18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خطرناکترین موشک ساخته شده ایران که تاسیسات یک کشور را نابود می کند!
♦️دوستان حتما چند دقیقه وقت بگذارید و از قدرت کشورتان لذت ببرید.
🔴انتقاد تند روزنامه جمهوری از رئیس جمهور: باید فاتحه دولت را از همین ابتدا خواند اگر... /انتصابات روزهای اخیرتان صدای بی صدایان نبوده است
♦️روزنامه جمهوری متعلق به یار هاشمی رفسنجانی خطاب به پزشکیان نوشت:قرار بود شما همکارانی را دور خود جمع کنید که صدای بیصدایان باشند.
♦️بدون تعارف باید به شما بگوئیم احکامی که در چند روز گذشته صادر کردهاید دارای چنین گرایشی نیست. اگر اعضای کابینهتان هم از همین قماش باشند، باید از همین ابتدا فاتحه دولت چهاردهم را خواند.
♦️ما که این هشدار را میدهیم، خیرخواهتان هستیم و میخواهیم به راهی بروید که امیرالمؤمنین در نهجالبلاغه پیش پای مالک اشتر گذاشت.
♦️ این خیرخواهی را بپذیرید و راهتان را از همین ابتدا از مرفهین جدا کنید آقای رئیس جمهور نهجالبلاغهخوان!
#آش_شور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می پرسند ایران چگونه به اسراییل حمله می کند؟!
حمله ما این شکلیه🔥😁
#جنگ_روانی
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ روایت ایرانی جهانگرد از سقوط وحشتناک ارزش پول ترکیه
تورم ماهیانه بیشتر از 100 درصد
قیمتها در ترکیه سریعتر از تورم بالاتر میرن
پ.ن: دقت کنید این اتفاق برای ترکیه، زمانی افتاده که اونها رفیق جینگ اسرائیل و آمریکا هستند و تحریمی ندارن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیل وضعیت اسرائیل در شبکه وزارت خارجه آمریکا: اسرائیل دیگر نه تنها اهمیت استراتژیک برای غرب ندارد، بلکه به دردسر بزرگی برای آمریکا و اروپا تبدیل شده است!
#صدای_آمریکا
#اسرائیل
#غده_سرطانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقایقی تکاندهنده از انقلابهای دنیا
⚠️ اعدام ۶۰ هزار نفر با گیوتین توسط فرانسویها پس از انقلاب فرانسه که آن را پدر لیبرال دموکراسی و جمهوریت میدانند
🗣 Afsaran official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران:
هر موشک خرمشهر ۴ قادر به اصابت ۸۰ هدف است. اگر ۱۰۰ موشک شلیک شود، ۸۰۰۰ هدف در خاک دشمن قابل نابودی است.
🗣 🇮🇷Eng.MehrPouya
✅ در خصوص قانون جوانی جمعیت برای یک وزیر سابق و یک معاون رئیس جمهور سابق پرونده کیفری تشکیل شده است
سخنگوی قوه قضاییه
✅ باید فاتحه این دولت را از همین ابتدا خواند
انتقاد تند روزنامه اصلاح طلب جمهوری اسلامی از پزشکیان: قرار بود شما همکارانی را دور خود جمع کنید که صدای بیصدایان باشند.
این روزها که دارید برای درخواست بازگشت پرستو صالحی و علی کریمی اکلیل میریزید آگاه باشید که رضا رسایی بابت قتل شهید نادر بیرامی، فرمانده اطلاعات شهر صحنه، قصاص شد.
لعنت بر آتشبیاران زن زندگی آزادی.
لعنت بر کسانی که جوانان را به جای خانه/آرامش به خشم و خیابان دعوت کردند.
#شروین