eitaa logo
خلاصه منابر وجلسات
216 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
9.9هزار ویدیو
168 فایل
مباحثی که در جلسات مختلف مطرح میشود بطور خلاصه به محضر همراهان گرامی ارائه خواهدشد . التماس دعا
مشاهده در ایتا
دانلود
‏در برجام هستیم. صنعت هسته ای ما تعلیق است. سانتریفیوژها خاک میخورند. نه تحقیقی، نه توسعه ای و نه آزمایش جدیدی. دولتمردان ما پالس تعامل میفرستند و ساز مذاکره تازه کوک میکنند. اما دانشمند هسته ای ما ترور میشود. ترس و عقب نشینی، تدبیر نیست. حماقت است. فقط شمشیر دشمن را تیزتر میکند. ✍ سید نظام‌الدین موسوی
مرحوم آیت الله سید ابولحسن اصفهانی 👇👇👇
عامل این شهادت‌ها فقط موساد و استکبار نیست بلکه جریان سازش با آمریکا و اسرائیل در داخل هم عامل این شهادت‌ها و ترورها هستند زیرا با سازش و کوتاه آمدن در برابر دشمن باعث شدند دشمن گستاخ‌تر و وقیح‌تر شود و اینگونه جرئت بر ترور کردن پیدا کند.
آمادگی داشتن به فحش ... . . یکی از طلاب نقل می کند: که در صحن امام حسین (علیه السّلام) « تل زینبیه» نشسته بودم و مردی درکنار من ایستاده بود. مرحوم آیه الله سید ابوالحسن اصفهانی با اصحابش از حرم مقدس امام حسین (علیه السّلام) خارج شد و صحن مطهر را از در تل زینبیه ترک گفت. . آن مرد گفت بروم سید را دشنام بگویم. سپس دنبال سید حرکت کرد تا آنکه هر دو از آنجا گذشتند. هنوز لحظاتی نگذشته بود که دیدم مرد دشنام دهنده با چشم گریان برگشت. . . علت را پرسیدم، پاسخ داد: من سید را تا در منزل دشنام دادم، اما همین که بـه در منزل رسیدم، سید فرمود: « همین جا توقف کن، من با تو کاری ندارم. » و داخل منزل شد. طولی نکشید از منزل خارج شد و فرمود: . « بگیر این پولها را و هر موقع دست تنگ شـدی به ما مراجعه کن، زیرا ممـکن است چنانچه به غیر ما مراجعه کنی حاجت تو را برآورده نسازد. دیگر آنکه من آمادگی دارم کـه هرگونه دشنام و ناسزایی را بشنوم و لیکن استدعای من آن است که عـرض و ناموس مـرا مورد دشنام قرار ندهی.» . این کلمات پیامبر گونۀ سـید چنان اثر عمیقی بر من گذاشت که نزدیک بود قالب تهی کنم. چشمانم از اشک پر شد و همان طوری که می بینی رعشه بر اندامم افتاد. . .
نزنیم می‌زنند؛ صفحه اول روزنامه وطن امروز 👈 خشم و انزجار عمومی در ایران و مطالبه انتقام از رژیم صهیونیستی و آمریکا
پیام رهبر انقلاب درپی ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید محسن فخری‌زاده حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پی ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید، دکتر محسن فخری‌زاده پیامی صادر کردند. متن پیام به این شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخری‌زاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوت‌پیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کم‌نظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست. دو موضوع مهم را همه‌ی دست‌اندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه‌ی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت. اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعه‌ی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۸ آذرماه ۹۹
✅ اسرائیل را بزنید دنیا آرام میشود، تحریم‌ها و ترورها تمام می‌شود. 📝جوادسعیداوی: 🔸می‌خواهم صریح‌تر و راحت‌تر بنویسم اما طبق معمول باید ملاحظه کرد. شهید فخری زاده بر اثر مماشات ترور شد، اگر یک بار یک موشک به وسط تل‌آویو می‌خورد هم تحریم‌ها به پایان می‌رسید و هم دیگر کسی ترور نمی‌شد. یک بار بزنید، یک عمر راحت باشید. 🔸من بودم می‌زدم. یک قاعده بسیار ساده است، نزنید، می‌زنند. مانند رستم ایرانشهر(سردار سلیمانی)، آن اندازه زدند و نزدید تا بهترین‌ها را زدند و بردند و هنوز هم به آن می‌بالند. مرگ یک بار، شیون یک بار. بارها گفتم. همین امشب به ولای علی 50 فروند موشک به سمت صنایع نظامی رافائل رژیم صهیونیستی شلیک کنید، همه چیز خواهد خوابید. 🔸 دشمن به این محاسبه رسیده که ما پاسخ نخواهیم داد، در بند محاسبه و مجادله و معامله هستیم. این موضوع را خیلی خوب فهمیده به ویژه وقتی این شکلی بزند. حالا ترامپ فکر می‌کرد اگر موضوع ترور شهید سلیمانی را بر عهده بگیرد دیگر کاری از دست ایران بر نمی‌آید و ما را خوار و خفیف خواهد کرد، اما همان 12 موشک هم دندان ترامپ را کشید. 🔸نگذارید شنبه نتانیاهو یک‌شنبه شود و صهیونیست‌ها به دوشنبه برسند. این همه موشکی که با مدیریت شهید فخری‌زاده ساخته شد و در سیلوها دارد خاک می‌خورد نه برای حفظ بازدارندگی است؟ وقتی استفاده نمی‌شود پس برای چه ساخته شده است. امشب تل‌آویو را بزنید تا فردا زندگی سگی صهیونیست‌ها را تماشا کنیم. کاری که قرار است چند ماه دیگر انجام شود، همین الان انجام دهید. به خدا بزرگ سوگند که همه مردم ایران از چهارگوشه کشور حمایت و پشتیبانی خواهند کرد. بزنید تا دیگر نزنند.
💌 🌹 شهـــید حاج قاسم سلیمـــانی: خواهران‌من برادران‌من، عزیزان مشتاق! تا کسی شهید‌نبود شهید‌نمی‌شود. شـرط شهید شدن شهید بودن است. اگر امروز کسی را دیدید که بوی‌شهید از ڪلام او از رفتـار او از اخــلاق او استشمــام شد بدانید او شهید خواهد شد. تمام شهدای ما این مشخصـہ را داشتند. قبل از اینکه شهیدشوند، شهیدبودند. نمی‌تواند کسی را قبل از اینڪـہ علم بیاموزد عالم شود. شرطٍ عالـم شدن علم‌آموزی است؛ شرطِ شهـید شدن، شهـید بودن است.
توییت سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀 تمام انتقام‌های موشکی سپاه 👈 مروری بر انتقام‌های موشکی سپاه در چندسال اخیر
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
» 🎥 منبــر بســیار شنیــدنـی 🎤 حجـت‌الاسلام عابدینـی 🔖 شیطان در ڪمین است ⏱ 2 دقیـــقه و 44 ثـــانیه نشـرپـیام‌صـدقه‌جـاریه‌است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بگو دوسِت دارم! 🎤 استاد پناهیان ┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈