بودن سیمان و آهن و آجر، توسعه شهرها و تسهیل مجوز ساخت و تلاش برای خانه‌دار کردن اقشار ضعیف را خطای نظام‌مند در سیاستگذاری مسکن دانسته است! همچنین راهکار را ساخت کمتر خانه با هدف گران شدن مسکن میداند که مردم را مجبور به مهاجرت از کلانشهرها نماید!! این وقاحت بی‌انتهای ذینفعان تورم و گرانی و معیشت‌سوزان نباید بدون پاسخ بماند! امنیت روانی مردم در شرایط جنگ اقتصادی توسط این تروریسم علمی-رسانه‌ای مورد هجمه قرار گرفته است اما صدایی از کسی بلند نمیشود و نهادی جلوی آن را نمی‌گیرد. https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
«رئیسی» وارد کاراکاس شد 🔹آیت‌الله رئیسی دقایقی پیش وارد فرودگاه کاراکاس پایتخت ونزوئلا شد. 🔹رئیس‌جمهور در کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا مورد استقبال رسمی «مادورو» همتای «ونزوئلایی» خود قرار خواهد گرفت. https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
♦️درخواست روزنامه کیهان از دولت و مجلس: سازوکاری فراهم کنید مردم جلوی بی‌حجابی را بگیرند روزنامه کیهان نوشت: 🔹امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دو مورد از مهم‌ترین مصادیق فروع دین، نباید مورد غفلت قانونگذار قرار گیرند. 🔹روشن است که این فریضه دینی، اختصاص به مساله حجاب ندارد، لکن قانون جدید حوزه عفاف و حجاب نمی‌تواند بی‌توجه به این واجب فراموش‌ شده درصدد حل مسئله باشد. 🔹دولت مردمی و مجلس انقلابی که با اعتقاد به «مردمی‌‌سازی» و «مردم‌محوری» در مسند امر قرار گرفته‌اند، توجه داشته باشند که بدون حضور و همراهی «مردم» این مسئله قابل حل نیست. 🔹لذا طراحی ساز و کارهای منطقی برای نقش‌آفرینی عموم افراد جامعه در حراست و حفاظت از سلامت اخلاقی جامعه با رعایت مراتب امر به معروف و الزامات شرعی آن باید در قانون جدید عفاف و حجاب مورد توجه باشد. https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
: تناقض‌گویی خواهر پویا مولایی... https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ استاد ⭕️ حالا نوبت ایران شد که از انگلیس خاک بگیره 🔹چرا این خبر بزرگ رو کسی رسانه‌ای نمیکنه https://eitaa.com/khezreznde 🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.