eitaa logo
خلاصه منابر وجلسات
209 دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
11هزار ویدیو
179 فایل
مباحثی که در جلسات مختلف مطرح میشود بطور خلاصه به محضر همراهان گرامی ارائه خواهدشد . التماس دعا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ثبت‌نام بیش از ۶ هزار پزشک و متخصص برای اعزام به لبنان ♦️رئیس جمعیت هلال‌احمر: بیش از ۶ هزار متخصص پزشکی و کادر درمانی برای اعزام به لبنان ثبت‌نام کرده‌اند.
💥آغاز جنگ این جنگ به صلح نخواهد انجامید، این همان نبرد نهایی هست که تا فتح قدس پیش میره، تمام منطقه سوریه لبنان اردن و فلسطین درگیر خواهد بود. فقط ی چیزی رو همین الان بگم! اگر این ارتش اسرائیل همون ارتش سفیانی اشاره شده در روایات باشه، تا حدود زیادی منطقه رو فتح می‌کنه ی‌وقت قالب تهی نکنید...بعد بواسطه یمانی و خراسانی نابود میشه... از بنده حقیر میشنوید: ۱. به دعا و روشنگری ادامه بدید و ۲. هرکس بیشتر از هرچیزی نگران ایمان خودش باشه... ✍ سیدمحمدکاظم معاونزاده 🪧 🪧🇱🇧 🪧
📌تیتر یک روزنامه آگاه: اعتماد پرضرر 📰 نه به سازش، آماده جهاد
3.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان گفته: من اصلاً فکرش رو نمی‌کردم رئیس‌جمهور بشم. (که خب سطح آمادگی فرد برای چنین جایگاه مهمی رو نشون میده. نتیجه‌ش رو هم داریم می‌بینیم البته) اونوقت براش کف می‌زنند. کیا؟ نخبگان. 🗣 محمدجواد محمدزاده
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ روایت شنیدنی سردار احمد محمدی‌زاده از فرماندهان اسبق نیروی دریایی سپاه پاسداران از یک جلسه رسانه‌ای‌نشده 🔹 رهبری گفت قبل از اینکه مسئولین سیاسی باخبر شوند، از من سوال نکنید، آمریکا را بزنید.
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️دشمن به ما رحم نخواهد کرد! 🔻این را شهادت سید به ما ثابت کرد. تلگرام | بله | سروش | روبیکا | اینستاگرام | آپارات | سایت @Panahian_ir
🚨🚨🚨 ؛ 🚩 پس از خبر حمله احتمالی ایران به اسرائیل ، بازار سهام آمریکا ۸ واحد کاهش یافت... 🪧 پ ن ؛؛؛ این فقط آثار خبرشه ، ، ، حالا دیدید که دنیای کثیف و پوشالی غرب به مویی بنده... و عمریست با نمایش چنگ و دندان و ارعاب ملت های بدبخت و سران بزدل کشورها ، جهان را غارت می کنند... 🪧 ☆ــــــــــــــــــــ
1.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار شهید حاج عباس نیلفروشان: از ۶ سالگی آرزو داشتم اسرائیل را نابود کنم و ان شاالله در این راه شهید شوم.
شهید در خاطره‌ای زیبا می‌گوید: 🔰 دورانی بود که در شرایط سختی بودیم و احساس می‌کردم بار روی دوشم بیش ازحد توانم است. به ایران آمدم، خدمت حضرت آقا رسیدم. به ایشان گفتم: «آقاجان! من چه کار کنم؟» حضرت آقا فرمودند: «تو که هنوز جوانی و کل مَحاسِنت سیاه! من از خستگی‌هایم چه بگویم؟ با این محاسن سفیدم». 🔻 بعد فرمودند: «طبیعی است که انسان در حرکتش با نامردی‌ها، سختی‌ها و خطرات مواجه شود... برای هر آنچه می‌خواهیم، ما خدا را داریم! ما محتاج دیگران نمی‌شویم. والله از مهربانی و لطفش به ما. به ما اجازه داد که در هر زمانی و هر مکانی و هر حالی او را صدا کنیم و مخاطب قرار دهیم و با او صحبت کنیم. برای همین زمانی که احساس خستگی کردی یا هر حس بدی پیدا کردی، وارد یک اتاق شو، ۵ دقیقه یا ۱۰ یا ۱۵ دقیقه، ؛ این را از تجربه می‌گویم، امتحان کن و خواهی دید». 🔻 سید حسن نصرالله ادامه می‌دهد: از آن زمان من این کار را در حد توان انجام می‌دهم و برکاتی در این دستورالعمل یافتم. چون هر زمان سختی برسد، وقتی پناه ببریم به این روش، به زودی درهای برکت باز می‌شود. مهم‌ترین دارایی ما در جنگ ۳۳ روزه همین بود... شهید سیدحسن نصرالله در پایان گفت: «خداوند کریم است. خیلی کریم».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حضرت علی(ع) می‌فرماید: شب و روز پنهان و آشکار شما را به مبارزه دعوت کردم و گفتم پیش از آنکه آنها با شما بجنگند با آنان نبرد کنید. به خدا سوگند هر ملتی که درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد. اما شما سستی نشان دادید و خواری و ذلت پذیرفتید تا آنجا که دشمن پی‌درپی به شما حمله و سرزمین‌های شما را تصرف کرد.