eitaa logo
خلاصه منابر وجلسات
217 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
9.9هزار ویدیو
164 فایل
مباحثی که در جلسات مختلف مطرح میشود بطور خلاصه به محضر همراهان گرامی ارائه خواهدشد . التماس دعا
مشاهده در ایتا
دانلود
22.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 پاداش عبادت یکساله...در تبیین ان لا يَمنعكَ شَيئا تَناله مقدرته ➖ در قاعده اخوت انسان هر سرمایه اجتماعی و هر قوت و قدرتی اعم از پول، امکانات، آبرو و... را باید خرج برادر مومن کند. 📌 حجت‌الاسلام والمسلمین دسمی| شبکه افق 🆔 @Dasmi_org
🔴حسین دقیقی مشاور فرمانده سپاه پاسداران: دشمن در سوریه هیچ غلطی نمی‌تواند بکند 🔹دشمن در سوریه نیز هیچ غلطی نمی‌تواند انجام دهد، چرا که هسته‌های مقاومت ساماندهی شدند و دشمن در سوریه یک دست‌درازی کردند، اما دست آنان به گونه‌ای قطع می‌شود که در تاریخ ماندگار باشد 🔹مقاومت روز به روز در حال رشد است و آنچه امروز در یمن، سوریه، ایران، فلسطین و منطقه بزرگ خاورمیانه می‌بینید، صحنه‌های رشد هسته‌های مقاومت است.
عَلَم از دست عَلَمدار نیفتد هرگز ...
🌹کجایید ای شهیدان خدایی؟
🔴 ثابتی، نماینده مجلس: مجلس درگیر لایحه پراشکال و تورم‌زای بودجه ۱۴۰۴ است؛ رئیس جمهور دنبال بازگشت فردوسی‌پور!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 از فتنه شام نترسید! 🔸 سخنان حکیمانه سردار عزیز شهید حاج قاسم سلیمانی : 🔸من با تجربه این را می‌گویم؛ میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد، در خود فرصت‌ها نیست. 🔸اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار ابوباقر، معاون شهید سلیمانی در نیروی قدس: حاج قاسم وقتی به سوریه آمد که تنها ۱۶ درصد از خاک سوریه باقی مانده بود!
🔴در بحران سابق سوریه قطر تامین کننده اصلی خودرو های تویوتا داعش بود، به طوری که بعد ها اسنادی منتشر شد که یکی از نزدیکان امیر قطر قراردادی را با تویوتا امضا کرده که خودرو هایی ویژه تحویل قطر دهند و این خودرو ها به سوریه ارسال میشد. 🔹 بعد از ۸ سال بازو رسانه ای قطر یعنی شبکه الجزیره بع تریبون رسانه ای احرار الشام تبدیل شده..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏سخنان عجیب آیت الله بهجت درباره خروج ‎ از زبان فرزندشان پ.ن: عقب‌نشینی غیر تاکتیکی، غضب الهی را به دنبال دارد. (رهبر انقلاب) .