10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه زنهایی تربیت کردی اسلام سیاسی عزیز!
زنی در غزه جان خودش را به خطر میاندازد تا شرایط نجات مردی را که تیر خورده برای گروه اورژانس فراهم کند. مردی که فیلم میگیرد در جایی میگوید «چه نوع قلب فوقالعادهای دارد این زن؟!». زنهای اصیلی که در اسلام مجاهدان دیدیم کجا و زنهای دروغینی که در فیلمها دیدیم کجا!
🥀 مهدی تکلّو | @Mahdi_Takallou
هدایت شده از اخبار و تحلیل نخبگانی
نماز عصرش را هم با آرامش خواند ، بعد از نماز نشست و تعقیباتش رو خواند، بعدشم با تک تک مسئولان احوالپرسی کرد ،خیلی با متانت و گام های کوتاه رفت، خدا به همرات...
تهدیدات اسرائیل، به کف نعلینشم نبود.
الف. گ
🔰 تمنای مرگ| چندخط درباب چالشی که برای اسرائیل آفریدهایم!
تحلیلی که دربارهی #جمعه_نصر وجود دارد این است که اسرائیل نتوانست بزند.
من از یک منظر با این تحلیل موافق نیستم؛ چون معتقدم اسرائیل هم توان زدن را دارد و هم تمایلش را. واقعبین که باشیم میدانیم این دشمن وحشی میتواند از بیت رهبر تا اجتماع مردم را بزند. میتواند هواپیمای حامل رئیسجمهور را در سفر پرخطر قطر بزند یا وزیر امور خارجه را در خاک لبنان ترور کند.
تمایل به این ترورها را هم دارد. این را در یکسال اخیر با چنددههزار شهید فلسطینی راحت میتوان ثابت کرد.
همین فردا هم میتواند هر نقطهای از ایران عزیز ما را بزند. تکرار میکنم که تمایلش را هم دارد.
پس ما امروز با اجتماع در نماز جمعهی میلیونی چه چیزی را به چالش کشیدیم؟
باید برای پاسخ، ماهیت اقدام رهبری برای خطبهخوانی، اجتماع پرشور مردم و خطرپذیری مسئولان را درک کرد.
این همه در این دوسهروز اخیر یعنی ایران در سه سطح رهبری، مسئولان و عامهی مردم آمادهی شهادتند و از مرگ هراسی ندارند.
چیزی که در میان صهیونیستها غائب است همین روحیهی شهادتطلبی است.
قرآن از این حالت روحی و این عزم عظیم به "تمنای موت" یاد میکند.
در سورهی جمعه که از قضا باید در نماز جمعه خوانده شود، خداوند به یهودیان میگوید: آیا مدعی هستید که از اولیاء خدایید؟ پس تمنای مرگ کنید! هرگز... هرگز چنین نخواهید کرد چون شما ستمکارید.
آنچه ما امروز به چالش کشیدیم نه توان نظامی و نه میل به وحشیگری اسرائیل، که تمنای مرگ آنها بود.
از این دشمن هار، هر چیزی برمیآید. مگر اینکه نمیتواند هرگز در سطح رهبری، مسئولان و عامهی مردم اینگونه به عرصهی "مرگ و زندگی" بیاید.
در این نبرد هم کسانی پیروزند که شهادتطلبی را مشق کردهاند نه آنها که جرأت تمنای مرگ را ندارند.
#سید_میثم
@Masihane
شرحی بر خطبه عربی رهبر انقلاب:
"هر چه تبر زدی مرا زخم نشد،
جوانه شد."
انسان از میان دردها و غمها، میجوشد.
ملتها نیز چنینند، غمهای عظیم و فقدانها رویندگی در خود دارند، شهید اول، شیخبهاییها و کرکیها را رویاند!
فقدان و غیبت امامموسیصدر باعث بروز پایههای مقاومت و جوشش حزبالله شد!
حال باید دید با شهادت سیدحسن عزیز و یارانش چه جوشش بزرگی در انتظار لبنانِ وفادار و مقاومت است! باید منتظر بود و نقش خود را یافت ...
یاری حزبالله و آنچه که حضرتآقا در فتوایِ تاریخی فرمودند از دل دیدن وضع موجود و آینده و یافتن نقشِ خود حقیقتا اجرا میشود.
@khon_del :: خونِدلْ
خونِدلْ
شرحی بر خطبه عربی رهبر انقلاب: "هر چه تبر زدی مرا زخم نشد، جوانه شد." انسان از میان
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای بسیار شنیدنی استاد طاهرزاده در خصوص شهادت سید حسن نصرالله و جریان مقاومت:
• از شهادت سیدحسن نصرالله نباید جا بخوریم
• سید حسن نصرالله یک مکتب است
• طبق آیه «۱۴۱ آلعمران» کافران آرامآرام از بین میروند.
• اسرائیل عقبه جریان استکبار است.
• اسرائیل چرا شکستها را پنهان میکند؟
#نظم_نوین_جهانی
#ولایت #مبارزه
@khon_del :: خونِدلْ
نمازجمعه - تلفن همراه.pdf
325.2K
📔#جزوه
متن کامل خطبه های نماز جمعه امام انقلاب | #ره_بر
#جمعه_نصر
📱نسخه تلفن همراه
🔰|رسانه هنری نفحات|🔰
https://eitaa.com/joinchat/2185691136Cf7d6d246f8
در روز ترور سیدحسن نصرالله به این موضوع اشاره شد که اساساً باید هدف دشمن را فهمید؛ هدف دشمن ریشهکنی مقاومت لبنان است بنابراین هر محیطی که در آن حزبالله باشد را خصمانه تلقی کرده و به شدت آن را مورد هجوم قرار میدهد تا محیط مقاومت خفه شود. طبعاً آنها با ضربه از درون برای هموارسازی ضربه از بیرون با هدف فلج کردن شبکه فرماندهی، ارتباطات و کنترل حزبالله، محاصره کامل آن و سپس ضربات از پایین به دنبال تضعیف شدید قوه نظامی و امنیتی برای خروجیگیری سیاسی، یعنی حذف مقاومت از همه معادلات سیاسی لبنان و منطقه و سپس خلع سلاح آن هستند. بمباران مراکز و جمعیتهای مدنی بخشی از همین پازل انهدام بافت مقاومت است.
@Muhallel
هدایت شده از طریق الشهدا
36.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در عصر امامخمینی
انسانها این شکلیاند!
💡کجا سید حسن نصرالله برای حزب الله ایران تأسف می خورد؟
✍️مهدی افراز
🔸سید حسن نصرالله میتوانست صرفاً یک مجاهد شهید یا یک عالم محبوب یا یک سیاستمرد انقلابی یا یک مبارز حرفه ای باشد اما سید حسن نصرالله نباشد. سید حسن نصرالله، مقتدی صدر نشد، جمال عبدالناصر نشد، یاسر عرفات نشد، محمود احمدی نژاد نشد، بلکه سید حسن نصرالله شد.
🔹در زمانه پایان سری و سروری، او محبوبترین و نامدارترین شخصیت جهان عرب شد. بودنش در هر جبهه ای نشانه حقانیت آن جناح بود. جنگ در برابر او جنگ در برابر پیروزی بود. مقاومت با وجود او داستان فاتحانه تر و سوزنده تری داشت. حالا که نیست گویی بلندترین شعله مقاومت خاموش شده است. برای فدائیان مقاومت، خود سید هم موضوعیت دیگری داشت، فدا شدن برای سید خودش طریق شده بود تا جایی که دیگر معلوم نبود عرضه زندگی در مسیر جهاد برای ازاله اسرائیل است یا اشاعه نصرالله ...
🔸شیعه در جوهره اش اهل دلدادگی هست اما قرار گرفتن در این حد از کمال و استقبال عادی به نظر نمی رسد. چهره های گوناگونی در موقعیت سید واقع شدند اما هیچکدام فروغ او را نداشتند. در کنار علمیت، معنویت، سیادت، سیاست و شجاعت اما گوهر دیگری در وجود او درخشش داشت و آن حکمت بود. سید حکیم مقاومت بود. همه فتوحات او برای مقاومت هم برخاسته از همان بود.
🔹اما معدن این حکمت چه بوده؟ زیاد شنیده ایم که قرار گرفتن در میدان مجاهدت و مبارزه، چشمه های حکمت را برای انسان می جوشاند، اما جناب سید خودش مسیر اعطای این حکمت را در گرو عطیه ای می داند و آن اتصال به سید علی خامنه ای است. اتصال میان این دو سید، یک اتصال اندیشه ای به معنای متعارف آن نبود، فوق اخذ اندیشه از یک اندیشمند و آن سلوک ذیل شخصیت آیت الله خامنه ای بود.
🔸قرار گرفتن در ناموسی ترین موقعیت حق و ارائه گران ترین میزان مجاهدت برای اقامه حقیقت، این قابلیت را به جناب سید داد تا سلوک ذیل شخصیت سید علی خامنه ای برایش ممکن و مجاز شود. جناب سید از همان اوایل دوران مبارزهاش به این گنجینه دست پیدا کرده بود و کاملاً هم به آن خودآگاهی داشت. آیت الله خامنهای برای او نه یک استاد، مشاور و حتی رهبری سیاسی یا انقلابی بلکه ذریعه ای بود که پاسخ همه پرسش ها و رافع همه نیازهای معرفتی و راهبردی اش شده بود. میزان اهمیت این ارتباط را تاحدی شناخته بود که برخلاف رویه موجود دائماً بر ترویج زبان فارسی در میان تنظیم و تشکیلات حزب الله تأکید داشت و علت آن را هم زمینه سازی برای اتصال عمیق تر به امامش خامنه ای می دانست.
🔹این اعتماد و تکیه نه به علت جزمیت های کلامی و نه از روی اقتضائات سیاسی و نه حتی بنابر وصیت های خمینی بلکه از روی تجربیات میدانی و مواجهه با صخره های سخت واقعیت بوده است. به روایت خودش او بارها و بارها حکمت رهبرانه آیت الله خامنه ای را در عینیت لمس کرده بود. در لحظاتی که همه مصلحان و مدّبران جهان اسلام در یک مسیر دم دستی و غلط قرار می گرفتند این سید علی خامنه ای بود که نور هدایتش راه دیگری را پیش پایش می گذاشته و مقصد و مراد را برای او در دسترس قرار می داده است.
🔸اما تلخی این روایت این جاست؛ در تنها موردی که جناب سید از دوستان و برادران مجاهد ایرانی اش پوزش می طلبد و واقعیتی ناگوار را به آن ها متذکر می شود، هم در همین وادی است. سید از موقفی که در آن ایستاده و از منظری که به حزب الله ایران می نگریست بر این باور بود که برادران ایرانی اش با نوعی خودبسندگی و استغنا، حقّ برخورداری از نعمت چنین امامی را ادا نمی کنند و از این جهت بر وضعیت آنان تأسف می خورد:
"حقیقت آن است که ما در برابر شخصیّتی عظیم و استثنائی هستیم. ولی میبینیم بسیاری در این امّت از ایشان چیز زیادی نمیدانند. و احساس میکنیم که این امام و این رهبر چه قدر در امّت خویش و حتّی، با پوزش از برادران ایرانی، در ایران مظلوم و تنها است؛ حتّی در جنبهی آشکار و روشن شخصیّتش یعنی جنبهی رهبری و سیاسی که در قالب رهبری بیست و دو سالهی امّت تجلّی یافته. شما در حقیقت در برابر شخصیّتی قرار دارید که، به معنای واقعی کلمه، دشمنان وی را محاصره کردهاند و دوستان حقّش را ادا نمیکنند. دشمنان محاصرهاش کردهاند و مانع رسیدن حقیقت و نور وی به جهان و امّت میشوند، دوستان هم که حقّش را ادا نمیکنند."
پ ن : برای ادراک ماجرا و کیفیت اتصال جناب سید به شخصیت آیت الله خامنه ای، متن کامل بیانات ایشان در افتتاحیه همایش "نوآوری و اجتهاد از دیدگاه آیت الله خامنه ای" را در لینک زیر مطالعه فرمایید.
https://khl.ink/f/12605