به گزارش پایگاه اینترنتی فرماندهی جبهه داخلی، از نیمه شب تا ساعت ۱۸:۵۰ دیروز، ۵۴۱ اژیرخطر به صدا درآمده است و همه آنها به دلیل شلیک گگراکت از لبنان بوده است. این بیشترین تعداد زنگ خطر از آغاز جنگ به دلیل شلیک گلوله از لبنان است، به جز در ۲۸ سپتامبر - یک روز پس از ترور دبیرکل حزب الله (آیت الله شهید سید) حسن نصرالله که ۷۷۱ آژیر خطر به دلیل شلیک راکت از لبنان شنیده شد
✅ ادعای کانال عبری کان: نتانیاهو با توافق با لبنان موافقت کرد اما نمیداند چگونه آن را برای اسرائیلیها توضیح دهد.
🔴 باز هم تله صلح برای جلوگیری از حمله وعده صادق 3
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سندرم_پرستش_سلبریتی
دربهدر به دنبال محسن لرستانی! 😳😵
#جاهلیت_مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊ رهبر انقلاب؛ هماکنون در دیدار بسیجیان: این کاری که رژیم صهیونی در غزه و لبنان کرده، پیروزی نیست، #جنایت_جنگی است.
حالا حکم بازداشت اینها را صادر کردهاند؛
این کافی نیست!
#حکم_اعدام_نتانیاهو و سران
جنایتکار این رژیم باید صادر شود.
آکسیوس بهنقل از یک مقام آمریکایی: اسرائیل و لبنان بر سر شرطهای توافق آتشبس موافقت کردهاند.
رئیس ستاد تیپ گولانی استعفا کرد
🔹یوآو یاروم، رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی پس از پذیرش کامل مسئولیت کشتهشدن «زئیو خانوخ ارلیخ»، باستانشناس صهیونیست در کمین رزمندگان حزبالله استعفای خود را اعلام کرد.
🔸در کمین نیروهای حزبالله که تقریبا یک هفتۀ پیش انجام شد، خود یاروم نیز مجروح شد و فرمانده یکی از گردانها این تیپ هم به همراه ارلیخ به هلاکت رسید.
خضر نیوز (جنگ شناختی)
آکسیوس بهنقل از یک مقام آمریکایی: اسرائیل و لبنان بر سر شرطهای توافق آتشبس موافقت کردهاند.
جزئیات آتشبس لبنان و رژیم صهیونیستی
🔹معاون رئیس پارلمان: هیچ مانع جدی برای آغاز اجرای آتشبس ۶۰ روزه پیشنهادی آمریکا برای پایان درگیری میان اسرائیل و حزبالله لبنان وجود ندارد.
🔹در این ۶۰ روز، نیروهای ارتش اسرائیل از جنوب لبنان عقبنشینی میکنند تا به ارتش لبنان زمان داده شود در این مناطق مستقر شود.
🔹دربارۀ کشورهای ناظر بر آتشبس اختلاف وجود داشت که حل شد. فرانسه نیز از جمله کشورهایی خواهد بود که به ریاست آمریکا ناظر بر بروند آتشبس خواهد بود.