فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانِ ۸۵ میلیون نفری، معادل چینِ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری #گاز مصرف میکند
🗣امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استند آپ کمدی یه افغانستانی تو آمریکا
"میپرسن چه حسی داری تو آمریکایی زندگی میکنی که کشورتو بمباران کرده.."
❌ جواب خیلی جالبه، #حتما_ببینید
🔴 افزایش قدرت تجارت دریایی ایران
♦️ایران با افزایش تجارت دریایی به رتبه ۲۲ جهان در حوزه قدرت تجارت دریایی صعود کرد
#ما_میتوانیم 💪
#برشی_از_منبر
#حجت_الاسلام
#ریاحـــی_نیا
👇👇👇👇👇
✍تفاوت مبانی تعلیم وتربیت دینی با تعلیم وتربیت غربی:
1⃣جهان غرب می گوید شکوفایی استعدادها ولی دین می گوید شکوفایی فطرت، چون اگر استعدادهای علمی، فنی، ورزشی و هنری بدون شکوفاشدن فطرت، فعال شوند درخدمت غرایز ونفسانیات قرار می گیرند.
2⃣جهان غرب می گوید رعایت نظم وقانون بشری درحالی که دین می گوید نظم تقدیری و نظم توحیدی و ولایی، چون نظم بشری بدون درنظرگرفتن طرح الهی و بدون درنظرگرفتن تقدیرجاری درزمان دچار اشتباهات مهلک فردی واجتماعی است.
3⃣جهان غرب می گوید محور اخلاق فردی واجتماعی است آن هم اخلاق حداقلی نه اخلاق حداکثری در حالی که دین می گوید محور باید تقوا باشد چون اخلاق بدون پشتوانه تقوا قابل تضمین نیست.
4⃣جهان غرب، ترویج فردگرایی وخودخواهی می کند ولی فردی ترین احکام دین، ماهیت اجتماعی دارد.
5⃣درجهان غرب به اسم آزادی، زمینه تجاوز فراهم میشود ولی تعریف آزادی در مفاهیم دینی عبارت است از رهاشدن از نفسانیات حیوانی و شهوانــی
6⃣در جهان غرب و غربگرایان آنچه ترویج میشود توجه به عالَمِ ماده و جهان کثرت است ولی در مفاهیم دینی توجه انسان به جامعیت و توجه به عالم ماده بانگاه به جهان معنویت و هویت است.
7⃣در اخلاق غربی مبحث حلال زادگی ازقداست برخوردار نیست ولی در خانواده های اصیل و در مکتب دین و عقل، ریشه عاقبت بخیری و فطرت سالم در حلال زادگی است.
8⃣در مدیریت غربی تکیه بر اهرمهای انضباطی است ولی در مدیریت وتربیت دینی، تکیه بر بالا بردن درک و تعالی سطح معنوی و عقلانی مخاطب برای تکامل اختیاری است.
9⃣درسیستم غربی، روابط بر اساس سوء ظن و بی اعتمادی و کنترل یکدیگر است ولی در روابط دینی، روابط بر اساس حسن ظن و اعتماد درعین رعایت احتیاط منطقی می باشد.
🔟در مکتب دین و قرآن آنچه محور است، تقواست نه اخلاق هرچند اخلاق و خلق پایه شخصیت روحی انسان است ولکن موضوع تقوا محور می باشد چون تقوا فرآیند مدار است و هرکسی را براساس وسع و شرایط و توان و سیر گذشته او تحلیل می کند ولی علم اخلاق باعث میشود بگوییم هرکسی رذیله اخلاقی داشت میشود آدم بد و هرکسی فضیلت اخلاقی داشت بشود آدم خوب و درنتیجه از فرآیند و جهت مسیر و گذشته وآینده اشخاص غفلت شود وبخاطر همین هم اخلاق در دنیای امروز غرب نتوانسته روابط آدم ها را بهبود ببخشد وهمه را دچار تکلف کرده و فقط توانسته باعث تزیین رفتار وگفتار بدون اتصال به معنویت و بدون اتصال به تقوا بشود.
🌴💎🌴💎🌴
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌عملیات روانی، نه پاسخ علمی!
🔻چند راهکار کلیدی در مواجهه با عملیات روانی دشمن
🔻اگر میخواهید شهید ندهید، عملیات روانی را یاد بگیرید!
🔻کدام حرف درست را چگونه باید گفت؟
#تصویری
@Panahian_ir
#حجاب
👇👇👇👇👇
🤔امروز با چند خانمِ محجبه روبرو شدم که معتقد بودند باید قانون پوشش برداشته شود و پوشش هر کس به دلخواه خود باشد. من از آنها پرسیدم ؛ اگر قانون پوشش برداشته شد و یک آقا یا خانم دوست داشت با بدترین و زننده ترین حالت پوشش در اجتماع حضور پیدا کند ، چه باید کرد؟
❌جوابی نداشتند اما جواب این سوال از چند حالت خارج نیست!!!
1⃣👈یا باید بگوییم ؛ هر فردی حتی اگر دوست داشت برهنه هم در جامعه حاضر شود ، باید به سلیقهی او احترام گذاشت که این جواب در تمام کشورها حتی مهد آزادیِ پوشش ، یعنی آمریکا باطل و غیرقابل قبول ، بلکه غیر عقلانیست!
2⃣👈یا باید بگوییم ؛ خودش باید بفهمد که نباید با چنین وضعی در جامعه حاضر شود! و در جواب باید گفت اگر نفهمید و یا نخواست بفهمد چه؟ و در عین حال وقتی که قانون برداشته شد و سلیقه و خواست هر فردی معیار در پوشش او قرار گرفت ، حرف از باید یا نباید و امر و نهی بی معناست و این موارد خود نوعی الزام و قانون هستند!
3⃣👈و یا باید بگوییم ؛ خب باید نهادی باشد تا بر این موارد نظارت کند و اجازه ندهد هر کسی با هر پوششی در جامعه حاضر شود! که این جواب هم با خواستهی این بانوان در تناقض است! چون این نوعی دیگر از قانون گذاری در بحث پوشش است که البته دایرهی آن وسیع تر و بازتر از حالت فعلی می باشد. مثل قانون پوشش در کشورهای غربی که نسبت به قانون اسلام ساده تر است ولی باز هم خطوط قرمزِ پوشش در آن کشورها وجود دارد!
🗣در پایان به این خانم ها گفتم ؛ در بحث پوشش و #حجاب باید هم از بازوی فرهنگ سازی بهره گرفت و هم از بازوی قانون. و حتی با بهترین فرهنگ سازیها هم شما از قانون در بحث پوشش هیچگاه بی نیاز نخواهید شد!
✅زیرا اگر در بحث پوشش از تمام مواضع خود کوتاه بیاییم و به طور مثال اعلام کنیم کمترین حد پوشش برای پوشش زن و مرد در جامعه ، دو عدد برگ درخت انجیر است ، باز هم عدهای هستند که میخواهند از برگهای درخت کوچکتری مثل سیب استفاده کنند و اینجا تنها قانون است که برای دفاع از حریم افرادِ اجتماع راهگشاست!
📍پ.ن : هر کسی باید به پیامدهای نظرات و تحلیل های خود فکر کند که این خانم ها به آیندهی اجرایی شدن حرفشان توجه نداشتند!!!
✍ میلاد خورسندی