🌷 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
انار سید و آقای میوههاست و کسی که انار میخورد دست شیطان را به مدت چهل روز شَل می،کند.
(المحاسن، ص۵۴۵)
🌸 امام صادق علیه السلام:
انار شیرین بخورید، نیست دانهای که از آن در معده انسان قرار بگیرد مگر اینکه بیماری را نابود میکند و وسوسه شیطان را از بین میبرد.
(المحاسن، ص۵۴۵)
🌼 توصیههای دوازدهگانه آیت الله حسنعلی نخودکی (رحمةالله علیه )
بخش دوم
هفتم:
عمده نظر در دو مطلب است: یکی غذای حلال، دوم توجه در نماز و اصلاح آن. اگر این دو درست باشد باقی درست است. عمده همت حقیر، اصلاح قلب است و ذکر «یا حیّ و یا قیوم» سحرگاه برای همین است.
هشتم:
بینالطلوعین را به چهار قسمت تقسیم کنید: یکی اذکار و تسبیح، دیگر ادعیه، سوم قرائت قرآن و بالاخره فکری در اعمال روز گذشته. اگر موفق به طاعتی بودهاید، شکری کنید؛ و اگر خدای نکرده ابتلا به معصیتی یافتهاید، استغفار کنید.
نهم:
در مورد ذکر، در آغاز چند صلوات فرستاده و دل را حاضر کنید و بعد مشغول ذکر شوید.
دهم:
برای توفیق تهجد و گشایش در کار؛ هر صبح از تلاوت قرآن مجید مخصوصاً یاسین غفلت منما(البته خواندنی که همراه با فهم معانی و تقرب به خدا شود)
یازدهم:
هر روز صدقه دهید، ولو به وجه مختصر. شبها مقداری در بی اعتباری دنیا فکر کنید.
دوازدهم:
بزرگان خیلی بر احتراز از مجالست با منکرین تأکید دارند و گفتهاند ضرری که یک وسوسه به وجود میآورد، در طول سالهای دراز ممکن نیست بتوان آن را رفع کرد و حرارتی که بر اثر مصاحبت با مردان بد و شرور در مزاج آدمی پدید میآید، جز به وسیله مصاحبت با نیکان و مردم صالح زایل نمیگردد.
1_554804241.pdf
2.23M
#معرفی_کتاب
📙 کتاب گناه شناسی
نویسنده: استاد قرائتی
🔸 دو باغ را کنار هم در نظر بگیرید که از نظر آب و هوا و نوع گیاهان و درختان یکسانند. باغبان یکی از آنها به آفات و آسیب هایی که باغ را تهدید می کند توجه دارد، قهراً آن باغ از طراوت و شادابی و میوه و گل و شکوفه برخوردار است، ولی باغبان دیگر به آفات و آسیب ها یا توّجه ندارد و یا بی خبر است، در نتیجه باغی پژمرده و میوه هایی کرم خورده خواهد داشت.
🔸 انسان نیز چنین است، که اگر توجه به آفات روحی و جسمی خود نکند، عنصری خطرناک خواهد شد، ولی اگر با توجه و دقت مراقب خود باشد، فردی وارسته و شایسته خواهد گردید.
🔸 آفات و آسیب ها در مورد انسان، همان عیوب و گناهان است که تمام انبیا و کتابهای آسمانی، بشر را از آلودگی به آن، بر حذر داشته اند، و با هشدارها و تاکیدات خود انسان ها را به پاکی و اجتناب از گناه، دعوت نموده اند.
#السلام_ایها_الغریب
#سلام_امام_زمانم 🖤
ای مردترین مردتوازراه بیا
ای وارث خانواده ی ماه بیا
هرروزدعاوذکر عالم اینست
مردیم دگربقیه الله بیا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ آخرالزمانی نظام سلطه با شیعه
🎙 ایمان اکبرآبادی
❗️تلنگری در مورد پراکندگی مبتلایان به کرونا در کشور بر اساس محاسبات ریاضی و منطقی
🔹بعضی ها در اثر کرونا هراسی رسانه ها ممکن است وضعیت قرمز کرونایی را وضعیت خطرناک تلقی کنند که تعداد زیادی از مردم کرونا گرفته اند و احتمال ابتلا به کرونا زیاد است در حالیکه اگر یک محاسبه ریاضی و منطقی انجام بدید متوجه میشوید درصد مبتلایان به کرونا در وضعیت قرمز تقریبا برابر صفر است!!!
🔹اگر از هر ۱۰۰هزار نفر فقط ۱۰ نفر به کرونا مبتلا باشند، وضعیت میشه قرمز؛ یعنی از ۱۰۰ درصد مردم اگر فقط ۰.۰۱ درصد مبتلا باشند وضعیت میشود قرمز و در ریاضی ۰.۰۱ درصد تقریبا یعنی صفر درصد.
🔹به عبارتی دیگر در وضعیت قرمز یعنی از هر ده هزار نفر آدمی که تو خیابان میبینید فقط یک نفر مبتلا به کرونا است و معمولا بعید است شما بتوانید با ده هزار نفر از نزدیک رو در رو شوید.
🔹 اگر با ده نفر رو در رو شدید احتمال اینکه یکیشون کرونا داشته باشه میشه ۰.۱ درصد که تقریبا برابر صفر درصد است(حتی به یک درصد هم نمیرسه) ولی اگر به خودتون تلقین کنید که ممکن است این شخص کرونا داشته باشه و خودتون رو در استرس و اضطراب قرار بدید شما به احتمال ۱۰۰ درصد با همین تلقین کرونا و ایجاد ترس و استرس، به خودتون آسیب زدید. هر مقدار استرس ، بدبینی ، تلقین کرونا و ترس بیشتر باشد، شدت آسیب و تبعاتی منفی هم بیشتر میشود. این یعنی کسانی که مردم رو از کرونا میترسونن در واقع خیرخواه مردم نیستن بلکه قاتل مردم هستن. چون همین استرس و اضطراب زیاد و تلقین مرگ، خودش میتونه باعث مرگ بشه.
✅ واقع بین باشیم.
✳ هربار مطالب تازهای از قرآن میفهمم
🔻 حجت الاسلام محمد فاضل (تبریزی) چنین نقل میکند: جناب آقای شربیانی، روزی علامه را به خانهی خود (در تبریز) دعوت کرد و چند نفر را هم برای زیارت و استفاده از سفرهی معارف ایشان به منزل خود خواند؛ از جمله بنده را. آن شب علامه به من فرمود: «بنده سی سال پیش، استخر شاگُلی (محلی باصفا و خرّم در تبریز) را دیدهام.» سپس با ملاطفت و مزاح ادامه داد: اگر مزاحم خواب آقایان نباشم، میخواهم فردا بین الطلوعین به آنجا بروم. عرض کردم: صبح خدمتتان خواهم بود.
🔸 فردای آن شب، با اتومبیلم ایشان را به استخر شاگُلی میبردم که دیدم ایشان در ماشین، قرآنی از جیب خود در آورده و به بنده فرمود: «من عهد دارم که هر روز یک جزء از #قرآن را بخوانم و الآن چهل سال است که این کار را انجام میدهم. دیشب شما علما مزاحم شدید، نتوانستم بخوانم و اکنون قضا میکنم. هر ماه یک ختم قرآن تمام میشود و باز از ابتدای قرآن شروع میکنم و هربار میبینم که انگار اصلاََ این قرآن، آن قرآن پیشین نیست! از بس مطالب تازهای از آن میفهمم! از خدا میخواهم به بنده عمر بسیاری دهد تا بسیار قرآن بخوانم و از لطایف آن بهره ببرم. نمیدانید من چه اندازه از قرآن لذت میبرم و استفاده میکنم.»
📚 برگرفته از کتاب #عطر_ملکوت (دفتر چهارم، از سلسله کتب دفاتر ملکوتی)
📖 صفحه ۱۵۱
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ از همونجایی که برای شیعه خانه امام زمان مکر کنید از همونجا میخورید
😏 نوش جونتون
✳ آدمِ كسی نباش!
🔻 #علامه_جعفری میگفت روزی طلبهی فلسفهخوانی نزد من آمد تا برخی سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعدی است كه استاد خوبی نداشته است. ذهنِ نقاد و سوالات بديع داشت كه بیپاسخ مانده بود. پاسخها را كه میشنيد، مثل تشنهای بود كه آب خنكی يافته باشد. خواهش كرد برايش درسی بگويم و من كه ارزشِ اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندی كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش اُبُهّت و عظمتی يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت در او كاسته نشد. میدانستم اين شيفتگی، به اِستقلالِ فكرش صدمه میزند. تصميم گرفتم فرصتِ تعليم را قربانی اِستقلالِ ضميرش كنم.
🔸 روزی كه قرار بود برای درس بيايد، درِ خانه را نيمباز گذاشتم. دوچرخهی فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازی و حركاتِ كودكانه كردم. ديدمش كه سَرِ ساعت، آمد. از كنارِ در، دقايقی با شگفتی مرا نگريست. با هيجان، بازی را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بی يك كلمه، رفت كه رفت.
🔹 اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفری با آن همه خدماتِ فكری و فرهنگی به اسلام ، گفت: برای آخرتم به معدودی از اعمالم، اميد دارم. يكی همين دوچرخهبازی آن روز است!
✅ درسِ استاد آن شب آن بود كه دنبالِ آدمهای بزرگ بگرديد و سعی كنيد دركشان كرده از وجودشان توشه برگيريد. امّا مُريد و واله كسی نشويد. شما اِنسانيد و اَرزشتان به اِدراك و اِستقلالِ عقلتان است. عقلتان را تعطيل و تسليم كسی نكنيد. آدمِ كسی نشويد؛ هر چقدر هم طرف بزرگ باشد.