🔴 باید خطر را به مردم عزیز بگویم/اشرافیگری، اعتماد به بیگانه و بیتوجهی به طبقات ضعیف، آفت انقلاب است
♦️رهبر معظم انقلاب: یکی از مهمترین آفتهای همهی انقلابها «ارتجاع» است. ارتجاع یعنی این حرکتی که انقلاب شروع کرده و ملت با سرعت داشتند در این مسیر حرکت میکردند، در یک جاهایی سست شود، بعد متوقف شود و بعد برگردد.
♦️همهی انقلابهای بزرگ تاریخ مثل انقلابهای فرانسه، روسیه، آمریکای لاتین و آفریقا در سالهای اول عمر خودشان به این بلیه دچار شدند. اینکه ۴۰سال بگذرد و شعارهای انقلاب دست نخورد، در هیچکدام از این انقلابها وجود نداشته. ما توانستیم این شعارها را حفظ کنیم، اما من وظیفه دارم خطر را به مردم عزیزمان بگویم.
♦️ما اگر به سمت اشرافیگری رفتیم، این ارتجاع است.اگر به جای توجه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفه و زیادهخواه شدیم، این ارتجاع است.
♦️اگر به جای تکیه به مردم، به خارجیها تکیه کردیم و امیدمان به بیگانه شد، این حرکت به سمت ارتجاع است.
♦️نخبگان و مدیران باید حواسشان باشد. مردم هم نگاه کنند و با حساسیت، رفتار ماها و مدیران را دنبال کنند.
♦️وقتی ارتجاع اتفاق میافتد، همان آدمهای انقلابی سابق سر کارند اما خط و راه عوض شده. کأنه انقلاب شده بود برای اینکه آن قبلیها بروند و ما بیاییم سر کار.
♦️بعضی خیال میکنند انقلاب فقط در سال ۵۷ بود و تمام شد؛ این خطاست. انقلاب در سال ۵۷ شروع شد. آغاز تغییر و آغاز حرکت اصلاحی در جامعه در سال ۵۷ اتفاق افتاد. این حرکت باید عمیقتر، وسیعتر و خردمندانهتر ادامه پیدا کند نه اینکه متوقف شود.
♦️اینجور نباشد که اگر گفتیم فلانی انقلابی است، برداشت منفی شود که فلانی آدم غیرمتفکر و سربههوایی است؛ نخیر، اینجوری نیست.
نظام ادارهی کشور محترم است و باید قانون اساسی رعایت شود. انقلاب در این قالب ریخته شده است.
♦️اینکه ما خیال کنیم انقلاب بدون نظام معنی میدهد، خطای دیگری است. ازآنطرف برخی تصور میکنند باید به اسم انقلاب، به همهچیز و به همهی بخشهای نظام اسلامی، اعتراض و انتقاد کنند؛ نه، این نیست. ۹۶/۱۱/۲۹
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#اعتماد_به_نفس
✅ در ابتدا باید عرض کنم که در اسلام اعتماد به نفس بدون اتِّکاء به خداوند نداریم بلکه اساس وپایه اعتماد ما به خداست ولی توانایی هایی را که خدا به ما داده است را باید باور کنیم و از آن ها در راه خدا باید استفاده کنیم .
✅ مطلب بعدی این است که اعتماد به نفس نباید مُعَلَّق به مهارت ها و عناوین و جایگاه باشد زیرا در زمانی که آن مهارت یا عنوان یا جایگاه را ازدست دادیم ، اعتماد به نفسِ ما هم ازبین
می رود .
✅ مهم ترین مطلب این است که دست از تخریب شخصیت خود برداریم و احساس خوبِ خود را موکول به آینده نکنیم و به جایِ آن ،
قدم قدم به دنبال ایده آل های خود برویم وازتک تک لحظه هایی که درمسیر رشد قرار داریم لذت ببریم و ازشکست نترسیم و سرسخت باشیم .
✅ چرا فقط به دنبال کارهایی هستید که توانایی انجام آن را دارید و از کارهایی که به صلاح شما هستند ولی از رویارویی با آن ها ترس دارید پرهیز می کنید ؟
✅ چرا بر ترس خود غلبه نمی کنید و به دنبال رویاهایتان نمی روید ؟ چرا به خاطر ترس ، خودتان را گول می زنید و بی خیال آرزوهایتان می شوید ؟
✅ چرا فکر می کنید اعتماد به نفس ،
همان غرور و مَنیَّت است ؟
✅ اعتماد به نفس یعنی اعتقاد به تلاش و خستگی ناپذیری خود ، ولی غرور یعنی اثبات برتری خود بر دیگران !
✅ شما چه کار دارید به دیگران ؟
شما راه خودت را برو !
قدرت نه گفتن و نه شنیدن داشته باش !
کم رو نباش !
قدرت ریسک کردن و اشتباه کردن داشته باش !
هزار بار زمین خوردی دوباره بلند شو !
خودبه خود مطرح می شوی نیاز به اثبات نیست
✅ نقطه ای که در آن از رویاهایتان چشم پوشی می کنید همان نقطه ای است که اعتماد به نفستان مختل شده است !
✅ یکی از اصلی ترین دلایلی که به اعتمادبه نفس نداشتن عادت کرده ایم ، مزایایی است که به طور ناخودآگاه دریافت می کنیم !!! مزایایی ازقبیل ترحم و دلسوزی ، فرار از مسئولیت ها ، فرار از انتقادات ، به عهده نگرفتن عواقب انتخابهایمان ، محبت اطرافیان وتوجه آنها به ما ، خلاصه شهامت کنار گذاشتن این مزایا را نداریم ! زیرا وقتی به دیگران بفهمانیم ضعیف هستیم همه از ما ناامید می شوند و انتظاری از ما ندارند تازه دلسوزی هم برای ما می کنند !
واقعاً شرم آور است ....
@mohsenriyahinia
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خصوصیت اصلی استکبار عهد شکنی است .
سکانس ماندگار از فیلم میرزا کوچک خان
@mohsenriyahinia
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبتهای جنجالی "علیرضاقزوه" در برنامه زنده: هوس پیشهها شدند هنرمند و به اصطلاح سلبریتی
ملیجکها آمدند و مولاناها را گذاشتند کنار...
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
💢️ بسیج و مقدسمآبی!
🔻درباره سالها #بایکوت مهمترین بخشِ پیام امام خمینی درباره #بسیج
🔹در طول سالهایی که از آخرین پیام امام درباره بسیج گذشته است و در میان هزاران پوستر و پلاکاردی که در این یازده سال به در و دیوار خیابانها و ادارهها و... چسبیده است، ندیدهام که این جمله از امام پوستر شده باشد، یا بر دیوار پایگاه بسیج مسجد یا دانشگاه یا اداره یا کارخانه ای نقش بسته باشد که: «مملکتی که با استکبار و #پولپرستی و #تحجرگرایی و #مقدسمآبی مخالف است، همه افرادش باید بسیجی باشند.»
🔹 درحالی که جمله دیگری از همان پیام آذر ۱۳۶۷ را صدها بار از دهان فرماندهان و مسئولان و سخنرانان و بر صفحه مجلات و روزنامه ها و پوسترها شنیدهایم و خواندهایم که: «بسیج لشکر #مخلص خداست.
🔹تأکید بر انگیزه های درونی بسیج، همچون اخلاص و صداقت و... آنچنان ضریبی یافتهج است که ویژگیها و آرمانهای اجتماعی به عنصری دسته چندم و حتی کم اهمیت در تعریف ماهیت بسیج تبدیل شده است.
🔹در تعریف حضرت امام از بسیج و بسیجی، این دو در تقابل با استکبار، پول پرستی و تحجرگرایی و مقدسمآبي معنا می شود. آیا عجیب نیست که امروز در برخی موارد، گاه بسیجیگری و مقدسمآبی متشبه میشود؟ و آیا این همان تنگه احدی نیست که امام چند ماه پس از پایان جنگ، بسیجیان را نسبت به آن هُشیار میکند؟
🔹مقدسمآبي از یک دیدگاه، تقید شدید به آداب و احکام ظاهری و فردی است. اما این آن تقدسی نیست که امام بر آن شمشیر کشیده باشد و شاید بی دقتی ای که در فهم معنای مقدس مآبی روی داده و آن را مساوی تعبد و تشرع قرار داده، موجب شده است که «تضاد» تفکر بسیجی با مقدس مآبی، یا اصلا فهم نشود، یا از ترس تضعیف تعبد، تلاشی برای تبیین و تشدید آن صورت نگیرد.
🔹مقدسمآبي در نگاه امام بسیجیان، نه صرف توجه به احکام فردی و ظاهری دینی، بلکه غفلت از آرمانها و مسئولیتهای اجتماعی دین است. آرمان #عدالتخواهی و ظلمستیزی (در همه ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی) از ارکان اصلی بسیج مستضعفین» است که جا دارد این «آرمان» به شکل جدی تر و کاربردیتری در «سازمان بسیج متجلی شود؛ وگرنه این تشکل عظیم و وسیع مردمی به تدریج از تعریف خود فاصله خواهد گرفت و دچار آفاتی خواهد شد که پیش از این نیز، دامن بسیاری از حرکت های دینی در طول تاریخ را گرفته است.
🔹اسلام انقلابی (که مبنای انقلاب اسلامی است) و تفاوت و تقابل آن با اسلام غیرانقلابی مرفهین بیدرد، باید بیشترین، صریحترین و کاملترین ظهور خود را در بزرگترین و مردمیترین نهاد انقلاب داشته باشد و وای بر روزی که در بسیج، اسلام فردی و مناسکی محض، اهمیت و جایگاه برجستهتری از اسلام انقلابی و اجتماعی مؤسس بسیج و احیاگر اسلام ناب پیدا کند.
✍ #وحید_جلیلی
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official