1_2070670076.pdf
12.27M
📒 نکاتی از کتاب پروتکل های صهیون در قالب یک فایل پیدیاف
مطالعه این متن خلاصه را از دست ندهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت هایی که حاوی پالس ضعف به دشمن نبود؛
📽 فرزین: اقتصاد ما اقتصاد ۸ سال پیش که ترامپ آمده بود نیست!
رئیس کل بانک مرکزی:
▫️بازار ما تاب آوری لازم را دارد.
🔹️وابستگیهای ما در اقتصاد به شدت کاهش پیدا کرده است.
🔹️ما الان عضو بریکس هستیم و خیلی از کارهایی که در بریکس انجام میشود، پیشنهاد آنها را ما دادیم.
🌀سختیها، پلهایی به سوی آسانی و موفقیت
👇👇👇👇
🔻زندگی پر از چالشها و فرصتهاست و آشنایی با قواعد آن میتواند ما را در مسیر موفقیت یاری دهد. یکی از مهمترین این قواعد این است که هیچ موفقیتی بدون تلاش و سختی به دست نمیآید. خداوند در قرآن کریم به این حقیقت اشاره میکند: «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً؛ یعنی با هر دشواری، راحتی و گشایشی وجود دارد.»(شرح،6)
🔻کم نیستند افرادی که میخواهند بدون تحمل سختی به آسانی برسند. چنین دیدگاهی مسیر موفقیت را برای آنها دشوار میکند. افرادی که به دنبال قهرمانی در ورزش هستند، نمیتوانند بدون تلاش و انضباط به هدف خود برسند. اگر کسی آرزوی قهرمان شدن داشته باشد اما به تمرینات سخت پایبند نباشد، در نهایت با چالشهای بزرگتری مواجه خواهد شد.
🔻ازدواج نیز مسیری پرچالش است که نیاز به تلاش و صبر دارد تا به آسانی و خوشبختی برسیم. در ابتدا ممکن است با مشکلاتی مواجه شویم، اما خداوند به بندگانش یاری میکند و کار را آسان میسازد. اگر زوجها در این مسیر با هم تلاش کنند و صبر داشته باشند، میتوانند از چالشها عبور کنند. بسیاری از زوجهای جوان به دلیل ندانستن این قاعده ساده در سالهای اولیه زندگی مشترک با مشکلات بزرگ روبهرو شده و گاهی طلاق میگیرند.
🔻بنابراین، باید در هر چالش و سختی امید خود را حفظ کنیم و به یاد داشته باشیم که با هر گام سختی که برمیداریم، به سمت راحتی و آسایش در حرکت هستیم. خداوند در ادامه میفرماید: «فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ.»(شرح،7) به محض اینکه از کاری فارغ شدید، بلافاصله به کار بعدی مشغول شوید. این تلاشها ما را به موفقیت میرسانند و در هر چالش و سختی، فرصتهای جدیدی در انتظار ماست.
🔻سختی امروز جبهه مقاومت، راه را برای آسان شدن زندگی مردم غزه و لبنان و جهان فراهم میکند. فقط کافی است که حواست به قاعده باشد، راه را گم نمیکنی، از سختیها گلایه نمیکنی، ناامید نمیشوی چرا که قاعده زندگی این است: بعد از هر سختی، آسانی است و سختیها، پلهایی به سوی آسانی و موفقیت است.
🌴🕯🌴🕯🌴
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.03M
🌀 «شبهات پرتکرار انقلاب اسلامی» و پاسخ آن
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ #تبیین | با آمریکا صلح کنیم یا نه؟
👆بفرست برا اونایی که میگن چرا نمیشود با آمريکا صلح کرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاقبت خیانت به وطن...!
🔹عصبانیت مصی علینژاد از تبدیل شدنش به یک مهره سوخته:سه سال است جای ثابتی ندارم که اسمش خانه باشد؛ تمام این سه سال بیش از ۲۱ بار نقل مکان کردم؛ دولت آمریکا به من میگوید که باید هویت و مشخصاتم را تغییر دهم و گوشهای پنهان شوم؛ چرا ترامپ میگوید دنبال مذاکره با ایران است و دنبال تغییر حکومت نیست؟!
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆صحنه عجیب از منزل حضرت علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه
🕊شادی روح بلندشان صلوات
🔴علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
♦️روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده اما مدیران دولتی سعی میکنند کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند که البته در ادامه میتواند به تشدید چالش برق کمک کند.
در این زمینه روزنامه سازندگی در سرمقاله خود مینویسد: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! محمدجعفر قائمپناه، معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد. او افزود: «براساس مصوبه دولت، استفاده از سوخت مازوت در ۳ نیروگاه اراک، کرج و اصفهان ممنوع شده است. این اتفاق ممکن است به کاهش برق در شبکه توزیع و خاموشی منجر شود اما چارهای نداریم زیرا نمیتوانیم شاهد مرگ مردم بر اثر آلودگی هوا باشیم». بعد از آن فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که «شرط عدالت نیست برای تولید برق، بخشی از جامعه با جان خود هزینه آن را پرداخت کند و از همینرو به دستور رئیسجمهور مازوتسوزی در ۳ نیروگاه اراک، کرج و اصفهان که شرایط ویژهای دارند، متوقف میشود و میتوان برای مدت محدودی، «خاموشی منظم» را جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان کرد».
سازندگی افزود: ایران بعد از روسیه بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارد. ولی به علت بالا رفتن مصرف داخلی گاز، ایران حالا در تامین گاز نزدیک به ۱۰ درصد کمبود دارد. کشور ما این اصطلاحاً «ناترازی» را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. منابع انرژی اولیه برای تولید انرژی برق کشور شامل گاز طبیعی، فرآوردههای نفتی، زغالسنگ، هستهای، آبی و منابع تجدیدپذیر است. اما هماکنون بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
روزنامه هممیهن نیز به قلم حسین سلاحورزی از ناترازی تامین و مصرف گاز در زمستان خبر داده و نوشت: ناترازی گاز که پیشبینی میشود در زمستان امسال به بیش از 300 میلیون مترمکعب در روز برسد، به بحرانی تمامعیار در حوزه اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده است. با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای گسترده آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، که اصلیترین مصرفکنندگان گاز در کشور هستند، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، تولیدات آنها را مختل کرده و بازارهای صادراتی ایران را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
هممیهن افزود: دولت باید پاسخگوی این مسئله باشد که چرا به رغم آگاهی از اثرات ناترازی گاز، اقدامی جدی برای مدیریت این بحران انجام نداده و چرا برنامههای بلندمدتی که از آنها صحبت میشود، تنها در سطح تئوری باقی مانده و در عمل به اجرا نرسیدهاند. در شرایطی که این بنگاهها به دلیل رکود اقتصادی، افزایش هزینهها و مشکلات تأمین کالاهای اساسی، به سختی به فعالیت خود ادامه میدهند، محدودیتهای جدید در تأمین گاز به احتمال زیاد بسیاری از این مشاغل را به مرز تعطیلی میکشاند. تعطیلی این بنگاهها و مشاغل نه تنها به افزایش نرخ بیکاری و کاهش قدرت خرید مردم منجر میشود، بلکه فشار مضاعفی را بر اقتصاد خانوارها تحمیل میکند.
ادامه👇👇
https://kayhan.ir/fa/print/299377
🔴 جلوگیری از مازوتسوزی یا سه ماه فرصتسوزی؛ علت خاموشی ها کدام است؟
♦️دولت در حالی قطعی برق پاییزه و زمستانه را با ممنوعیت مازوت سوزی در نیروگاه ها توجیه کرده و با ژست اهمیت به سلامتی مردم دور افتخار میزند که آمارها چیز دیگری می گویند.
♦️مقایسه ذخیره گازوئیل نیروگاه ها در دو بازه ۱ شهریور و ۱۵ آبان طی سالهای گذشته نشان میدهد در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ ذخیره گازوئیل به ترتیب ۶۶.۶، ۵۲.۹ و ۱۴.۸ درصد افزایش داشته اما در سال ۱۴۰۳ این ذخیره ۳۳.۳ درصد کاهش یافته است.
♦️در واقع آنطور که آمار بیان میکند علت قطعی برق خانگی در پاییز و زمستان نه جلوگیری از مازوتسوزی در نیروگاهها که ناتوانی و فرصتسوزی دولت چهاردهم در تأمین ذخیره گازوئیل نیروگاهها در سه ماه گذشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نخستوزیر استرالیا: زیر ۱۶ سالهها حق استفاده از شبکههای اجتماعی را ندارند.