🔺روزنامه های ورزشی شنبه ۱۵مهر ۱۴۰۲
*
#جرعهای_از_معرفت
💠آیت الله مجتهدی رحمة الله علیه
🔸در روایت دیگری داریم که دو چیز است که گناهان را از بین می برد اول مریضی و دوم سجده از برای خدا... مثلاوقتی نماز را تمام کردید، چند دقیقه ای در سجده باشید و درآنجا ذکر شکرا لله وعفوا لله بگویید.
همین سجده باعث پاک شدن گناهان می شود. آن وقت هست که انسان احساس سبکی می کند، احساس نشاط می کند، نورانی می شود.
*
🎥 نفوذ رزمندگان مقاومت به شهرکهای صهیونیستنشین
🔹برخی منابع با انتشار تصاویری اعلام کردند که همزمان با حملهٔ راکتی به اراضی اشغالی، رزمندگان مقاومت هم با نفوذ شهرکهای صهیونیستنشین اطراف غزه با صهیونیستها درگیر شدند.
*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده کتائب القسام: زمان یاغیگری اشغالگران به پایان رسیده
🔹محمد الضیف، فرمانده کل کتائب القسام شاخۀ نظامی جنبش مقاومت فلسطین: آغاز عملیات طوفان الاقصی را اعلام میکنیم. در حملۀ اول مواضع دشمن و فرودگاهها از ۵ هزار موشک و راکت فراتر رفت.
🔹تصمیم گرفتهایم جنایت اشغالگران را پایان دهیم. زمانی که آنها بدون هیچگونه حساب و کتابی یاغیگری میکردند به پایان رسید.
*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خودروهای ارتش صهیونیستی به غنیمت نیروهای مقاومت فلسطین در غزه درآمدند.
*