مباحثی که در جلسات مختلف مطرح میشود بطور خلاصه به محضر همراهان گرامی ارائه خواهدشد .
https://eitaa.com/kholasemanaberwajalasat
🔺رفته اند بنام جمهوری اسلامی تعهدی داده اند، حالا میگویند رئیسی به دنبال زنده کردن برجام است. اینکه دولت از برجام خارج نمیشود به دلیل تعهدی است که شما داده اید و این دولت را مجبور کرده اید کج دار و مریز پیش برود؛ و اِلّا کسی به دنبال احیای آن نیست؛ این آمریکا است پیغام میفرستد!
📳 #عبدالرحیم_انصاری
🔰🌴🔰🌴🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی باقری سال ۹۴:
لطفا کمتر بدین بره،
اجازه بدین یک چیزی تهش بمونه که بعدا بتونیم معامله کنیم.
🌴🔰🌴🔰🌴
🔴بیحجابی و سلامت روان اجتماع!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻چند روزی است که کلیپی از سخنرانی جناب دکتر خدایاریفرد، در دفاع روانشناسانه از بیحجابی در حال پخش است.
همه سخن وی این است:
«تا زمانی که کسی با چادر و روسری میآید، این خودش است و کسی که بدون چادر و بدون حجاب میآید این هم «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع بیشتر به نفع جامعه است تا اینکه یک چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم.»
روح استدلال این استاد محترم این است که حکومت باید اجازه دهد مردم آنگونه که هستند در انظار عمومی ظاهر شوند و الا اگر آنها را بر غیر خواستهشان اجبار کند، نه تنها هرگز موفق نخواهد شد، سلامت روان اجتماع را نیز به خطر خواهد انداخت!
🔸در این رابطه چند سؤال از این استاد محترم میپرسم:
1⃣به چه دلیل اگر هر کس آنگونه که شخصاً دوست دارد، در انظار عمومی ظاهر شود، سلامت روان «جامعه» تأمین میشود؟ آیا اگر کسی صرفاً بر اساس خواستههای شخصی خود در جامعه ظاهر شود و هیچ احترامی برای دیگران و هنجارهای آنان قائل نباشد، اساساً جامعهای باقی میماند که شما از سلامت روان آن سخن بگویید؟
2⃣انسانها را تا کجا مجاز میدانید «همانگونه که هستند» در اجتماع ظاهر شوند؟ آیا جنابعالی به عنوان یک روانشناس، برای این خودگرایی و فردگرایی در عرصه زیست اجتماعی حد و مرزی قائل هستید؟ آیا در همه عرصهها، توصیه روانشناختی جنابعالی این است که برای تأمین سلامت روان جامعه، افراد لازم است آنگونه که هستند ظاهر شوند؟ مثلا در رانندگی، در عمل به مقررات اجتماعی، قوانین مدنی، جزایی، کیفری و امثال آنها نیز همین توصیه را دارید؟ اگر خیر، چرا؟ چه تفاوتی میان آن قوانین و هنجارها با قانون حجاب وجود دارد؟
3⃣این مبنای روانشناختی جنابعالی چه نسبتی با توصیههای اخلاقی و هنجارهای اجتماعی اسلام دارد؟
4⃣آیا اگر هر کسی همانگونه که هست و همانگونه که دوست دارد در اجتماع ظاهر شود، نظم و انضباط و حقوق اجتماعی تأمین میشود؟ اگر خواست کسی با خواست شما در تعارض بود، حق تقدم با کدامیک است؟ اگر کسی دوست داشت که به هنگام رانندگی مرتب بوق ماشین خود را آن هم با صدایی گوشخراش به صدا درآورد، آیا دیگران حق دارند که جلوی او را بگیرند یا خیر؟ آیا اگر جلوی او گرفته شود، سلامت روان او به خطر نمیافتد؟ اگر فی المثل دانشجوی شما دوست داشت با رکابی و شلوارک و قلیان در کلاس شما حاضر شود، آیا شما به او اجازه میدهید؟
5⃣آیا از منظر روانشناسی جنابعالی، انسانها هیچ وظیفهای نسبت به دیگران و نسبت به جامعه ندارند؟ فقط و فقط باید «آنگونه که هستند» ظاهر شوند؛ حتی اگر به قیمت ایجاد بیثباتی خانوادگی دیگران تمام شود؟ آیا آدمیان نسبت به هنجارهای اجتماعی هیچ مسئولیتی ندارند؟
6⃣اگر خواستههای فردی کسی، نه تنها هیچ سود و منفعتی برای جامعه نداشته باشد؛ بلکه آسیبهای جنسی و جسمی هم بر جامعه وارد کند باز هم سلامت روان اجتماع را در آن میبینید که هر کس خودش باشد؟
🔹و دهها پرسش دیگری که «این زمان بگذار تا وقت دگر.»
#علوم_انسانی
#حجاب
🔰🌴🔰🌴🔰
با عکسای ساشا سبحانی چقدر جمهوری اسلامی رو زدند؟ حالا طرف فقط پسر یه سفیر سابق بوده و باباش بارها ازش اعلام برائت کرده
همونا الان که ده هزار عکس از کثیفترین انحرافات اخلاقی پسر رئیسجمهور آمریکا بیرون اومده، کوچکترین حرفی به قبله آمالشون نمیزنن
🗣حسامالدین کاظمی
🌴🔰🌴🔰🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیلگر برجسته عرب:
با توجه به تحولات اخیر سلطه و هیمنه آمریکا بر جهان پایان خواهد یافت!
♦️ «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته جهان عرب:با پیوستن ۱۳ کشور دیگر به "بریکس" و تحولات پیش رو دلار دیگر آقای ارزها نخواهد بود و ناتو و صندوق بین المللی پول سلطه خود را از دست خواهند داد!
🔰🌴🔰🌴🔰
🔥طرح واپاشی هستههای مدافع انقلاب
🔻یکی از اساسی ترین علل شکست فتنه های سالهای قبل و اغتشاشات #دروغ_مهسا، به صحنه آمدن هستههای قوی و گسترده مردمی در مواقع لازم برای دفاع از انقلاب اسلامی است.
🔻شاخص اصلی این هسته های مردمی #ایمان به مبانی اسلام و انقلاب و #امید به پیشرفت و حرکت در مسیر ظهور امام عصر(عج) است.
اتاق های فکر دشمن متوجه این نقطه اساسی قوت نظام اسلامی شده اند و بطور خاص برای واپاشی هستههای مردمی مدافع انقلاب برنامه ریزی نمودهاند.
🔻طبعا لازمه این واپاشی، تضعیف «ایمان» و تخریب «امید» مردم با ابزارهایی مانند پروژه #مرجع_سازی دینی، تولید نظرهای تامل برانگیز از زبان برخی #سخنرانان و #مداحان، تکثیر #رسانه های شبه مذهبی سکولار، #تفسیر تقطیع شده، غیر تخصصی و غلط قرآن، نهج البلاغه و بیانات امام راحل و حتی رهبر انقلاب، برجسته سازی بسیار بیش از واقعیت #تخلفات و فسادهای اجتماعی و دولتی و ضعف های #اقتصادی است.
🔻به نظر می رسد علت تاکید ویژه رهبر حکیم انقلاب روی این دو محور در بیانات ۱۴ خرداد امسال، خنثی کردن این طرح کثیف باشد.
🔻در یک کلام کسی که با هر عنوان و جایگاهی، ایمان و امید مردم را تضعیف می کند، قطعا انقلابی نیست.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🌴🔰🌴🔰🌴
#خلاصه_منبـــر
🔰چگونه از رنجهای بیهوده و نابجا خلاص شویم؟
🔰رنجِ نابجا نهتنها پاداش ندارد؛ عذاب هم دارد!
👇👇👇👇
🔸بخشی از رنجهایی که به ما میرسد، نابجا و بیهوده است و اساساً نباید در زندگی ما باشد؛ مثل رنج حسادت، رنج غرور، رنج در اثر بیدقتی، معصیت و بدیکردن به دیگران.
🔸رنج در زندگی ما قطعی است ولی میتوانیم رنجهای نابجا را کم کنیم؛ رنجِ نابجا نهتنها پاداش ندارد بلکه عذاب هم دارد!
🔸شیطان ترجیح میدهد ما در دنیا رنجِ بیهوده بکشیم و در آخرت هم به جهنم برویم! حسادت مهمترین کِید ابلیس است، آدم با غصۀ ناشی از حسادت، دنیایش هم جهنم میشود!
🔸اگر با تفکر، فلسفۀ رنجها و مشکلات زندگی را درک کنی و قطعیبودنِ رنج را بپذیری، رنجهای نابجا و بیهودۀ تو کم میشود. مثلاً در رنج حسادت، اگر فلسفۀ تبعیض یا تفاوتی را که خدا بین انسانها قرار داده، عمیقاً درک کنی، حسادت تو کاهش پیدا میکند.
🔰🌴🔰🌴🔰
#خلاصه_منبـــر
🔰چرا باید رنج بکشیم؟
🔰اگر پاسخ این چرا را بفهمیم، آسودهتر زندگی خواهیم کرد
👇👇👇👇👇
🔸رنج با انسانبودنِ ما همزاد است! چون انسان-برخلاف حیوان و فرشته- طوری آفریده شده که بتواند «ارزش» تولید کند؛ نه اینکه مثل فرشتهها خودش خوب و ارزشمند باشد یا مثل حیوان در همان سطح پایین خودش، باقی بماند.
🔸برای اینکه انسان بتواند «ارزشِ افزوده» ایجاد کند، باید علاقههای متعارض یا متضادی در او باشد، یعنی به چند چیز علاقه داشته باشد و مجبور باشد از بین آنها یکی را انتخاب کند که در اینصورت باید از آن علاقههای دیگرش، صرفنظر کند و جدا شود؛ این یعنی رنج!
🔸اگر در انسان یک علاقه باشد و سر راهِ آن علاقه هم مانعی نباشد، طبیعتاً همیشه همان را انتخاب میکند و ارزشی هم تولید نمیشود؛ آنوقت زندگی او با زندگیِ حیوان یا فرشته فرقی ندارد، چون آنها هم یک علاقه دارند و همان را دنبال میکنند.
🔸انسان همیشه در حال انتخابِ یک علاقه و جداشدن از علاقههای دیگر خود است، پس زندگی انسان بدون رنج ممکن نیست.
🔸اگر فلسفۀ رنج را بفهمیم و بپذیریم که «رنج جزء لاینفک زندگی انسان است»، آسودهتر زندگی خواهیم کرد.
🌴🔰🌴🔰🌴