10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظراسلام در برخورد با اغتشاشگران 😱مرحوم علامه مصباح یزدی قدس الله نفسه الزکیه
@Khobastbedaniem
❌ شبهه ۱۰۸۰
چطور توی این ایام اینقدر دختر ۱۶ , ۱۷ ساله مردن. و همه هم توی خونه هاشون ؟ همه هم یا خودکشی کردن یا بیماری داشتن؟!
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹علی رغم اینکه در ایران میزان خودکشی به شدت پایین است (رتبه ۱۵۴ دنیا) اما با این حال طبق آمار رسمی روزانه ۱۵ ایرانی خودکشی می کنند ( منبع https://b2n.ir/f23170 )
یعنی در طول این پنجاه روز حدود 750 نفر اقدام به خودکشی کرده اند.
همچنین ماهانه حدود ۳۰۰ نوجوان و جوان زن و حدود ۸۵۰ جوان و نوجوان مرد (از سن ۱۵ تا ۲۴ سال) یعنی در طول دوماه بیش از ۲۲۰۰ نفر، در اثر بیماری های گوناگون از دنیا می روند ( منبع: سازمان ثبت احوال https://b2n.ir/d97370 )
🔹طبعیتاً دشمنانی که جنگ ترکیبی تمام عیاری بر علیه ایران راه انداخته اند، آیا نمی توانند از بین این تعداد پنج شش نفری که خودکشی کرده اند و نیز چند نفری که بیماری داشته اند را جهت سوژه سازی پیدا کنند و با جنجال رسانه ای دروغی را طراحی و پخش و در ذهن افرادی که اهل تحقیق نیستند، تثبیت کند؟
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
⭕️ مشکل ایران اینترنشنالها با امام حسین (ع) چیست؟
🔻 رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث در گفتگو با حوزهنیوز:
◻️ دلیل مخالفتهای آنان با امام حسین (علیه السلام) و نهضت عاشورا که از سوی شبکه مفتضح بنسلمان به نام ایران اینترنشنال صورت گرفته، این مسئله است که زمانی باطل می تواند به حق ضربه بزند که حق و باطل را مخلوط کند و در واقع ابهامی ایجاد نموده و امر را بر مردم مشتبه نماید.
◻️ امام حسین علیه السلام مقابل این شبکه هاست و حق و باطل را از هم جدا کرده است؛ پس طبیعی است که سران این شبکه ها با أباعبدالله الحسین (علیه السلام) مشکل داشته باشند و دروغ بگویند.
◻️ در حال حاضر، سیاست های تبلیغی شبکه هایی همچون بی بی سی به عنوان نماد غرب، شبکه سعودی ایران اینترنشنال به عنوان نماد ارتجاع و شبکه منوتو که شبکه ای برای بهائیت است، این است که با ایجاد ابهام در حق و باطل و با روش فریب که همان پروپاگانداست، باطل را به منزله حق نشان دهند و با کشتهسازیهای دروغین، حق و باطل را مخلوط نمایند.
متن کامل
@Khobastbedaniem
♨️ #شبهه
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
🔰 جمهوری اسلامی توهم قدرتمند بودن دارد. وقتی آمریکا می تواند با یک موشک ما رو نابود کند!
💢 پاسخ: به نظر شما اگر آمریکا به ایران حمله کند چه می شود؟
📌 چالش هزارهٔ ۲۰۰۲ نام یک رزمایش مهم (احتمالاً بزرگترین رزمایش از نوع خود در تاریخ) بود که توسط نیروهای مسلح آمریکا در میانهٔ سال ۲۰۰۲ اجرا شد.
🔴 این تمرین که از ۲۴ ژوئیه تا ۱۵ آگوست اجرا شد و ۲۵۰ میلیون دلار هزینه داشت، شامل هم تمرینهای واقعی و هم شبیهسازیهای کامپیوتری بود. این رزمایش قرار بود آزمایشی از «تحول» آیندهٔ نیروی نظامی آمریکا باشد - گذاری به سمت فناوریهای جدید که جنگ شبکهمحور را ممکن میسازد و جنگافزار و تاکتیکهای قدرتمندتری فراهم میکند.
⭕️ دو طرف جنگ شبیهسازی شده آمریکا، تحت عنوان «آبی» و ایران، تحت عنوان «قرمز» بودند. پایگاه مطالعاتی گلوبال ریسرچ با اشاره به رزمایش سال ۲۰۰۲ نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس که در فاصله ۲۴ ژوئیه تا ۱۵ آگوست ۲۰۰۲ برگزار شده، تصریح کرد مراحل آماده سازی مقدمات اجرای این رزمایش حدود ۲ سال به طول انجامید.
🔻«هرچند اعلام شده بود که رزمایش مذکور به منظور شبیه سازی #جنگ احتمالی با عراق زمان صدام تدارک دیده شدهاست، اما هدف اصلی از برگزاری این رزمایش، تمرین رویارویی با ایران در #خلیج_فارس بودهاست. در سناریوی رزمایش چالش هزاره ۲۰۰۲، ایران با شلیک تعداد قابل توجهی #موشک به تهاجم #نظامی_آمریکا پاسخ میداد که باعث بر هم خوردن آرایش نظامی #نیروهای_آمریکایی و نابودی ۱۶ ناو آمریکایی، شامل یک ناو هواپیمابر، ده رزمناو و ۵ کشتی آمفی بی (هواناو) میشد. برآوردهایی که پس از این رزمایش به عمل آمد نشان داد که در صورت وقوع این سناریو به صورت واقعی، بیش از ۲۰ هزار نظامی آمریکایی در روز اول #جنگ_با_ایران کشته خواهند شد.»
منبع:
FLYNT LEVERETT , HILLARY MANN LEVERET, GOING TO TEHRAN, WHY AMERICA MUST ACCEPT TIHE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN, p. 80
🔸 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🆔 @Khobastbedaniem
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️چی شد که نوجوانهامون کف خیابون، به جمع آشوبگرا اضافه شدن؟
✖️چی شد که بعضی خانوما با اولین تکون فتنهها، حجاب از سر برداشتند؟
🔺حالا تکلیف ما در نوع رفتارمون با این افراد چیه؟
🆘 @Khobastbedaniem
🔰 نقشه خاورمیانه جدید
نقشه #خاورمیانه_جدید توسط سرهنگ رالف پیترز Ralph Peters تهیه شده است که در کتاب این سرهنگ بازنشسته، «هرگز دست از مبارزه برندار» در 10 ژوئیه 2006 برای عموم منتشر شد. این نقشه هم چنین با عنوان «مرزهای خونی: چگونه خاورمیانه بهتر» در مجله نیروهای مسلح ارتش ایالات متحده آمریکا با تفسیر رالف پیترز چاپ شد.
Ralph Peters, “Blood borders: How a better Middle East would look,” Armed Forces Journal (AFJ), June 2006
💠
🆔 @Khobastbedaniem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | خانه به دوشان
💢 مجموعه فوق العاده دیدنی و جذاب #آمریکای_زیبا
🔻 نرخ رشد بیکاری در آمریکا به چه صورت است؟
⁉️ اولین دلیل فقر در آمریکا
‼️ اوضاع بیخانمانها در آمریکا چگونه است؟
♨️ مجموعه #موشن_گرافیک آمریکای زیبا، در چند قسمت به بررسی وضعیت زیباییهای #آمریکا میپردازد
🔸 جهت مشاهده این ۱۸ قسمت مستند همراه با گرافیک فوقالعاده، به کانالها و آپارات سعداء مراجعه فرمایید.
🌐 پیوند مشاهده و دریافت نسخه باکیفیت:
https://www.aparat.com/playlist/608684
💠
🆔 @Khobastbedaniem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ خروش مردم علیه سلبریتی خود فروخته در مترو
علی کریمی حیا کن این ملت و رها کن
@Khobastbedaniem
🔰 ایران در شاخصه فلاکت جزء بدترین کشورهای دنیاست!
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
💢 شاخص فلاکت یکی از #سیاسیترین_و_معیوبترین شاخصههای دنیاست.
#شاخص_فلاکت شاخصی اقتصادی است که در دهه 1960 میلادی توسط اقتصاددانی آمریکایی به نام آرتور اوکان در دوره ریاست جمهوری جانسون در این کشور ابداع شد. این شاخص از حاصل جمع نرخ تورم و نرخ بیکاری در یک کشور بدست می آید. بنابراین هر چه تورم و بیکاری در یک کشور بیشتر باشد، شاخص فلاکت در آن بالاتر خواهد بود.
هرچند تورم و بیکاری از عوامل تاثیرگذار و بسیار مهم در احساس فلاکت یا سعادت مردم یک کشور به شمار میرود اما بیتوجهی این شاخص نسبت به پارامترهای توزیعی اقتصاد مانند نرخ فقر و نرخ نابرابری باعث شده تا درک نادرستی از این شاخص در ذهن مخاطب ایجاد شود.
⭕️ به عنوان مثال میتوان به سیاستگذاری اقتصادی نادرست برای مهار تورم در بسیاری از کشورهای آفریقایی اشاره کرد. یکی از نمونه های بارز آن کشور بوروندی با نرخ فقر 65 درصد است که از فقیرترین کشورهای دنیا محسوب میشود اما نرخ تورم آن در سالهای گذشته همواره تک رقمی و حتی در سال 2018 و 2019 منفی بوده است! نمونه دیگر نیز کشور جمهوری دموکراتیک کنگو با نرخ فقر 77.2 درصد است که در سالهای گذشته تورم تک رقمی داشته است.
💢 سیاستگذاری های نادرست برای مهار تورم و یا ایجاد اشتغال حتی در ایالات متحده آمریکا نیز تعارضهایی را بین شاخص فلاکت و وضعیت زندگی مردم بوجود آورده است. در سال 1980 میلادی رونالد ریگان جمهوریخواه در مناظرات تلویزیونی، کارتر دموکرات را بدلیل رسیدن شاخص فلاکت بعدد 20 در دوره ریاست جمهوری وی نالایق خواند و با تکیه به همین مسئله توانست در انتخابات از رئیس جمهور وقت سبقت بگیرد و رئیس جمهور شود. در دولت بوش پدر که همفکر ریگان بود و بلافاصله پس از وی روی کار آمد علیرغم اینکه شاخص فلاکت نسبت به دوره دموکراتها پایین آمده بود اما فقر و نابرابری به حدی افزایش پیدا کرده بود که مردم دیگر به بوش پدر رای نداده و یک دموکرات بنام بیل کلینتون را به ریاست جمهوری ایالات متحده رساندند.
⭕️ در پژوهشی که پس از رای آوردن بیل کلینتون و چهارساله شدن دولت بوش پدر در دانشگاه ایلانووا انجام شد اعلام شد که بعلت سیاستهای غلط اقتصادی جمهوریخواه ها برای مهار تورم و بیکاری، رابطه شاخص فلاکت و فقر در ایالات متحده رابطه ای معکوس است.
در ایالات متحده آمریکا کاهش شاخص فلاکت با افزایش فقر و نابرابری همراه بوده است.
🔴 این شاخص اقتصادی همچنین برای ضربه زدن به استقلال اقتصادی کشورهای در حال توسعه نیز مورد استفاده قرار میگیرد. رتبه بندی سالانه کشورهای دنیا بر اساس این شاخص باعث شده هر اقدامی که منتهی به تورم شود در سیاستگذاری مذموم تلقی شود، در صورتیکه سرمایه گذاری در بخشهای مختلف اقتصاد در کوتاه مدت تورم زاست. یکی از دلایل توسعه اقتصادی ژاپن عدم توجه به ارزیابی های سالیانه ترازهای مالی و تمرکز بر موفقیت سیاستها در انتهای مدت اجرای طرح های اقتصادی بود. در واقع با برجسته سازی رتبه بندی های سالیانه کشورها بر اساس شاخص هایی مانند شاخص فلاکت، کشورهای توسعه یافته لگد به نردبانی میزنند که خود بواسطه آن نردبان به قله های قدرت و ثروت رسیدند.
البته این واقعیات بدان معنا نیست که این شاخصها هیچ اهمیت اقتصادی ندارند. مسلما تورمهای سرکش و نرخ بیکاری بالا ضربه زننده به معیشت مردم هر کشوری است اما باید توجه داشت چه سیاستی برای مهار این علائم به کار گرفته میشود و رتبه بندی های سالیانه این شاخصها مسئولان را به سوی اتخاذ سیاستهای مسکن مقطعی که در بلندمدت منجر به تشدید بیماریهای اقتصادی کشور میشود سوق ندهد؛ همانند اقدام دولت یازدهم در مهار #تورم با استفاده از افزایش نرخ سود بانکی که ضربه مهلکی به بخش تولیدی کشور وارد کرد و زمینه افزایش شدید نقدینگی و تورم سرکش تری را پدید آورد.
🔸 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🆔 @Khobastbedaniem