6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊🟢 بسم الله الرحمن الرحیم
🥀🤍 کلیپ قرائت حدیث #کساء
🕊🟢 با سرعت مناسب برای قرائت
🥀🤍 امام و شهدا را یاد کنیم به ذکر فاتحه و 5 صلوات
🕊🟢 اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🕊🟢
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام خامنه ای حفظه الله:
💫🌹فردای منطقه از امروز منطقه بهتر خواهد شد ...
🔘#جهاد_تبیین
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
🔘یک جمله و شش پیام
💫🌹 امام خامنه ای در دیدار با مداحان فرمودند: 《ملت ایران هر کسی را که مزدوری آمریکا را در این زمینه (اغتشاشات) قبول بکند، در زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد.》
⬅️ این جمله حضرت امام خامنهای چند نکته را در برداشت:
1️⃣ اولا از برنامه دشمن برای اغتشاشات رونمایی کردند و این هشدار، هوشیاری مردم را می طلبد تا در تله طراحی دشمن نیفتند و برای لگدمال کردن مزدوران مزبور آماده باشند.
2️⃣ دوم اینکه مسئولان و دولتمردان باید مراقب اقدامات، اظهارات و تصمیمات تحریک کننده باشند تا بستر ساز اغتشاشات احتمالی نشوند
3️⃣ سوم به عوامل داخلی اغتشاشات پیام قاطعیت داده شد که در صورت پادویی در اجرای نقشه دشمن ، اینبار مماشات در کار نخواهد بود؛ بویژه آن که منطقه درگیر جنگ است و کشور ما نیز در معرض تهدیدات دشمن است و نظام اجازه نخواهد داد که در این شرایط مزدوران بیگانه پازل دشمنان خارجی را در داخل تکمیل کنند.
4️⃣ چهارم اینکه مسولان امنیتی و انتظامی و اطلاعاتی از این هشدار، هوشیار شوند و خط مشیِ قاطعیت را که حضرت آقا صادر فرمودند ، سرلوحه کارشان قرار دهند تا انشاءالله غافلگیر نشوند و توطئه احتمالی را در نطفه خفه کنند.
5️⃣پنجم آن که قوه قضائیه بداند که بایستی با طراحان و مجریان نا امنی و نا آرامی قاطعانه برخورد نمایند.
6️⃣ششم این که صاحبان تریبون و بلندگو از جمله مداحان و خطبا و ائمه جمعه و جماعت بدانند در این شرایط حساس باید در تبیین تحرکات دشمن (در زمینه هراس افکنی،ناامیدی ، اختلاف و اغتشاش) به وظیفه فاطمی خود عمل کنند.
📌و نکته پایانی: وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ ٱللَّهُۖ وَٱللَّهُ خَيرُ ٱلمَٰاكِرِينَ
🔘#جهاد_تبیین
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پنجرۀ متفاوتی از حضور امام خامنه ای حفظه الله
🕊🌹در منزل شهید مسیحی آرمن آودیسیان
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پنجرۀ متفاوتی به دو سفر سرزدۀ امام خامنه ای حفظه الله
🥀🤍به شهر زلزلهزدۀ بم در دیماه ۱۳۸۲
💫🌹انتشار به مناسبت ۵دیماه سالگرد سفر رهبر انقلاب به بم
🕊🟢 پیام امام خامنه ای حفظه الله به سیویکمین اجلاس سراسری نماز:
🥀🤍خدا را شکر که سلسلۀ مبارک اجلاسهای نماز در طول سالیان ادامه یافت و این اقدام مخلصانۀ آقای قرائتی برکت کرد و چنان که انتظار میرفت، ادامه یافت و امید است برکات آن همچنان ادامه داشته باشد.
🕊🟢توصیۀ موکّد اینجانب، اوّلاً اقامۀ نماز در اوّل وقت است، و ثانیاً سعی در حفظ توجّه و حضور قلب؛ نمازگزار بداند با مخاطبی سخن میگوید که مالک همهی عالم وجود و ملِک روز رستاخیز است.
🥀🤍نماز با این دو خصوصیّت در دل و جان نمازگزار و آنگاه در عمل فردی و اجتماعی او اثر میگذارد. جوانان بیش از دیگران مخاطب این توصیهاند. امید است توفیق الهی شامل حال آنان باشد.
🔘بسم الله الرحمن الرحیم
⬅️ با معارف قرآن کریم بیشتر آشنا شویم
📖 سوره مبارکه حشر، آیه ﴿7﴾
🕊🟢مآ أَفَآءَ اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ مِنْ أَهْلِ الْقُرَى فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِى الْقُرْبَى وَالْيَتَامَى وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ كَىْ لَا يَكُونَ دُولَةً بَيْنَ الْأَغْنِيَآءِ مِنكُم وَمَآ آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانتَهُواْ وَاتَّقُواْ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ ﴿7﴾
🥀🤍آنچه را خداوند از اهل آبادى ها به رسولش بازگرداند، پس براى خدا و براى رسول و براى خویشاوندان و یتیمان و مستمندان و در راه ماندگان است تا (این اموال) تنها میان ثروتمندان شما در گردش نباشد و آنچه پیامبر براى شما آورده، بگیرید و آنچه شما را از آن بازداشته، ترك كنید و از خدا پروا كنید كه خداوند، سخت كیفر است.
🌹نکته ها:
🕊🟢«دولة» به معناى گردش و دست به دست كردن اموال است.
🥀🤍در قرآن کریم، چهار مرتبه به لزوم پشتیبانى اقتصادى از اهل بیت پیامبرعلیهم السلام اشاره و به پرداخت بخشى از خمس، فیى ء و دیگر درآمدها به آنان تأكید شده است: «و لذى القربى »(12)، «و لذى القربى »(13)، «و آت ذا القربى حقّه»(14) و «فآت ذا القربى حقّه»(15)
🕊🟢در آیه چهارم این سوره براى كسانى كه با پیامبر مخالفت مى كنند، عبارتِ «شدید العقاب» آمده بود و در این آیه نیز براى افرادى كه ممكن است به تقسیم فیئ توسط پیامبر ایراد بگیرند، عبارتِ «شدید العقاب» آمده است.
⬅️ ادامه دارد...
🥀پاورقی
12) انفال، 41. 13) حشر، 7. 14) اسراء، 26. 15) روم، 38.
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊🟢تفسیر سوره حشر، آيه ﴿7﴾
🥀🤍حجت الاسلام قرائتی حفظه الله
🕊🟢شرح چهل حديث
🥀🤍امام خمینی رضوان الله علیه
1️⃣ حدیث اول جهاد نفس
⬅️ ادامه فصل در تذكّر است
🕊🟢و نيز از امورى كه در فطرت ثبت و مسطور است احترام شخص بزرگ و عظيم است. اين همه احتراماتى كه مردم از اهل دنيا و ثروت مىكنند و از سلاطين و بزرگان مىنمايند، براى اين است كه آنها را بزرگ و عظيم تشخيص دادهاند.
🥀🤍آيا چه عظمتى به عظمت و بزرگى مالك الملوك است كه دنياى پست و مخلوق ناقابل آن، كه كوچكترين عوالم است و تنگترين نشآت است، تا كنون عقل هيچ موجودى به آن نرسيده؟ بلكه به همين منظومه شمسى خودمان، كه از منظومات شمسى ديگر كوچكتر و در پيش شموس ديگر قدر محسوس ندارد، مستكشفين بزرگ دنيا اطلاع پيدا نكردهاند. آيا اين عظيم كه با يك اشاره اين همه عوالم و هزاران هزار عوالم غيبيه را خلق فرموده لازم الاحترام نيست در فطرت عقل؟
🕊🟢و نيز، حاضر در كتاب فطرت لازم الاحترام است. مىبينيد كه اگر انسان از كسى خداى نكرده بدگويى كند در غيابش، اگر حاضر شد فطرتا سكوت مىكند و از او احترام مىنمايد. و معلوم است خداى تبارك و تعالى در همه جا حاضر و تمام ممالك وجود در تحت نظر او اداره مىشود، بلكه همه نفس حضور و همه عالم محضر ربوبيت است.
🥀🤍اكنون متذكر شو اى نفس خبيث نويسنده كه چه ظلمى است بزرگ و چه گناهى است عظيم اگر معصيت همچو عظيمى را به نعمت خودش كه قواى تو است در محضر مقدس خودش بنمايى. آيا اگر داراى يك خردله حيا باشى، نبايد از خجلت آب شوى و به زمين فرو بروى؟
🔻🔻🔻