✨"لطفا زندگی را زندگی کنید"
جوانی ڪُنیــد ؛
جلویِ آینه با خودتان حرف بزنید ،
بلند بخندید و بِچَـرخید...!
خودتان را بغل ڪنید!
به دَرَڪ ڪه چه فڪری راجع به تو میڪنند!
فڪرِ آنها تو را خوشبخت نمیڪند ؛
یڪ لحظه تصور ڪنید پیر و تنها و بیمارید، ڪه حتمأ این لحظه را خواهید داشت
آن لحظه تنها آرزویِتان یڪ روز از همین
روزهایِ جوانیِ شماست ڪه بیهوده
برایَش غُصه میخورید و بی هدف
شب را صبح و صبحتان را شب میڪنید.
این لحظه ها هیچ جوره بر نمیگردند،
خودت، به خودت "خوشبختی" را هدیه ڪن،
خودت هیچوقت خودت را تَـرڪ نمیڪند.🌺🍃
هر چیزی حدی دارد..!
حتی زیباترین رفتارها و قشنگترین
خصلتها هم وقتی از حدش میگذرند تبدیل به آسیب میشوند، و به آدم ضرر میرسانند!
انسان بی آنکه بداند بیشتر وقتها
سختترین ضربهها را از باورهایش
میخورد!
از اینکه میخواهد در هر شرایطی خوب بماند
و مدال افتخار صبر و شکیبایی را به گردن بیندازد…
بارها به خودش پشت میکند تا دیگران را راضی نگه دارد…
آنجا که باید فریاد بزند سکوت میکند
آنجا که باید از حقش دفاع کند، گذشت میکند
آنجا که باید تذکر بدهد حرفی نمیزند
و اینگونه است که هر روز بدیها بیشتر تکرار میشوند و خوبیها کمرنگ تر…
چون همیشه عدهای خطا میکنند و عدهای
بی وقفه میبخشند
ما همانطور که در برابر رفتارهای منفیمان مسئولیم در برابر خوبی هایمان هم مسئولیت داریم که به جا و به اندازه خرج کنیم…
و ای کاش با تصمیمهای اشتباه "انسانیت" را در چشم آیندگان به "حماقت" تبدیل نکنیم..!!!
"دارکوبها را از درخت زندگی تان دور کنید!"👌
به دارکوب ها نگاه کنید. آنها اَره برقی ندارند. مته همراه شان نیست اما تنه سخت ترین درخت ها را سوراخ می کنند و در دل شان لانه خودشان را می سازند.
دارکوب ها با ضربه های سریع، کوتاه اما پشت سر هم درخت ها را سوراخ می کنند. آنها سردرد نمی گیرند، خسته نمی شوند، تا لحظه ای که موفق نشوند دست از کار نمی کشند، نه ناامید می شوند و نه پشیمان. دارکوب ها به خودشان ایمان دارند.
در زندگی هر کدام از ما دارکوب هایی هستند که با نوک زدن های مکرر، با سماجت و بدون آنکه خسته شوند، به درون مان نفوذ می کنند و لانه شان را می سازند.
این دارکوب ها خسته نمی شوند، به کارشان ایمان دارند و تا وقتی که پیروز نشوند دست از آن نوک زدن های مکرر برنمی دارند. سردرد نمی گیرند، کلافه نمی شود اما ما را کلافه می کنند!
دارکوب های طبیعت اگر لانه می سازند و زندگی تازه ای خلق می کنند، دارکوب های زندگی فقط یک حفره سیاه خلق می کنند، توی دل آدم را خالی می کنند و بعد می روند سراغ درخت زندگی یک نفر دیگر و خلق یک حفره دیگر!
این همه به روان آدم های دیگر نوک نزنیم، نیش نزنیم، درون درخت زندگی آدم ها حفره سیاه خلق نکنیم. ایمان آنها را ندزدیم. بگذاریم شادمان زنده بمانند، زندگی کنند. ما دارکوب نیستیم، انسانیم! 🌸🍃
#کودکانه
💠 چگونه فرزندم را #تشویق کنم؟
✅ تشویق کودک برای رفتار نیکش میتواند آن رفتار را در او نهادینه کند. اماآیادر استفاده از این روش ها ،به جاوبه اندازه ،عمل می کنیم ؟ تشویقها معمولا به دو روش زیر است:
۱ـ تشویق مادی:
✅ این تشویق بیشتر از جنس مادی و رفاهی است، مثل هدیه دادن، واگذار کردن مسئولیت، امکان استفاده از برنامههای تفریحی و ...
۲ـ معنوی مثل:
✅ ـ کلامی: از کلام و سخن بهعنوان یک شیوه فراگیر میتوان نام برد، مثل تحسین، تشکر، تمجید و ...
✅ ـ رفتاری: برخی از تشویقها از حالتهای مربی و والدین بروز میکنند و نیازی به استفاده از کلام نیست؛ مثل نگاه محبتآمیز، لبخند رضایت، دست زدن و ...
#نکات_کاربردی_تربیتی
✨✨✨
💠 راه های آشنایی با #روحیه_های_متفاوت
📌 ـ بعضى با يك سلام آشنا مىشوند و بعضى با همان سلام بدبین میشوند و خيال مىكنند فاجعهاى در شرف وقوع است!
✅ ـ برخی با #تواضع دوست مىشوند و بعضى با غرور و بىاعتنايى
،عدهای با بخشش و با محبتى كه به آنها مىكنى گرم مىگيرند؛ و بعضى با چيزى كه از آنها ستایش میکنی.
✅ ـ بعضي با سؤالى كه برايشان طرح مىكنى، درِ دوستى را باز مىگذارند و بعضى با شنيدنِ درد دلهايشان يا با شنيدن درد دلهايت دوست میشوند.
نکته:
✅ سلام، معاشرت، پذيرش، بىاعتنايى و همراهى، طرح سؤال و سكوت، كليدهايى هستند كه پس از #شناسايى و ارزيابى #مخاطب، مىتوانند دريچههاى دوستى و آشنايى را باز كنند.
#دانستنیهای_بعد_از_ازدواج
🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🍁🌸🍁🌸🍁🌸
#چگونگی_رفتار_باهمسر_پرخاشگر
♦️* فردى كه از همسرش توجه، عاطفه و محبت مى خواهد باید توجه داشته باشد كه دیگرى نیز این حق را دارد كه چنین انتظارى داشته باشد. از سوى دیگر، درك نیازهاى واقعى و طبیعى همسر به دور از اینكه به آن اعتقاد داشته باشد یا نه، برآورده كردن آن موجب رضایت از زندگى مى شود و بى توجهى به آن خودخواهى است.
♦️* با قاطعیتی آمیخته با احترام، از او بخواهید عادت خویش در به كار بردن زور و قدرت مردانه را ترك كند، لازم است به او بگویید تا خواسته های شما را دقیقا ندانم نمی توانم كاری برای شما بكنم. خوب است تا در این مورد وارد مذاكره شویم و با مصالحه پیش ببریم. لذا وقتی كه احساس پرخاشگری دارد بایستی به خودش زمان بدهد، قدم بزند تا بتواند ناراحتی حقیقی و گله هایی را كه با شما دارد؛ از عصبانیت ناشی از مشكلاتی مانند مسائل مربوط به كارش را تشخیص داده و با هم قاطی نكند. آنگاه گفتگو را از سر بگیرد. حتی امكان دارد بخواهد به اتاقی دیگر برود و به بالش ضربه بزند.(اطاقش را خالی كند) تازمانی كه از رفتار خود پشیمان شود و بتواند ناراحتی های بیرون از منزل را درمان كند. به او اجازه بدهید بداند علی رغم اینكه از او حمایت می كنید تا خودش را از شر خشم كهنه پاكسازی كند، نباید آن را به شما منتقل كند.
🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹
🔴 #بازی_مثبت_و_منفی
💠 یکی از تکنیکهایی که میتواند باعث شود تا زن و شوهر نسبت به نقاط مثبت یکدیگر و عیبهای خود تفکّر کنند #بازی مثبت و منفی است.
💠 هر کدام یک قلم و کاغذ بردارید و قرار بگذارید که طی چند دقیقه به فرض سه نقطهی #مثبت طرف مقابل را بنویسید. بعد از اتمام وقت، کاغذها را جابجا کنید و بخوانید.
💠 سپس قرارتان این باشد که پشت همین برگهای که نقاط #مثبت شما در آن درج شده، سه نقطهی منفی خودتان را بنویسید. بعد از چند دقیقه کاغذها را عوض کنید. الان در دست هر کدامتان کاغذی است که حاوی نقاط #مثبت همسرتان است که دستخط شماست و دارای نقاط #منفی همسرتان است که دستخط اوست آن را با دقّت بخوانید.
💠 از فوائد این کار تقویت روحیه #انتقادپذیری در خود و محبوب شدن در نزد همسر است و اینکه احساس میکنید یکدیگر را #درک کردهاید.
#عاشق_بمانیم ۶
آقای خونه؛
از همسرتون حمایت کنید؛
تا عـــاشقتون بمونه💞.
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
🔴 #جاهلیت_مدرن (٥) 💬 #خودپرستی تا #تمدنپرستی ____ 🔻یکی دیگر از شاخصهای عصر جاهلیت در قرآن « #خود
🔴 #جاهلیت_مدرن (٦)
⭕️ رابطه با #جنس_مخالف
_
🔻 یکی از ارکان استوار زندگی بر پایه جاهلیت توجه خاص به« بطن و فرج » بوده است، دو مساله ای که موتور متحرک #تمدنهای_جاهلی بوده است. اسلام اگر چه به این دو مساله به شدت توجه نموده، اما تمایزش در عدم توقف در این دو مورد بوده است، اسلام، به هیچ وجه به مقلدان خود اجازه نداده است که به مثابه #حیوان تنها دغدغه آنان بطن و فرجشان بشود.
🔻 یکی از آسیبهای تمدن جاهلی عدم توانایی بر سازماندهی روابط جنسی بین دو جنس مخالف است، آن چیزی که به تعبیر امروز دوست دختر یا پسر نامیده می شود. به باور بعضی این آسیب تمدنی متعلق به دوره #مدرن غربی است . دلیل این باور غلط روشن نیست؟ آیا تمدنهای گذشته، این کشش جنسی را نداشته اند؟ آیا تمدنهای گذشته قادر به توجیه این روابط با ادبیات مدرن زمان خود نبوده اند؟مگر تمدنهای گذشته چه اهرمی برای کنترل این پدیده داشته اند که از کشش جنسی قویتر باشد؟
🔻 یکی از نمایندگان شاخص تمدنهای جاهلی اولیه را میتوان تمدن جاهلی زمان پیامبر دانست که اتفاقا به ظاهر باید نسبت به این گونه مسائل سختگیرتر باشند اما از آنجایی که دچار جهالت ضد دینی بودند از این مساله نیز در امان نبوده اند به گفته که قرآن «عدم دوستی پنهانی» را به عنوان شرط پاکدامنی زنان آن زمان معرفی می فرماید :
💬 « مُحْصَنَاتٍ غَيْرَ مُسَافِحَاتٍ وَلاَ مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ» یعنی : «پاكدامن باشند نه مرتكب زنا بطور آشكار شوند و نه #دوست_پنهانی بگيرند» که نشان از فراگیری این مساله در آن زمان داشته است.
🔻 در تمدن غربی امروز که یکی از نمایندگان شاخص تمدن جاهلی است، این مساله علاوه بر اینکه به نام های مختلف #آزادی و حقوق برابر در جامعه قباحتش را از دست داده، در یک طرحریزی اجتماعی توجیه و ترویج میشود.
🔻 آن نظام اجتماعی که این مساله دامن زدن این منکر اجتماعی را به عهده دارد « #نظامسینما و #هالیوود» است. سینما و بازیگری امروز قطعا صنعتی گسترده است که نگاه به آن به عنوان یک هنر محض،نگاهی ابلهانه خواهد بود.
🔻 آن چیزی که سینمای امروز به جدیت و در در صددرصد آثار خود به نام سلیقه مخاطب وفروش حداکثری به تصویر میکشد، داستانهای میباشد که شخصیتهای آن دارای یک ارتباط دوستی با جنس مخالف میباشند که در داستانها و انیمیشنها نیز به کثرت دیده میشود و این گونه سینما در حال نهادینه کردن این منکر اجتماعی در نظام بشری امروز است. که آفتهای آن کم نیست درحالحاضر نیز دامنگیر سبک زندگی غربی شده است.
🖊 حسینعباسیاصل–بهمن١٣٩٥
راضی به رضای تو_6.mp3
7.02M
#راضی_به_رضای_تو ۶
إذا لَمْ یَکُنْ ما تُرید، فَأَرِدْ ما یَکون
وقتایی که، ایده آل هات اتفاق نمیفته...
🎐همون چیزایی که برات پیش میاد رو،
بخــواه ...
آخه چـــرا ؟؟