🔻حوصله تان از خانه نشینی سر رفته؟!
🔹کافیست تخت بیمارستان را مجسم کنیم که میتوانستیم هم اکنون روی آن از ناراحتی جسمی و روانی کلافه باشیم! کدام ترجیح دارد؟ خانه یا بیمارستان؟
🔹میتوانستیم جای پزشکی باشیم که بیماران روی صورتش عطسه و سرفه میکنند و هر آن ممکن است به کام ویروس و بیماری کشیده شود. کدام راحت تر است؟ مبل کسل کننده ی خانه یا جایگاه او؟
🔹میتوانستیم جای پرستاری باشیم که روزهاست فرزندانش را به دیگران سپرده از ترس اینکه هنگام بازگشتن از بیمارستان آنها را آلوده کند!
کدام سخت تر است؟! ندیدن فرزندان یا کنارشان وقت گذراندن در کنج خانه؟
🔹خانه هر چقدر هم کسل کننده باشد، بسیار راحت تر است! کمی متفاوت نگاه کنیم!
#در_خانه_بمانیم
🌺 #هو_العشق
📢 همگی دعوت هستید
🔹خانواده و سبک زندگی اسلامی پیرامون ⤵️
🔸پرسش و پاسخ در خصوص
❤️ازدواج ""زناشویی"و فرزند آوری
↩️با حضور کارشناس برنامه
🖋 استاد #مـــهدی
#جــلسه:پـــانزدهم
⏰ زمان چهارشنبه: ساعت ۹ الی۱۱
🗓 تاریخ: ۹۹/۱/۶
مکان : ⤵️
#سوپر_گروه_سنگر_عفاف
#وزندگی
http://eitaa.com/joinchat/165347352C95b8499d05
@Nok_Ze
منتظر حضورسبز شما هستیم 🙂✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر شب
پنجرہ های ملکوت آسمان
بسوی قلبها گشودہ می شود
الهی امشب!
ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍﯼ
و نور ایمانت را
درقلبهایمان جاری کن
🌟شب زیبـاتون بخیـر🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام 🌷🍃
صبح بخیر 🌷🍃
آرزو می کنم🌷🍃
در این روز زیبا🌷🍃
دلتون پر از محبت🌷🍃
روزتون پر از رحمت 🌷🍃
زندگیتون پر از بـرکت 🌷🍃
لحظههاتون پراز موفقیت🌷🍃
وعاقبتتون ختم به خیر باشد🌷🍃
صبح چهارشنبه تون بخیرو شادی🌷🍃
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
18سالگی سند خردمندیست. بارها زندگی ابوعلی سینا را مثال زده ام باز هم می گویم که ایشان گفتند: من هرچه
چه کار کنیم که بچه های ما این مسیر را درست طی کنند؟ (مسیر رشد تا 18سالگی که درقسمتهای قبل توضیح دادیم)
آن چه که در این کلاس می شنوید فقط یک اشاره است و یقیناً با باورهایتان در تعارض است و علامت سؤال های زیادی برایتان ایجاد خواهد شد؛ نترسید و حرکت کنید و تمرین کنید. حال مستقیم وارد بخش دانایی یعنی روش ها و چگونگی ها می شویم.
اولین نکته این است که ما کودک شاخص و برجسته می خواهیم؛ یکی از باورهای ما این است که کودک ما باید برجسته و شاخص باشد. انسان ها از هم متمایز هستند و اصلاً شکل هم نیستند بنابراین اصلاً لازم نیست که من کار خاصی بکنم که از شما متمایز شوم. کدام دو نفر انسان وجود دارند که از هم متمایز نباشند؟ همه ی ما کاملاً از همدیگر متمایز هستیم؛ بنابر این چه اصراری داریم که بخواهیم خودمان را متمایز کنیم. همه ی ما متمایز هستیم. آن چیزی که ما را اذیت می کند این است که می خواهیم برجسته تر و شاخص تر باشیم و بیشتر دیده شویم. این مسئله ی بسیار مهمی است که باید به آن دقت کنیم.
کودک متعادل کودکی است که این مسیر را درست برود. اصلاً هم شاخص و نابغه و برجسته و استثنایی نیست. ما اصلاً چیزی به اسم استثنایی نداریم. مگر می شود که در نظام آفرینش استثنایی، باشد.
کودک شاخص ونابغه کودکی است که از خود درک واقعی ندارد. چون درک او از خودش، برداشتی و القایی است؛ درکی است که والدینش به او القاء کرده اند یا از تعریف دیگران برداشت کرده شخصیتی است که مطابق با هنجارهای اجتماعی است و هنجارها به او تحمیل شده اند. در نتیجه ی این درک این کودک رفتار غیرواقعی هم پیدا خواهد کرد. و وقتی غیرواقعی شدیم یعنی همگام و هماهنگ با نظام آفرینش نیستیم و در این حالت عذاب خواهیم کشید.
نظام آفرینش بسیار نظام قدرتمندی است، یا در مسیر آن حرکت می کنیم یا در خلاف جهت آن؛ به هر نسبت که از این مسیر دور شویم، آزار خواهیم دید، منتهی ما عوامل را در بیرون جستجو می کنیم و می گوییم که من احساس خوبی ندارم چون مملکت، بچه، همسر، قدمن، تحصیلاتم، پول و . هیچ کدام این ها نیست. وقتی ما حالمان خوب نیست به این دلیل است که در مسیر رشد نیستیم.(ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت28}
[مباحث کودک متعادل ]
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
چه کار کنیم که بچه های ما این مسیر را درست طی کنند؟ (مسیر رشد تا 18سالگی که درقسمتهای قبل توضیح دادی
شاخص خواهی و ایده آل طلبی، خلاف آفرینش است. در فطرت انسان کمال طلبی وجود دارد چون انسان جز به خدایی شدن رضایت نمی دهد ولی نه در مادیت. هر چه در مادیت کمال طلب باشیم، سقوط خواهیم کرد. در فضای معنویت کمال طلبی یک اصل است، باید بالا برویم.
شاخص بودن کودک را از ارتباطات اجتماعیش محروم می کند.
در کشورهای اروپایی وقتی تشخیص می دهند که کودکی تیزهوش است بلافاصله برنامه ی خاصی برای او تدوین می کنند و اولین کار این است که خود کودک به هیچ وجه نباید متوجه شود که تیزهوش است. در بعضی موارد خانواده اش هم نباید بفهمند و فقط مدیر و مسئول آموزشی و معلم از این مسئله با خبر هستند و طوری برای این کودک برنامه ریزی می کنند که نمره ی کلاسیش از میانگین نمره ی کلاسی پایین تر باشد تا به رابطه ی اجتماعیش در مدرسه آسیب نزند تا دانشگاه که در آن جا متوجه می شود که تیزهوش است و در آن جاست که کار یک پروفسور را در یک زمان کوتاه انجام خواهد داد.
تیزهوشی برای جلب توجه نیست برای دیده شدن نیست؛ بلکه تیزهوشی برای دیدن است.بچه های تیزهوش را باید به سمت دیدن هدایت کنیم نه به سمت دیده شدن.
(ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت29}
[مباحث کودک متعادل ]
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم
مروری بر قسمت قبل
هدایت شده از مهدی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
وقت به خیر، سال نو مبارک
ان شاءالله که به زودی مشکلات عدیده ی پیش آمده، علی الخصوص بیماری اخیر رفع گردد.
خدا را شاکرم که بار دیگر توفیق داد در خدمتتان باشم.
از سلسله جلسات خانواده و سبک زندگی اسلامی؛ موضوع «ازدواج، زناشویی، فرزندآوری، تعدد زوجات و ازدواج موقت» را در خدمتتان هستیم.
#پرسش و پاسخ
سوال 1
نظراسلام درموردتعددزوجات چی هستش؟چجوری میشه این مسئله روپذیرفت وباهاش کناراومد؟
سوال 3
مهمترین وکلیدی ترین نکات توبحث فرزنداوری چی هستش؟به چه مسائلی بایدتوجه داشته باشیم؟
سوال 4
اگه تعبد توجه بشه در زندگی براحتی قابل قبول خواهد بود که ازدواج موقت انجام بشه ...چون قراره خانواده ای دیگر کمک بشه تا مشکلاتش کمتر ....پیامبر چون میخواست خانمهای اصحابش از خطر اجانب ونامردمان دور کنند آنها رو عقد میکردن درسته؟؟
سوال 5
نقش رسانه ملی جهت الگوی سازی برای جوانان توضیح بفرمایید،ایاواقعاالگوهای خوبی رومعرفی میکنه؟!جوانان ونوجوانان ماچجوری میتونن الگوبرداری کنن؟درواقع چه کسانی روبایدالگووسرمشق زندگیشون قراربدن؟
سوال 6
درموردغیرت اقایون بیشترتوضیح بفرماییدکه چه جاهایی وتاچه حدی بایدغیرت داشته باشن؟