🍃حقیقت اربعین
از کدام راه میروی به سوی کربلا؟ در کدام یک از موکبها استراحت میکنی؟ غذای کدام موکب را نوش جان میکنی؟ آقا! از دست کدام سقا آب مینوشی؟ راستی پای تو هم تاول میزند؟ تاولهای پایت را چه کسی مرهم میگذارد؟
اگر مرا با خودت نمیبری، پاسخ این سؤالهایم را بده تا من هم از همان راهی بروم که تو میروی و در همان موکبی بیتوته کنم که تو بیتوته میکنی. جوابم را بده تا من نیز از همان غذایی بخورم که تو نوش جان میکنی.
آقا من میخواهم از دستان سقایی آب بنوشم که تو از او آب گرفتهای و دستان کسی را که تاول پاهایت را مرهم گذاشته ببوسم. اربعین، اگر بوی تو را ندهد، با سفرهای دیگر فرقی نمیکند. عطر وجودت را در این اربعین به مشامم برسان.
شبت بخیر حقیقت اربعین!
#شبت_بخیر_امام_زمانم
#اربعین
#بهانه_بودن
🌴🕯🌴🕯🌴
🚨هشدارهای پلیس به زائران اربعین
♦️معاون پلیس آگاهی فراجا خطاب به زائران اربعین:در محلهای تعیینشده و کنار ایستگاههای امدادی و پلیس استراحت کنید.
♦️از مراکز و افراد ناشناس نوشیدنی و مواد غذایی نگیرید.
♦️مراقب کفزنهایی که درخواست خرد کردن پول میکنند، باشید.
♦️در صورت وقوع درگیری، از جمع شدن و توقف در محل خودداری کنید.
🔴وزیر اقتصاد: فرصتهای کشور در دولت قبل معطل توافق با چندین کشور خارجی شد
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد:
♦️مهمترین تفاوت بین دولت مردمی سیزدهم با دولت پیشین مربوط به رویکرد مدیریت و حل مسائل کشور است؛ دولت قبل دولتی بود که اکثر فرصتهای هشت ساله کشور را معطل موافقت و ترحم چند کشور خارجی نگه داشت تا ظرفیتهای توسعه کشور شرطی شده به مسائل خارجی باشد.
♦️وزرای آن دولت اذعان میکردند که برای حل مسائل مدتها موفق به دیدار و گفتوگو با رئیس دولت نبودند.
♦️دولتی که توجه بخش مهمی از مدیران کشور بیش از آنکه ناظر به ظرفیتهای داخلی باشد ناظر به عواملی بود که اجازه نمیداد پیشرفت در اقتصاد ایران حاصل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️سخنان قابل تامل علامه حسنزاده آملی درباره رهبرمعظم انقلاب
🔴برخی از مصادیق "معروف" و "منکر" از نگاه امام خامنه ای
♦️معروفها اینها هستند: اعتلای فرهنگ، سلامت محیط اخلاقی، سلامت محیط خانوادگی، تکثیر نسل و تربیت نسل جوان آمادهی برای اعتلای کشور، رونق دادن به اقتصاد و تولید، همگانی کردن اخلاق اسلامی، گسترش علم و فنّاوری، استقرار عدالت قضائی و عدالت اقتصادی، مجاهدت برای اقتدار ملّت ایران و ورای آن و فراتر از آن، اقتدار امّت اسلامی و تلاش و مجاهدت برای وحدت اسلامی؛ مهمترین معروفها اینها است و همه موظّفند در راه این معروفها تلاش کنند؛ امر کنند.
♦️ابتذال اخلاقی منکر است، کمک به دشمنان اسلام منکر است، تضعیف نظام اسلامی منکر است، تضعیف فرهنگ اسلامی منکر است، تضعیف اقتصاد جامعه و تضعیف علم و فنّاوری منکر است؛ از این منکرها باید نهی کرد.
🔴انحراف از سیره پیامبر و ائمه (ع) در سیر و سلوک
♦️امام خمینی (ره):خیال کردند یک دسته زیادى که معناى عرفان عبارت از این است که انسان یک محلى پیدا بشود و یک ذکرى بگوید و یک سرى حرکت بدهد و یک رقصى بکند و اینها، این معنى عرفان است؟! مرتبه اعلاى عرفان را امام على- سلام اللَّه علیه- داشته است و هیچ این چیزها نبوده در کار. خیال میکردند که کسى که عارف است باید دیگر بکلى کناره گیرد از همه چیز و برود کنار بنشیند و یک قدرى ذکر بگوید و یک قدرى تغنى بشود و یک قدرى چه بکند و دکاندارى.
♦️امیر المؤمنین در عین حالى که اعرف خلق اللَّه بعد از رسول اللَّه در این امت، اعرف خلق اللَّه به حق تعالى بود مع ذلک، نرفت کنار بنشیند و هیچ کارى به هیچى نداشته باشد، هیچ وقت هم حلقه ذکر نداشت، مشغول بود به کارهایش، ولى آن هم بود. یا خیال میشود که کسى که اهل سلوک است، اهل سلوک باید به مردم دیگر کار نداشته باشد، در شهر هر چه میخواهد بگذرد، من اهل سلوکم، بروم یک گوشهاى بنشینم و وِرد بگویم و سلوک به قول خودش پیدا کند. این سلوک در انبیا زیادتر از دیگران بوده است، در اولیا زیادتر از دیگران بوده است، لکن نرفتند تو خانه شان بنشینند و بگویند که ما اهل سلوکیم و چکار داریم که به ملت چه میگذرد هر که هر کارى میخواهد بکند.
♦️اگر بنا باشد که اهل سلوک بروند کنار بنشینند، پس باید انبیا هم همین کار را بکنند و نکردند. موسى بن عمران اهل سلوک بود، ولى مع ذلک، رفت سراغ فرعون و آن کارها را کرد، ابراهیم هم همین طور، رسول خدا هم که همه میدانیم. رسول خدایى که سالهاى طولانى در سلوک بوده است، وقتى که فرصت پیدا کرد، یک حکومت سیاسى ایجاد کرد براى اینکه، عدالت ایجاد بشود. تبع ایجاد عدالت فرصت پیدا میشود براى اینکه هر کس هر چیزى دارد بیاورد.
♦️وقتى که آشفته است نمی توانند، در یک محیط آشفته نمیشود که اهل عرفان، عرفانشان را عرضه کنند، اهل فلسفه، فلسفه شان را، اهل فقه، فقه شان را، لکن وقتى حکومت یک حکومت عدل الهى شد و عدالت را جارى کرد و نگذاشت که فرصت طلبها به مقاصد خودشان برسند، یک محیط آرام پیدا میشود، در این محیط آرام همه چیز پیدا میشود. بنا بر این، «ما نُودِى بِشِیء مِثْلَ ما نُودِىَ بِالوِلایَه» براى اینکه حکومت است. به هیچ چیز مثل این امر سیاسى دعوت نشده است و این امر سیاسى بوده است، زمان پیغمبر بوده است، زمان امیر المؤمنین بوده است، بعدها هم اگر یک فرصت پیدا می شد، آنها هم داشتند این معنا را.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆عاقبت لات بازی اراذل و اوباش برای پلیس