سهگانۀ ولایت، شهادت، امید
(در بیان آیتالله یزدانپناه)
شیعه سه اندیشه ممتاز دارد که محرک اصلی حرکتِ شیعیان در تاریخ است؛ یکی ولایت است، دیگری شهادت و سومی امید است. این را در سه امام میتوان دید: اولی در حضرت امیر ع و در فرزندان آن حضرت، دومی یعنی شهادت در امام حسین ع و سومی که امید باشد در قیام حضرت حجت عج و آینده نورانی و مملوّ از رحمت الهی. این سه، بنیان معنای ولایت پذیری، شهادت طلبی(شهادت پذیری با همه آثارش)، و امیدواری به قیام حضرت حجت ع است. همیشه شیعه با این سه عنصر نفس می کشد. در این بین ولایتپذیری محور است، شهادتطلبی محرک است، و امید همواره توجه به غایت و هدف است.
کسی که منطق احدی الحسنین و منطق شهادت فی الله را پذیرفت، اساسا کسی که اندیشه شهادت دارد فعل و کنشش به اتمام نمیرسد. به علاوه هر جا مظلومی در خطر و ظلم باشد او حضور مییابد و در این حضور مرز نمیشناسد و این بیمرزی از جهت عمق کار است. کسی که می خواهد شهید فی الله بشود پایانی تصور نمیکند، می داند هنوز خیلی کار دارد، قد و قامتش اخلاص و کنش اجتماعیاش بی پایان میشود. حضرت امام ره نیز کار را برای خدا انجام داد و چون برای خدا کار کرد، کارش نامتناهی شد. بدینسان اخلاص میتواند موجب توحد اجتماعی شود و اساسا اخلاص است که کرانههای کنش فردی و اجتماعی را برمیدارد و آن را به امری بینهایت بدل میکند.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
هدایت شده از خونِدلْ
مسئله مقاومت و فلسطین
مسئله رابطه با قدرتهای نوپدید (بریکس)
از مسائل راهبردی است با رفت و آمد دولتها در آنها تغییری ایجاد نمیشود!
اما کسانی کمابیش در معرض خطرند؛ کارگران بینوا و مستضعفتران، از همین امروز باید برای بلندکردن و درست بلندکردن صدای آنها فکر و عمل کرد!
برخی مسائل دیگر از جمله نقشآفرینی فعالانه ایران در نظم نوین جهانی نیز باید مورد توجه و مطالبه بیشتری قرار بگیرد.
@khon_del
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« کاسترو ام را آرزوست! »
:: سخنرانی فیدل کاسترو در سازمان ملل درباره مسئله فلسطین و رژیم صهیونی!
:: کسی چه میداند شاید در روز آشکاری درونها، یک کافر به ادیان استعماری از یک شیعه نهجالبلاغهبهدست، به امیرالمومنین نزدیکتر باشد!
@khon_del :: خونِدلْ