eitaa logo
🇮🇷لبیک یا امام خامنه ای همان لبیک یا امام حسین ع است 🇮🇷
536 دنبال‌کننده
28.7هزار عکس
44.6هزار ویدیو
163 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تجمع و حماسه ایستادگی 💥با اجرای مطالبه گرانه سرود حجاب توسط حاج ابوذرروحی و حاج امیر عباسی 🗓زمان:پنجشنبه ساعت۱۶ 📍مکان:تهران،ورزشگاه بزرگ آزادی 💥همراه با اهدای چادر به ها توسط ❤️ 📌جهت هماهنگی رفت و آمدهای گروهی به ورزشگاه در تهران و شهرستانها با داخل پوستر تماس بگیرید برای ثبت نام کودکان خود در همخوانی سرود در این تجمع بزرگ، عضو کانال زیر شوید👇 https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بغل وا کن_۲۰۲۳_۰۶_۱۵_۱۸_۱۱_۵۶_۷۷۶.mp3
9.15M
بغل وا کن ؛ پیش دلبرم باشم بغل وا کن ؛ اربعین حـرم باشم ... 👤کربلایی
زندگی مثل نقاشی کردن است. خطوط رابا امید بکشید. اشتباهات رابا آرامش پاک کنید. قلم مو را در صبرغوطه ورکنید، وباعشق رنگ بزنید. وتابلوی زندگی رابسپارید، به خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مردم عراق برای محکوم کردن هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد به خیابان ها آمدند/ گسیل جمعیت به سمت سفارت سوئد و عبور از روی پرچم همجنس بازها 🔹سوئد بخاطر تظاهرات عراقی‌ها مجبور شد عذرخواهی کند. یک بار، فقط یک بار اگر تمام کشورهای مسلمان تصمیم بگیرند بر سر یک مسئله مشترک ، اختلاف ها را کنار گذاشته و یک کشورِ مثلا همین سوئد را تحریم کنند، وزن این کشورها برای همه روشن خواهد شد و آن موقع هیچ دولتی جرأت اجازه توهین به مقدسات اسلام را نخواهد داشت. 🔹ابوبکر الدیب، پژوهشگر روابط بین الملل و اقتصاد سیاسی تخمین زد که سلاح تحریم اقتصادی کشورهای عربی و اسلامی علیه سوئد به دلیل صدور مجوز هتک حرمت قرآن در این کشور، نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار برای سوئدی‌ها هزینه دارد.
🔻 عربستانی که دنبال براندازی بود الان گوسفند را هم نمیتونه مصادره کند:))) شیخ فرهاد فتحی
این بازیگر فرانسوی رو یادتونه که تو زمان اغتشاشات ایران کلی پست و استوری میزاشت، اما الان برای قتل نوجوان ۱۷ ساله توسط پلیس کشور خودش حتی یه استوری هم نگذاشته! یعنی باور میکنید که اینها دلسوز کشور خودشون نیستند، بعد دلسوز ایرانن؟