🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
🌴1- الم
🌿2- تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْحَكِيمِ
🌴3- هُدىً وَرَحْمَةً لِّلْمُحْسِنِينَ
🌿4- الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُم بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ
🌹🍃ترجمه:
⚪️الف، لام، میم.
🌹🍃این، آیاتِ كتابِ سراسر حكمت است.
⚪️كه (مایه ى) هدایت و رحمت، براى نیكوكاران است.
🌹🍃آنان كه نماز به پا مى دارند و زكات مى پردازند و تنها آنان به آخرت یقین دارند.
🌹نکته ها:
⚪️🍃از مجموع بیست و نه سوره قرآن كه با حروف مقطّعه آغاز مى شود، در بیست و چهار مورد، پس از آن حروف، عظمت قرآن کریم مطرح شده، شاید بیان گر آن است، كه قرآن کریم از همین حروف الفبا كه در اختیار شماست، تألیف یافته، ولى هیچ كس از شما نمى تواند همانند آن را بیاورد.
🌹🍃عموم نویسندگان، كتابِ خود را خالى از نقص ندیده و به خاطر نقص ها و اشكالات كتابشان، از خواننده عذرخواهى مى كنند و از پیشنهادها و انتقادها استقبال مى كنند؛ تنها خداوند متعال است كه درباره ى كتاب خود با صراحت مى فرماید: «الكتاب الحكیم» تمام آیاتش، محكم و بر اساس حكمت است. كتابى استوار و خلل ناپذیر كه هیچ نقص و عیبى در آن راه ندارد.
نماز، جامع همه ى كمالات معنوى است مانند: طهارت، تلاوت قرآن، اقرار به توحید و نبوّت و ولایت، ذكر و دعا، سلام، قیام، ركوع، سجود و توجّه به حقّ؛ و زكات جبران همه ى كاستى هاى مادّى است.
⚪️🍃در قرآن، مفهوم «زكات»، گسترده تر از آن است كه در فقه آمده، زیرا علاوه بر زكاتِ فقهى، عموم كمك هاى مالى را شامل مى شود.
🌹🍃خداوند متعال در یك جا، قرآن کریم را مایه ى هدایت متّقین مى خواند، «هدىً للمتّقین»(185) و در جاى دیگر آن را مایه ى هدایت و بشارت مؤمنان مى داند، «هدىً و بشرى للمؤمنین»(186) و در این سوره، قرآن را مایه ى هدایت و رحمت براى نیكوكاران مى شمرد، «هدىً و رحمة للمحسنین»
⚪️🍃 پس قرآن کریم مراحل سه گانه ى تكامل را در بردارد، مایه ى هدایت، بشارت و رحمت است.(187)
185) بقره، 2. 186) نمل، 2. 187) تفسیر نمونه، ذیل آیه.
🌹🍃پيام ها:
🌷🍃 1- ارشاد و هدایت، باید بر اساس حكمت باشد. «آیات الكتاب الحكیم هدىً»
⚪️🍃2- قرآن کریم، عین هدایت و رحمت است و در این زمینه هیچ گونه نقص و نارسایى ندارد. «هدىً و رحمة» (كلمه هاى «هدىً» و «رحمة» در قالب مصدرى آمده كه نشان مبالغه مى باشد.(188))
🌷🍃 3- ارشاد و هدایت، باید همراه رحمت و محبّت باشد. «هدىً و رحمة»
⚪️🍃 4- نیكوكاران، آمادگى پذیرش حقّ را دارند. «هدىً للمحسنین»
🌷🍃 5 - نماز و زكات، از یكدیگر جدا شدنى نیستند. «یقیمون الصّلاة و یؤتون الزّكاة»
⚪️🍃6- اقامه ى نماز و پرداخت زكات باید سیره ى دائمى باشد. («یقیمون» و «یؤتون»، در قالب مضارع آمده كه نشان استمرار است)
🌷🍃7- چون اسلام دین جامعى است، تكلیف هاى آن نیز جامع و همه جانبه است. تكلیف بدنى: «نماز»، مالى: «زكات» و قلبى: «یقین». «الصّلاة، الزّكاة، یوقنون»
⚪️🍃 8 - ارتباط با خداوند متعال (اقامه ى نماز) و ارتباط با مردم (پرداختن زكات)، همراه با ایمان به قیامت ارزشمند است. «و هم بالآخرة هم یوقنون»
🌷🍃 9- نیكوكار كسى است كه هم به مسائل اقتصادى توجّه دارد و هم به مسائل معنوى. «للمحسنین الذین یقیمون... یؤتون» 188)
🔺گاهى مى گویند: فلانى شیرین سخن است و گاهى مى گویند: فلانى شكر است كه این تعبیر بیان گر آن است كه تمام وجود و حركات و كلام و نگاهش یك پارچه شیرین است.
🔺 پیشینه ممتاز مردم ایران در رخدادهای فتنهانگیز
🌹🍃برگرفته از سخنان امام خامنه ای حفظه الله در مقاطع مختلف
⚪️🍃 مواجهه هوشمندانه مردم ایران در قبال حوادث فتنهگون، پیشینهای ممتاز در طول انقلاب اسلامی به خود اختصاص داده است که ویژه اقشار یا مناطق خاصی نبوده و عامه مردم در تقابل مدبرانه با دشمن، سهیم بودهاند. در سالهای ابتدایی انقلاب، «در فتنهی خلق مسلمان، خود تبریزیها [در صحنه] بودند... و امام این را همان وقت گفتند؛ گفتند کسی نمی خواهد دخالت بکند، خود مردم تبریز جواب آن ها را خواهند داد» ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
🔺«آن کسی که علاج کرد فتنه را خود مردم تبریز بودند» ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
📌🍃این رویه و ایفای نقش اساسی مردم نسبت به وقایع و بحرانها، در پیشامدهای پس از آن نیز بهگونهای مستمر به وفور مشاهده می شود. در سال ۱۳۷۸، «در فتنهی هجدهم تیر، پنج روز بعد از این که فتنهگران فتنهی خود را شروع کردند، مردم آن حرکت عظیمِ ۲۳ تیر را، نه فقط در تهران، بلکه در سایر شهرها به راه انداختند» ۱۳۹۰/۷/۲۰
📌🍃«مردم آمدند در خیابان ها، توطئهی دشمن را که سال ها برایش برنامهریزی کرده بودند، در یک روز باطل کردند. آن روز گذشت. موج دوم، باز یک برنامهریزی دهساله بود تا سال ۸۸. به نظرشان فرصتی به دست میآمد. به خیال خودشان زمینهها را آماده کرده بودند. مطالباتی هم مردم داشتند - مردمی که وابستهی به نظامند، وفادار به نظامند - فکر کردند از این مطالبات بتوانند استفاده کنند؛ لذا آن قضایای سال ۸۸ به وجود آمد... این جا هم مردم آمدند توی میدان. بعد از آن که باطن ها ظاهر شد.
📌🍃در روز قدس مردم دیدند که این ها حرف دل شان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که این ها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی نُه دی را به راه انداختند ،نه فقط در تهران، بلکه در سراسر کشور، میلیونها نفر در روز نهم دی، بعد هم بلافاصله در بیست و دوی بهمن آمدند توی میدان، غائله را ختم کردند. این، هنر مردم است» ۱۳۹۰/۳/۱۴
🌹🍃بنابراین در این کشمکش سیاسی، اتفاق پراهمیتی که ساختار واقعی ارتباط مردم و انقلاب را نشان داد، آن بود که «ناگهان حرکت عمومی نهم دی همه را مبهوت کرد.!» ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
🌷🍃و دلیل وقوع آن اتفاق ملی، نهادینهشدن مردممحوری در روح انقلاب اسلامی بود و به عبارتی دیگر ۹ دی یک نمونهای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفهی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند. عمل صالح این بود که توی خیابان بیایند، نشان بدهند، بگویند مردم ایران اینند. با این حرکت مردم، آن حجم عظیم تبلیغات دشمن که می خواست فتنهگران را مردم ایران معرفی کند و این جور نشان بدهد که مردم ایران از انقلاب شان، از نظام شان برگشتند، به کلی نقش بر آب شد؛ ...
🔺تحلیل گران خارجی وقتی نگاه کردند، گفتند از بعد از رحلت امام بزرگوار، یا شاید بعضی گفتند از بعد از حرکات اول انقلاب، هیچ اجتماعی با این بزرگی، با این تپش، با این شور و هیجان وجود نداشته، که مردم وارد میدان شدند.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سپاه پُر افتخارترین نهاد ملی
🌹🍃فرمانده کل قوا امام خامنه ای حفظه الله:
⚪️🍃یک معیار سنجش وضعیّت برای هر سازمانی این است که ما موفقیتهای آن مجموعه را
🔺با ناکامیهای آن مجموعه بسنجیم.
🌷به نظر بنده سپاه یکی از پُرافتخارترین مجموعهها است.🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀🍃استوری
🌹🍃مهدی رسولی
⚪️🍃من نورم، مخالف سیاهی ام
🌷🍃با افتخار میگم سپاهی ام
#سپاه_مقتدر✌️
این سپاه باید تروریستی اعلام شود!
#سپاه_مقتدر
#سلام_ودرود_برشهدا_وامام_شهیدان