5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫🌹هیچ جمله ای در زندگی انسان قدرتمندتر از این جمله نیست (اَلحَمدُلله)
💫🟢پس هر وقت، و هرموقع، در مورد اوضاع زندگیت ازت پرسیدند
💫⚪️و در هر موقعیتی قرار گرفتی خوب یا بد فرقی نمی کنه بگو: (اَلحَمدُلله)
💫🔴چون وقتی از این جمله شگفت انگیز استفاده می کنی، یعنی به حکمت خداوند متعال احترام میذاری
💫🌷و اقرار می کنی که تنها تکیه گاهت خداست، تنها پناهت، تنها امیدت، تنها معبودت،
💫🌹و همه چیزت خداست، و وقتی خداوند متعال میبینه که روی زمین همچین بنده ای دارد
🔺مطمئن باش براش کم نمیذاره
🌹🍃💙🍃
🌷🍃💙🍃💙🌷
🔵🤍🔵🤍🔵┄✦🔵✦༻﷽༺✦🔵✦┄
💫🔵اولین سلام صبح گاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🥀🤍صبح مان را آغازمی کنیم، با سلام به ساحت مقدس چهارده معصوم علیهم السلام و حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و حضرت زینب کبری سلام الله علیها، به نیابت از امام خمینی رضوان الله علیه و تمامی شهدا، علما، شهیدحاج قاسم سلیمانی، مؤمنین مؤمنات:
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ💫🔵 ﯾﺎ ﺭَﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ💫🔵 ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤةُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ💫🔵 ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀِ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦَ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ💫🔵 ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ💫🔵 ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ💫🔵 ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ💫🔵 ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ العسکری
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ🥀🤍 ﯾﺎ ﺑﻘﯿةَ ﺍﻟﻠﻪِ، یا اباصالحَ المهدی و رحمةُ الله و بركاته.
💫🔵 الهی
🥀🤍 یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
💫🔵 یا عالیُ بِحَقِّ علی
🥀🤍 یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
💫🔵 یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
🥀🤍 یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
💫🔵 عجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
💫🔵بسم الله الرحمن الرحیم🔵💫
🥀🤍با معارف قرآن کریم بیشتر آشنا شویم🤍🥀
💫🔵سوره مبارکه عصر آیات ﴿3-1﴾🔵💫
🥀🤍بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
💫🔵1- وَالْعَصْرِ 2- إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِى خُسْرٍ
🥀🤍3- إِلَّا الَّذِينَ آمَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْاْ بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْاْ بِالصَّبْرِ
به روزگار سوگند.
📌همانا انسان در خسارت است.
🔵مگر آنان كه ایمان آورده و كارهاى نیك انجام داده و یكدیگر را به حق و استقامت سفارش مى كنند.
🌹نکته ها:
💫🔵در صدر اسلام، مسلمانان هنگام خدا حافظى و جدا شدن از یكدیگر این سوره را تلاوت مى كردند.(144)
🥀🤍خداوند متعال در قرآن کریم، به همه مقاطع زمانى سوگند یاد كرده است. فجر: «والفجر»(145)، صبح: «و الصبح»(146)، روز: «و النّهار»(147)، شب: «و الّیل»(148)، چاشت: «و الضُحى »(149)، سحر: «والّیل اذ ادبر»(150) عصر: «و العصر» گر چه به سحر چند بار سوگند یاد كرده است.
💫🔵در حدیثى از امام صادق علیه السلام نقل شده است كه منظور، عصر خروج حضرت مهدى علیه السلام است.(151)
🥀🤍بعضى مراد از عصر را عصر ظهور اسلام گرفته اند. بعضى عصر را به معناى لغوى آن یعنى فشار گرفته اند، زیرا كه فشارها سبب غفلت زدائى و تلاش و ابتكار انسان هاست. بعضى مراد از عصر را عصاره هستى یعنى انسان كامل گرفته اند و بعضى آن را هنگام نماز عصر دانسته اند.(152)
💫🔵خسارت در مال قابل جبران است، امّا خسارت در انسانیّت، بالاترین خسارتهاست. «ان الخاسرین الّذین خسروا انفسهم»(153)
🔻🔻🔻
🥀🤍سفارش دیگران به حق، ممكن است عوارض تلخى داشته باشد كه باید با صبر و استقامت به استقبال آن رفت. «تواصوا بالحقّ و تواصوا بالصبر»
💫🔵فخر رازى مى گوید: انسان در دنیا مانند یخ فروشى است كه هر لحظه سرمایه اش آب مى شود و باید هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است.(154)
🥀🤍با اینكه سفارش به حق و صبر جزء اعمال صالح است ولى به خاطر اهمیّت جداگانه بیان شده اند. همانگونه كه صبر و استقامت نیز حق است و «تواصوا بالحقّ» شامل آن مى شود ولى به خاطر اهمیّت صبر جداگانه آمده است. «تواصوا بالحقّ و تواصوا بالصّبر»
💫🔵قرآن کریم در آیه اى دیگر فضل و رحمت الهى را عامل دورى از خسارت شمرده و مى فرماید: «فلو لا فضل اللّه علیكم و رحمته لكنتم من الخاسرین»(155)
🥀🤍بنابراین ایمان و عمل صالح و تواصى به حق، در سایه فضل و رحمت الهى حاصل مى شود و انسان بدون لطف خداوند، نه هدایت مى شود كه به ایمان برسد و نه اهل عمل صالح مى گردد.
⬅️ادامه دارد...
💫🔵شرح چهل حديث
🥀🤍امام خمینی رضوان الله علیه:
9️⃣2️⃣ حدیث بیست و نهم وصایای پیامبر
⬅️ادامه- در بيان رفع استبعاد از آن است كه به عمل حقير ثواب بزرگ دهند
💫🔵اى عزيز، راجع به اين گونه ثوابها اخبار و احاديث شريفه يكى و دو تا و ده تا نيست كه انسان را مجال انكارى بماند، بلكه فوق حدّ تواتر است. جميع كتب معتبره معتمده احاديث مشحون از اين نحو احاديث است، مثل آن است كه ما به گوش خود از معصومين، عليهم السلام، شنيده باشيم. و طورى نيست كه باب تأويل را انسان مفتوح كند.
🥀🤍پس، اين مطلبى را كه مطابق نصوص متواتره و مصادم با برهان هم نيست، بلكه با يك نحو برهان نيز موافق است، بى سبب انكار كردن از ضعف ايمان و كمال جهالت است. انسان بايد در مقابل فرموده انبياء و اوليا، عليهم السلام، تسليم باشد. هيچ چيز براى استكمال انسانى بهتر از تسليم پيش اولياى حق نيست، خصوصا در امورى كه عقل براى كشف آنها راهى ندارد، و جز از طريق وحى و رسالت براى فهم آنها راهى نيست.
💫🔵اگر انسان بخواهد عقل كوچك و اوهام و ظنون خود را دخالت دهد در امور غيبيه اخرويه و تعبديه شرعيه، كارش منتهى مىشود به انكار مسلمات و ضروريات، و كمكم از كم به زياد و از پايين به بالا منجر مىشود. فرضا شما در اخبار و سند آنها خدشه داشته باشيد- با آنكه مجال انكار نيست- در كتاب كريم الهى و قرآن مجيد آسمانى كه خدشه نداريد، در آنجا نيز امثال اين ثوابها مذكور است
🔻🔻🔻
🥀🤍مثل قوله تعالى: لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مَنْ ألْفِ شَهْر [1]. و مثل قوله: «مَثَلُ الَّذينَ يُنْفِقونَ أمْوالَهُمْ في سَبيلِ اللّه كَمَثَل حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ في كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِأةُ حَبَّةٍ و اللّه يُضاعِفُ لِمَنْ يَشاءُ. [2]
💫🔵بلكه گمان نويسنده آن است كه يك پايه اين استبعادات و انكارها بر عجب و بزرگ شمردن اعمال گذاشته شده است. مثلا اگر يك روز روزه بگيرد يا يك شب را به عبادت احيا كند، پس از آن بشنود از براى آنها ثوابهاى بسيار بزرگى را، استبعاد نمىكند، با آنكه عينا- اگر بنا بر مزد عمل باشد- اين استبعاد هست، ليكن چون اين عمل خود را بزرگ شمرده و اعجاب به آن نموده تصديق ثواب آن را مىكند.
🥀🤍اى عزيز، تمام [عمر] ما، كه پنجاه شصت سال است، فرض مىكنيم كه در آن قيام كنيم به جميع وظايف شرعيه، و با ايمان صحيح و عمل صالح و توبه صحيحه از اين دنيا برويم، آيا اين مقدار اعمال و ايمان ما را چه مقدار جز است؟ با آنكه به حسب كتاب و سنت و اجماع جميع ملل چنين شخصى مورد رحمت حق است و به بهشت موعود مىرود- بهشتى كه در آنجا مخلّد در نعمت و راحت و مؤبّد در رحمت و روح و ريحان خواهد بود.
💫🔵آيا در اينجا مجال انكارى هست؟ با اينكه اگر بناى جزاى عمل باشد- [به] فرض باطل كه عمل ما جزايى داشته- اين قدرى كه عقل از تصورش كمّا و كيفا عاجز است نخواهد بود. پس، معلوم شد كه مطلب بر اساس ديگر مبتنى است و بر پايه ديگر چرخ مىزند. آن وقت هيچ استبعادى باقى نمىماند و براى انكار راهى باز نخواهد ماند.
🥀پاورقی
[1] «شب قدر از هزار ماه بهتر است.» (قدر- 3)
[2] «مثل آنان كه دارايى خود را در راه خدا انفاق مىكنند مثل دانهاى است كه هفت خوشه رويانيده، در هر خوشهاى صد دانه است، و خدا براى هر كه بخواهد چند برابر پاداش مىدهد.» (بقره- 261)
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️مگر یک نفر در مجلس چه کار میتواند بکند؟
💫🔵امام خمینی (رضوان الله علیه) با بیان این روایت تاریخی و مهم، پاسخ میدهد.
🥀🤍نکته ای که نشان میدهد رای دادن درست ولو به یک نفر، چه آثاری بر کشور خواهد داشت.