متن نهايي- 26تير 1400.pdf
714.1K
🇮🇷🌸
🍀
✅ نسخه pdf
💢 موضوع: متن نهايي طرح حمايت از حقوق کاربران
🍃🌻🍃
#روشنگری
#طرح_صیانت
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
سوالات پرتكرار و پاسخها.pdf
73.1K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
🍃🌻🍃
💯 مخاطبین عزیز عیدتان مبارک.! فایل پیوستی اطلاعات خوبی درباره #طرح_صیانت جهت پاسخگویی به شبهات دارد.
#روشنگری
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 سیاست خارجی و دیپلماسی از دیدگاه امام علی(ع)
✍ دکتر نصرت الله حیدری
🍃🌻🍃
🔻در ایام دهه "ولایت و امامت " و عید بزرگ "غدیر "هستیم و هرکسی از زاویه ای به شخصیت مولی علی(ع)می نگرد. در اینجا مبانی و مهمترین محورهای سیاست خارجی امام علی(ع) را مورد بحث قرار می دهیم.
❌ الف) اصل دعوت
🔸 اصل دعوت ریشه در وحی داشته و از مهمترین اهداف رسالت انبیای الهی به خصوص حضرت محمد (ص)بوده است. محتوای دعوت، بر سعادت دنیوی و اخروی انسان استوار است. البته مکانیزم دعوت با توجه به شرایط زمان متغیر خواهد بود.
❌ ب) ظلم ستیزی و حمایت از محرومان
🔹 در کلام امام علی(ع) امحاء و نابودی ظلم و دفاع از مظلومان یکی از مهمترین اهداف حکومت اسلامی است. از دیدگاه امام علی پذیرش حکومت جز برای اقامه عدل و جلوگیری از ظلم معنا ندارد.
❌ ج)وحدت امت اسلامی
🔸 در اندیشه سیاسی الهی امام علی(ع) مفهوم عمیق، امت که نشان از پیوند اعتقادی مسلمانان با همدیگر می باشد، به جای واژه ملت یا قومیت و نظایر آن می نشیند.
✅ وحدت و همگرایی امت اسلامی از دیدگاه امام علی (ع) یک راهبرد اساسی است و پیامدهای قابل توجهی دارد که به جهت جلوگیری از اطاله کلام به مهمترین این رهاوردها اشاره می گردد:
۱ -عزت، اقتدار و شکوه در جامعه اسلامی در عرصه خارجی. ۲- کرامت و شکوه در جامعه داخلی. ۳- دفع دشمنان ۴- تامین امنیت پایدار ۵- فراهم آمدن نعمت و دستیابی به رفاه اجتماعی.
🔺 در پایان امیدوارم دولت " آقای رئیسی" در دهه آینده با تاسی به این آرمانها جایگاه و موقعیت جمهوری اسلامی را بیش از گذشته در عرصه روابط بین الملل ارتقاء دهد.ان شاء الله.
#روشنگری
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
✅ حدیث روز
❤️ #پيامبر_خدا صلى الله عليه و آله:
☘ من و على، پدران اين امّتيم. هر كس ما را بشناسد، خداى عزّوجلّ را شناخته است و هر كس ما را نشناسد، خداى عزّوجلّ را نشناخته است
📚 كمال الدين، صفحه261
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🔺 #زیارت_روز_جمعه🔺
🌹 امروز متعلق است به:
💎 صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليه السّلام.
🌺 #اذکار_روز_جمعه 🌺
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج💔
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | جمعه های دلتنگی
🔺 امام رضا علیه السلام: امام زمان (عج) برای مردم از خودشان اولی تر، از پدر و مادرشان مهربان تر، و در برابر خدا از همه متواضع تر است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🌹🍃 فرمانده گردان یاسین تیپ 21 امام رضا (ع) (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) در چهارم اردیبهشت ماه سال 1341 در روستای حسین آباد از توابع شهرستان فریمان به دنیا آمد. دوران کودکی را در روستای محل تولدش سپری کرد و همان جا هم به مدرسه رفت، اما در هفت سالگی به علت ناامنی در روستا، مجبور به مهاجرت به شهر مشهد شد.
🌹🍃در کنار تحصیل در مغازه عقیق تراشی کار می کرد، شب ها نیز نزد پدرش قران را فرا می گرفت.
🌹🍃 او یکی از مخالفین سر سخت منافقین و ضد انقلابیون بود و سعی می کرد ماهیت آنها را به مردم بشناساند. وقتی آنها اعلامیه پخش می کردند، او با مهری که خودش ساخته بود اعلامیه های آنها به جا عبارت مجاهدین خلق، منافقین خلق حک می کرد.با شروع جنگ در سال 1359، او اولین رزمنده بسیج مسجد رضوی بود که به جبهه اعزام شد و در جبهه «سراب گرم» و پادگان ابوذر مشغول به خدمت شد.
🌹🍃 به گفته پدرش او در دوران انقلاب به مجالس و محافلی که توسط روحانیت بر پا می شد می رفت و همیشه دنبال اخبار تازه بود و پس از آنکه اعلامیه ای از حضرت امام به دست می آورد سریعا آن را به دوستانش می رساند، او همچنین در به تعطیلی کشاندن هنرستان و مدارس دیگر برای شرکت در را هپیمایی ها نقش مهمی داشت. در چهارم آبان ماه سال 1356 او به همراه دانشجویان دیگر تابلوی سر در هنرستان را که به نام رضا شاه بود، پایین کشید و تظاهرات عظیمی به راه انداخت.
🌹🍃 قاسم شادمانه به سوی جبهه شتافت و هر بار که به جبهه می رفت بیشتر مشتاق می شد. در عملیات والفجر مقدماتی، والفجر 1 و والفجر 3 شرکت داشت و با سمت فرمانده گردان یاسین توانست ارتفاعات حساسی را از دشمن بگیرد. در عملیات والفجر مقدماتی دچار موج گرفتگی شد، در عملیات والفجر 2 نیز از ناحیه گردن جراحاتی برداشت.
🌹🍃 قاسم حیدری نژاد – فرمانده گردان یاسین تیپ 21 امام رضا (ع) و معاونت ادوات این تیپ – عاقبت در 8 مرداد 1362 در منطقه مهران و در حین عملیات والفجر 3 بر اثر اصابت ترکش به سر، به شهادت رسید. پیکر پاکش پس از پنج روز انتقال به مشهد، در گلزار شهدای بهشت رضا (ع) دفن شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ولایت و مهدویت
🌷بیعت با امام زمان (عج) همان بیعت با امیرالمومنین (ع) است.
#ظهور
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🇮🇷🌸
🍀
❌ پاسخ به شبهات مربوط به زمان طرح صیانت
✅ ضرورت اصلاح امور از سوی «مجلس»؛ در کوتاه مدت و میان مدت
🍃🌻🍃
🌺 الف) امام خامنه ای در جمع نمایندگان مجلس در ۴ تیر ۱۳۹۹: «در مقولهی مسائل اجتماعی و غیره ... مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید [به آن توجّه بشود] و امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد».
🌺 ب) امام خامنه ای در ۱ فروردین ۱۴۰۰: «متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد.»
🌺 ج) تأکید دوباره مقام معظم رهبری بر ول بودن فضای مجازی در ۱۴ خرداد ۱۴۰۰: «اینکه من میگویم فضای مجازی رها است، یک نمونهاش همین است».
💯 پس مجلس، نه دولت، بله مجلس، باید کاری در مدیریت فضای مجازی بکند که وضعیت عوض شود و این کار هم در بازه «بلند مدت» نیست؛ بلکه باید در بازه «کوتاه مدت و میان مدت» انجام شود.
👈 مجلس هم یک طرح مناسب را فراهم کرده است و هر چند با کمی تأخیر، اما وارد صحن کرده است و تصویب اولیه کلیت طرح انجام شده است.
✅ این کار عین وظیفه قانونی و تلاش برای عمل به فرمایش ولیّ امر و رفتاری فقاهتی است که ادعای نامناسب بودن زمان قرار گرفتن در دستور کار مجلس، باید استدلال داشته باشد و ادعا کافی نیست. بلکه اگر تضعیف کار انجام شده باشد، خلاف شرع است!
#روشنگری
#طرح_صیانت
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: مخالفان #طرح_صیانت چه کسانی هستند؟!
✍️ سید عليرضا آل داود
🍃🌻🍃
🔻 امروز شبکه سازمان یافته ای که بر ضد طرح #صیانت_از_حقوق_کاربران_فضای_مجازی فعال شده است را بررسی میکردم! به نکات جالبی رسیدم:
1⃣ این همان شبکه است که ۹۲ و ۹۶ با فریبکاری و دروغ از روحانی حمایت کرد و حاصلش شرایط اقتصادی، سختی های معیشتی، سو مدیریت در برق و آب و مرغ و نان شده است.
2⃣ گرانترین واینر های اینستاگرامی و کانال های پروژه ای تلگرام پشت این کمپین هستند.
3⃣ دقیقا شبکه منافقین در آلبانی همنوا با تعویض کنندگان بنفش جای جلاد و شهید ضد این طرح هستند.
4⃣ برخی شرکت های دانش بنیان که تا امروز 13 هزار میلیارد تومان از بیت المال وام گرفته اند! با طرح مخالف هستند.
5⃣ شبکه ای که بنزین را یک شبه گران کرد و اغتشاشات ۹۸ را راه انداخت پشت دروغ پراکنی بر ضد طرح قرار دارد.
6⃣ دقیقا شبکه ای که بیشترین منفعت مالی از دلالی پهنای باند اینترنت را دارد، از همان پول های کثیف برای پروپاگاندای سیاه فعال شده است.
✅ ساده نباشیم... یکبار طرح را درست بخوانیم...
#روشنگری
#طرح_صیانت
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @khosarbeysh 💚