7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ امیرحسین ثابتی به سوال پرتکرار این روزهای مردم که "چرا رئیس جمهور را استیضاح نمیکنید؟"
#مأموریت_امروز
#کمک_به_دولت
https://eitaa.com/heyat_rahrovan
انگاری داره کار هی سخت و سختتر میشه.
فک کنم از این ببعد باز دوباره بیشتر از گذشته مجبوریم ما حزب الهیا پشت پزشکیان رو بگیریم تا فتنه طلبان به هدفشون که (تضعیف نظام از طریق ضربه به دولت) هست نرسن. 🤦♂
🖋 موحد داودی
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ رهبر انقلاب، هماکنون: مداحی یک رسانه تمام عیار و ابزار مهم تبیین است/ امروز شبهه افکنی یکی از کارهای اساسی دشمن است و ما امروز به تبیین نیاز داریم/ شما مداحان اهلبیتعلیهمالسلام جزو کسانی هستید که میتوانید این کار بزرگ را انجام بدهید. ۱۴۰۳/۱۰/۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ رهبر انقلاب، هماکنون: مداحی یک رسانه تمام عیار و ابزار مهم تبیین است/ امروز شبهه افکنی یکی از کارهای اساسی دشمن است و ما امروز به تبیین نیاز داریم/ شما مداحان اهلبیتعلیهمالسلام جزو کسانی هستید که میتوانید این کار بزرگ را انجام بدهید. ۱۴۰۳/۱۰/۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از کانال حمید کثیری
🔴 چه چیزی باعث میشه که یه سریها به سادگی محبوب دلها میشن! و یه سریها نه!!
■از جدیدترین پژوهشهایی که به تازگی خوندم مقاله مایکل دافنر(Dufner) از دانشگاه لایپزیک آلمان بود. این پژوهشگر دنبال این بود ببینه: «چی باعث میشه که یه سریها به سادگی محبوب دلها و عزیز گروه میشن! و یه سریها نه!» یعنی اونی که نیومده عزیز دل همه شده، چیکار کرده که ما نمیکنیم؟!
برای رسیدن به جواب؛ پژوهشگران از ۱۳۹ نفر خواستن که دو به دو با هم تیم بسازن و با هم تیمیهاشون که عملا یه فرد غریبه بود آشنا بشن و واسه یه تست روانشناختی آماده بشن. منتهی قرار شد این فرایند آشنایی ضبط بشه و قبل از تست هم یه مصاحبه کنن که؛ «هم تیمیت رو چطور دیدی؟! و دوست داری بعد از آزمایش هم رابطهتون ادامه داشته باشه!؟»
آنالیز ویدئوها و مصاحبههایی که شد نشون میداد؛ آدمها در برخورد اولیه با همدیگه، عمدتاً دو سبک رفتاری رو واسه شروع ارتباط و افزایش احتمال بقا و ادامهدار بودن اون رابطه نشون میدن:
1️⃣ رفتار عاملی (Agentic behavior)
2️⃣ رفتار جمعی (Communal behavior)
رفتار عاملی؛ زمانیه که خیلی هدفمندانه تو یه جمعی بخوای احترام یا تحسین یه نفر رو بدست بیاری. واسه همین تلاش میکنی خیلی با اعتماد به نفس و مسلط به رفتار و کلماتت حرف بزنی و عمل کنی و یه جوری به مخاطب نشون بدی که من یه جایگاهی دارم، یه چیزایی بلدم و خلاصه کسی هستم واسه خودم!
رفتار جمعی هم وقتیه که دنبال ایجاد یه رابطه حمایتی و یه اعتماد متقابلی. واسه همین بیشتر از تلاش برای با اعتماد به نفس نشون دادن خودت و تحت تاثیر قرار دادن مخاطب، دنبال این هستی که مؤدب باشی، گرم بگیری، خیرخواه باشی، خوش بگذرونی و خلاصه اون تایم رفیق شید با هم و زمان خوبی بگذرونید!
و اما خروجی نهایی نشون میداد؛ تو موقعیتهایی که هدفِ دوستی، ورود به جمع و خلاصه شکلگیری یه سری رفاقتهاست؛ آدمهایی که رفتارهای جمعی دارن؛ یعنی بدون هر گونه تلاشی واسه نشون دادن اعتماد به نفس و خاص بودن، گرم میگیرن، صمیمی میشن و راحت هستن، بیشتر توسط سایر افراد گروه پذیرفته میشن.
چرا؟! چون از نظر دیگران قابل اعتمادتر به نظر میرسن. چون که کمتر حسِ «تلاش برای نفوذ و کنترل» رو تو مردم ایجاد میکنه. پس توصیه محققان اینه؛
اگه وارد یه جمع دوستانه شدی و به دنبال این بودی که محبوب قلبها بشی؛ «با اعتماد به نفس نباش؛ گرم و صمیمی باش.»
■ فرق این دو، تو اینه که به چالش ذهنیِ «چیکار کنم بیشتر من رو ببینن؟! یا کمترین میزان خطا رو داشته باشم؟!» به راحت بودن فکر کن، راحت بودنی که میگه «ببین من اوکیم! سخت نگیر! خودمونی باش!»
به قول بزرگواری که نوشته بود: «با سیاست وارد شدن و سیاست به خرج دادن، رابطه رو طولانی نمیکنه، فقط تموم شدن اون رابطه رو به تأخیر میندازه! چون بالاخره یکی از طرفین از اینکه خود واقعیش نباشه خسته میشه و خودشو نشون میده.»
✍ نوشته دکتر امید امانی
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از پادکست تخته سیاه
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یکی از بهترین کلیپهایی که توی چند وقت اخیر دیدم
این خاطره کوتاه از سروش صحت رو از دست ندید؛ شاید نگاهتون به تلاش و رشد عوض بشه!
لزوما نوابغ و استعدادهای خاص نیستند که میتونن بهترین معلمها باشند ...
#پادکست_تختهسیاه👇👇
@takhtesiah_podcast
هدایت شده از علیرضا زادبر
4_6010458460443906658.mp3
19.42M
#منتشر_کنید
یکی از استدلالها برای حضور در سوریه و عراق همزمان با حمله داعش دفاع از حرم اهل بیت و مقدسات بود!
اما سایر مناطق که ایران بعنوان بازیگر فعال حضور دارد نظیر لبنان، یمن، غزه حرمی وجود ندارد تا به حضور یا دخالت ایران مشروعیت ببخشد!؟
این سوال یک دانشجو بود.
بخشی از پاسخ را براساس موقعیت تاریخی و فعلی ایران در منطقه طرح کردم
#جنگ_آبراهه_ها
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
✍ پس از حوادث سال ۴۲، روحانیون مبارز دورهمیهایی مخفی برای ساماندهی روند مبارزات، برنامهریزی منبرها و توزیع اعلامیهها و ... داشتند که پنجشنبهها به صورت چرخشی در خانه اعضا برگزار میشد.
آیتالله مهدوی کنی، امامی کاشانی، شیخ فضلالله محلاتی، هاشمی رفسنجانی، شیخ جعفر شجونی و چند نفر دیگر معمولاً در جلسهها شرکت داشتند.
به گفته #آیت_الله_مهدوی_کنی این جلسات در سالهای ۴۷ - ۴۸ حلقه اصلی #جامعه_روحانیت_مبارز_تهران را شکل داد.
ساواک از همان ابتدا در جریان جزئیات گفتگوهای این جلسات بود و گزارشهای آن را با عنوان «جلسات هفتگی عدهای از روحانیون» مینوشت. اعضا هم با خیال راحت برنامهها و اهداف خود را بر زبان میآوردند، غافل از آنکه همیشه ساواک یک قدم از آنها جلوتر است.
سال ۵۱ وقتی اکثر اعضای جلسه دستگیر و بازجویی شدند، شهید محلاتی متوجه شد که اطلاع دقیق ساواک از جزئیات گفتگوهای مخفی جلسه فقط با وجود #نفوذی_ساواک امکانپذیر است. این شد که در شهریور ۵۱ و پس از آزادی از زندان جلسات هفتگی را مدتی تعطیل کردند.
حدسشان درست بود. نفوذی یکی از روحانیون از اعضای جلسه بود. مدیر مدرسه عالی سپهسالار؛ شیخ حسین کاشانی. باورشان نمیشد. شخصیتی پای کار که معمولا در جلسات غایب نمیشد. در بعضی اسناد میبینیم که وقتی اعضای جلسه برای کاری پول وسط میگذاشتند، او بیشتر از بقیه سهیم میشد.
پس از ۵۱ که دایره اعضای جلسات محدودتر شد، تصمیمات از چشم ساواک دور ماند و البته ساواک هم بیشترشان را به گوشه و کنار کشور تبعید کرد.
(برای مشاهده سند ر.ک: آیتالله محمدرضا مهدوی کنی به روایت اسناد ساواک ص ۲۳۷ و کتاب خاطرات و مبارزات شهید محلاتی)
*مراقب نفوذی های دشمن در میان خود باشیم...*
نفوذی هایی که:
۱. از من و شما داغتر هستند
۲. بیشترین ادعای انقلاب و اسلام را دارند
۳. بیرحمانه به جان اعتماد و آرامش مردم میتازند
۴. مملو از خشم و نفرت اند
۵. همه را خائن و دزد و نفوذی و واداده میدانند الا دایره محدود خودشان
و ...
#ارسالی_مخاطبین
◀️ کانال #دلنوشته_های_یک_طلبه
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
سلام علیکم
یه زمانهایی یادم هست که برخی از اصلاح طلبان نانجیب دنبال این بودن که آقای رئیسی یه اشتباه کوچیک کنه تا آبروش رو همه جا ببرن وبعضی هاشون هم واقعا چنین میکردند تا به دیگران القا کنند که او بی سواد است و مثلا تحقیرش کنند.
الان خود اصلاح طلبان به بلایی گرفتار شده اند که اگر ما بخواهیم جبران کنیم وانتقام بگیریم و آبرو ریزی کنیم، زمینه برایمان فراهم است. گرچه متاسفانه برخی از به اصطلاح متدینین دارن درگروهها و کانالاشون این کار رو انجام میدن. یعنی از کوچکترین اشتباهی برای کوبیدن پزشکیان استفاده می کنند که به نظرم کار بسیار اشتباهی است.
به هرحال او الان رئیس جمهور همه مردم است نه یک گروه خاصی لذا تمسخر او، تمسخر کل نظام وانقلاب است.
واصولا اخلاق اسلامی ومنش رهبری چنین اجازه ای به ما نمی دهد که مقابله به مثل کنیم.
ازیک طرف خرسندیم که درمیان بعضی از افرادی که خیلی مقید به مبانی شرعی ودینی نیستند و سر کار آمده اند و بعضا دست چب وراستشان هم ازهم نمی کنند، رئیس جمهور مملکت آیات قرآن و کلمات نهج البلاغه می خواند و از طرفی بعضا دچار فراموشی میشود و بنده بارها به طلاب هم گفته ام که آقای پزشکیان که خطیب و منبری و حوزوی نبوده و نیست بلکه پزشک است لذا نبایستی او را با خطبا وحوزوی ها یا آقای رئیسی مقایسه کنیم. درهمین حدی هم که هست قابل تقدیر است.
لذا به نظر می رسد که بایستی به جای مشغول شدن به حواشی سخنرانیها و یا طرز راه رفتن و دست دادن ایشان، هرکسی در هرجایی که هست کمکی کند به موفقیت دولت و حل مشکلات مردم
که رهبری فرمودند موفقیت دولت موفقیت همه ما هست. این هم در شرایطی که که دشمنان ما دندان تیز کرده اند جهت ضربه زدن به جمهوری اسلامی.
◀️ کانال #دلنوشته_های_یک_طلبه
@Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از نشرخوبیهای ما
#صفحه اول
محتوای منبرک بنده به مناسبت 9 دی
موضوع:
دو راه نجات از #فتنه:
الف) #بصیرت
1) معنی بصیرت (خاطره #صفار_هرندی):
روزی #رهبری رو دیدم. به ایشون گفتم:
دانشجویان از من معنی بصیرت رو پرسیدن.
گفتم:
بصیرت یعنی اینکه وقتی دستای رهبرت رو بستن و می خوان بزور ازش بیعت بگیرن، چشت به چشای رهبرت باشه و دستت به قبضه شمشیر که به محضر اینکه با چشمش بهت دستور داد اقدام کنی!
بصیرت رو درست معنی کردم؟
رهبری فرمودن: خیر!
اگه اینجوری باشه اگه چشای رهبرت رو بسته باشن می خوای چکار کنی؟!
اگه سرش زیر شمشیر، پایین باشه و نتونی چشماشو ببینی می خوای چکار کنی؟!
گفتم: پس بصیرت رو چی معنی کنم
فرمودن:
بصیرت یعنی اینکه اینقدر فکرتو به فکر رهبری نزدیک کرده باشی که بدون نیاز به دیدن اشاره چشم یا شنیدن دستور، خودت بتونی حدس بزنی که الان رهبرت ازت چی می خواد. چه کاری رهبرت رو خوشحال و چه کاری ناراحتش میکنه.
2) توضیح:
برای اینکه فکرمون به فکر رهبری نزدیکتر بشه نیاز داریم به آشنایی با #منظومه_فکری_رهبری. باید ساختار یا هندسه فکری رهبری رو بشناسیم. باید بفهمیم که دستگاه فکری رهبری و روش تحلیل ایشون چیه.
3) روش رسیدن به این منظومه:
1_ گوش کردن و مباحثه کلام رهبر با دقت کامل
2_ مطالعه و مباحثه کتابهای رهبر با دقت کامل البته بر اساس سیر مطالعاتی (طرح کلی اندیشه اسلامی، انسان 250 ساله، روش تحلیل،...)
3_ مطالعه کتب سفارش شده رهبری (نهج البلاغه، اسناد لانه جاسوسی...)
4_ مطالعه آثار شخصیتهای مورد سفارش رهبری همچون (امام راحل، شهید مطهری، آیه الله مصباح،...) بر اساس سیر مطالعاتی
#ادامه در صفحه دوم
🖋موحد داودی
گروه همفکری پرورشی:
https://eitaa.com/joinchat/334365623C77741aa78e
هدایت شده از نشرخوبیهای ما