#زیارت_نامه_حضرت_ابوالفضل_العباس_ع🌹💚
سَلامُ اللّهِ وَ سَلامُ مَلائِکَتِهِ الْمُقَرَّبینَ وَ اَنْبِیائِهِ الْمُرْسَلینَ وَ عِبادِهِ الصّالِحینَ وَ جَمیعِ الشُّهَداءِ وَ الصِّدّیقینَ وَ الزّاکِیاتِ الطَّیِّباتِ فیما تَغْتَدی وَ تَرُوحُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ اَشْهَدُ لَکَ بِالتَّسْلیمِ وَ التَّصْدیقِ وَ الْوَفاءِ وَ النَّصیحَةِ لِخَلَفِ النَّبِیِّ الْمُرْسَلِ وَ السِّبْطِ الْمُنْتَجَبِ وَ الدَّلیلِ الْعالِمِ وَالْوَصِیِّ الْمُبَلِّغِ وَ الْمَظْلُومِ الْمُهْتَضَمِ فَجَزاکَ اللّهُ عَنْ رَسُولِهِ وَعَنْ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وَ عَنْ فاطِمَهَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَینِ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیْهِمْ اَفْضَلَ الْجَزاءِ بِما صَبَرْتَ وَ احْتَسَبْتَ واَعَنْتَ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّار لَعَنَ اللّهُ مَنْ قَتَلَکَ وَ لَعَنَ اللّهُ مَنْ جَهِلَ حَقَّکَ وَ اسْتَخَفَّ بِحُرْمَتِکَ وَ لَعَنَ اللّهُ مَنْ حالَ بَیْنَکَ وَ بَیْنَ ماءِ الْفُراتِ اَشْهَدُ اَنَّکَ قُتِلْتَ مَظْلُوماً وَ اَنَّ اللّهَ مُنْجِزٌ لَکُمْ ما وَعَدَکُمْ جِئْتُکَ یَا بْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وافِداً اِلَیْکُمْ وَ قَلْبی مُسَلِّمٌ لَکُمْ وَ اَنَا لَکُمْ تابِـعٌ وَ نُصْرَتی لَکُمْ مُعَدَّهٌ حَتى یَحْکُمَ اللّهُ وَ هُوَ خَیْرُ الْحاکِمینَ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لا مَعَ عَدُوِّکُمْ اِنّی بِکُمْ وَ بِاِیابِکُمْ مِنَ الْمُؤمِنینَ وَبِمَنْ خالَفَکُمْ وَ قَتَلَکُمْ مِنَ الْکافِرینَ قَتَل اللّهُ اُمَّةً قَتَلَتْکُم بِالاَْیْدی وَالاَْلْسُنِ.
❤ ابالفضل العباس(ع) مشکل گشاتون
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹افتتاح سرداب جدید حرم حضرت ابوالفضل علیه السلام
هدایت شده از یا علی علیه السّلام ⚘💕⚘
#نماز_حضرت_عباس_علیه_السلام
#براےرفع_حاجات
✔️دو رکعت است در هر رکعت بعد از حمد ⬅️100 مرتبه یا 🌹حــی یا قـــیوم🌹 بگوید بعد از نماز بلافاصله📿 100مرتبه صلوات📿 بفرستد سپس رو به قبله بلند شود و بگوید :
✨السلام علیک یا عباس بن علی اَغِثنی✨
📚دو هزار دستور العمل مجرب ص 94
باب_نماز_حاجات
هدایت شده از یا علی علیه السّلام ⚘💕⚘
#شـــنبه های ام البــنینی🌹💚📿
#السلام علیک یا سیدتی و مولاتی ام البنین🌹
#السلام علیک یا عزیزة الزهرا(س)🌹💚
✨ توسل به حضرت ام البنین⬅️135 مرتبه صـــلوات فرستاده بعد🟢دو رکعت نــماز🟢بخوانید؛بعد از آن ســــه مرتبه🌹صلوات اسرار آمیز ایشان رو بفرستید.⤵️📿
🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدَنا وَ حَبیبِنا وَ شَفیعِنا مُحَمَّدٍ حاءِ الرَّحْمَه وَ میمی الْمُلک وَ دالِ الدَّوامِ اَسَّیَّد الْکامِلِ الْفاتِحِ الْخاتِمِ کُلَّما ذَکَرَکَ وَ ذَکَرَهُ الذّاکِروُنَ وَ کُلَّما سَهی وَ غَفَلَ عَنْ ذِکْرِکَ وَ ذِکْرِهِ الْغافِلُونَ صَلَواهً دائِمَهً بِدَوامِکَ باقِیّهً بِبَقائِکَ لامُنْتَهی لَها دُونَ ذلِکَ وَ عَلی الِهِ وَ اَصْحابِه کَذلِکَ اَنَّکَ عَلی کُلِ شَیٍْ قَدیر وَ بِالاِجابَهِ جَدیر.🌹💚
☑️و صدقه به نیت ایشان رد کنید🌹
📚منبع: شفاخانه
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ادب حضرت عباس(ع)🌹♥️
یا حضرت_عباس(ع)💚باب_الحوائج
🎙استاد دکتر رفیعی
🌹
هدایت شده از یا علی علیه السّلام ⚘💕⚘
🌹روزت مبارک
ای علمدار قیام
حضرت مهدی(عج)
روزت مبارک ای
عزیزترین جانباز وطن
🌹سایه ات مستدام باد رهبرم
🌹
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
چندین بار دیدم
انصافا بهترین و کوتاهترین و زیباترین تحلیله❗️
🎥 طاغوتهای عالم تنها دنبال این هستند که ارادهها را بشکنند؛ برای همین به عباسبنعلی اماننامه فرستادند
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
زندگینامه کامل حضرت ابوالفضل (ع) + همسر و فرزندان
حضرت عباس بن علی ابن ابی طالب پنجمین پسر امام علی(ع) است و القاب زیادی مانند ابوالفضل، باب الحوائج، قمربنی هاشم و سقای کربلا دارد.
زندگینامه حضرت ابوالفضل العباس (ع)
ماه شعبان ماه پر فضیلتی است که روزهای آغازین آن با تولد امام حسین (ع)، حضرت عباس ( ع ) و امام زین العابدین( ع ) همراه است. 4 شعبان مصادف با ولادت با سعادت قمر بنی هاشم حضرت عباس (ع ) است که جایگاه والایی نزد شیعیان دارد و شیعیان ایشان را باب الحوائج خوانده و به او متوسل می شوند.
در این بخش از دین و مذهب نمناک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت عباس ( ع ) با زندگینامه سقای کربلا آشنا خواهید شد.
حضرت عباس که بود؟
عباس بن علی ابن ابی طالب مشهور به ابوالفضل پنجمین پسر امام علی(ع) و اولین فرزند فاطمه بنت حزام معروف به ام البنین است. (امین، اعیان الشیعه، 1406ق، ج7، ص429)
امام علی( ع ) ده سال پس از وفات حضرت فاطمه، با امّ البنین ازدواج کرد. امام علی(ع) از عقیل خواسته بود همسری برای او پیدا کند که بتواند فرزندان دلیر و شجاعی به دنیا بیاورد. (بخاری، سر السلسلة العلویة، 1382ق، ص88 ).
فاطمه بنت حزام مادر حضرت عباس اجازه نمی داد که اورا فاطمه صدا کنند زیرا می ترسید یاد غم های فاطمه برای علی و فرزندانش زنده شود و باعث ناراحتی آنان شود.
فاطمه را به علت داشتن چهار پسر به نام های عباس، عون، جعفر و عثمان امّ البنین(مادر پسران) نامیده اند. امّ البنین بیست سال پس از حضرت علی زنده بود اما آن چنان به امیرالمؤمنین وفادار بود که پس از شهادت آن حضرت، ازدواج نکرد.
ولادت حضرت عباس (ع)
حضرت عباس در سال 26 ق در مدینه به دنیا آمد (زجاجی کاشانی، سقای کربلا، 1379ش، ص89).
به گفته اردوبادی در کتابی به نام انیس الشیعه که در قرن 13 قمری نوشته شده، روز تولد حضرت عباس را 4 شعبان دانسته اند. ( اردوبادی، حیاة ابی الفضل العباس، 1436ق، ص64 ).
بعد از تولد حضرت عباس، امام علی (ع ) او را در آغوش گرفت و عباس نامید، در گوش هایش اذان و اقامه گفت، سپس بازوهایش را بوسید و گریه کرد و در پاسخ به ام البنین که دلیل گریه او را جویا شد، گفت دو بازوی عباس در راه کمک به حسین(ع) جدا می شود و خداوند در ازای دو دست بریده اش، دو بال در آخرت به او عطا می کند. (کلباسی، الخصائص العباسیه، 1420ق، ص64-71 )
کنیه و القاب حضرت عباس (ع)
مشهورترین کنیه عباس (ع ) ابوالفضل است. برخی معتقدند به این کنیه به دلیل داشتن پسری به نام فضل به آن حضرت داده شده اما برخی عنوان کرده اند که چون در خاندان بنی هاشم هر کس عباس نام داشت، ابوالفضل خوانده می شد، به عباس(ع) نیز حتی در کودکی ابوالفضل گفته می شد. (مظفر، موسوعة بطل العلقمی، 1429ق، ج2، ص12)
حضرت عباس به ابوالقاسم ( به دلیل داشتن پسری به نام قاسم ) ابوالقِربَة ( به دلیل بردن مشک آب به خیمه )، ابوالفَرجَة ( به دلیل متوسل شدن شیعیان به او در زمان مشکلات ) مشهور است. برای عباس(ع) القاب متعددی مانند باب الحوائج، قمربنی هاشم، سقا، الشهید و... ذکر شده است.
همسر و فرزندان حضرت ابوالفضل
بین سال های 40 تا 45 قمری عباس(ع) با لبابه نوه عباس بن عبدالمطلب ازدواج کرد. ( زبیری، نسب قریش، 1953م، ج1، ص79 ) لبابه برای عباس، دو پسر به نام های فضل و عبیدالله به دنیا آورد. (ابن صوفی، المجدی، 1422ق، ص436)
عبیدالله، فرزند عباس(ع)، با دختر امام سجاد(ع) ازدواج کرد. برخی منابع فرزندان دیگری به نام های حسن، قاسم، محمد و دختری برای حضرت عباس نام برده اند و گفته اند قاسم و محمد در روز عاشورا پس از پدرشان به شهادت رسیدند. (ربانی خلخالی، چهره درخشان قمر بنی هاشم، 1378ش، ج2، ص123)
چهره و اخلاق حضرت عباس ( ع)
حضرت عباس(ع) چهره زیبا و بدنی قوی و قدی بلند داشت به همین خاطر او را قمر بنی هاشم می خواندند. (کلباسی، خصائص العباسیه، 1387ش، ص107-109 ) ایشان زمانی که بر روی اسب می نشست پاهایش روی زمین کشیده می شد. (طعمه، تاریخ مرقد الحسین و العباس، ١4١6ق، ص236 )
عباس نه تنها در قامت رشید بود، بلکه در خِرَد برتر و در جلوه های انسانی هم رشید بود. حضرت عباس فردی بخشنده، شجاع و دلیر بود و رفتار پسندیده او در بین مردم زبانزد بود.
عباس(ع) خود را همسان دو برادر بزرگ ترش یعنی امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نمی دانست و همیشه آنان را امام خود می دانست و «یا بن رسول الله»، «یا سیدی» و شبیه اینها خطاب می کرد. ( مظفر، موسوعة بطل العلقمی، 1429ق، ج2، ص355-356 )
حضرت عباس چند ساله بود که امام علی (ع) شهید شد؟
حضرت عباس چهارده ساله بود که پدرش در رمضان سال چهلم هجری به شهادت رسید. او هرگز توصیه ای راکه پدرش در شب 21
ماه رمضان در آستانه شهادتش به عباس کرد، از یاد نبرد. آری امام از او خواست که در عاشورا و در کربلا برادرش حسین را تنها نگذارد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
👇
زندگی نامه حضرت ابوالفضل ع۲
حضرت عباس در کنار امام علی در جنگ صفین حضور داشت. در یکی از روزهای جنگ صفّین،نوجوانی نقابدار از سپاه علی (ع) به میدان آمد. ترس و دلهره سپاه معاویه رادربرگرفت. هر کس ازدیگری می پرسید این نوجوان کیست که این طور شجاعانه پابه میدان جنگ نهاده است؟ از سپاه معاویه کسی جرأت نکرد پا به میدان بگذارد.
معاویه به سردار نامی خود، ابن شعثاء، دستور داد تا به جنگ این نوجوان برود؛ ابن شعثاء در جواب گفت:مرا حریف ده هزار نفردرجنگ می دانند، چگونه مرا به جنگ با کودکی می فرستی؟بهتر است یکی ازپسرانم رابرای کشتن او بفرستیم.
معاویه قبول کردو ابن شعثاء فرزند بزرگ خود را برای جنگ بااین نوجوان به میدان فرستاد.امّا او دریک چشم به هم زدن به دست این نوجوان کشته شد.ابن شعثاء فرزنددوم خودرا فرستاد، او نیز کشته شدو به این ترتیب هرهفت پسر او کشته شدند و خود او با عصبانیّت پا به میدان گذاشت و به آن نوجوان دلاور گفت:تو پسران مرا کشتی، به خدا قسم پدر و مادرت را به عزایت خواهم نشاند. ولی خود او نیز در مدّت کوتاهی به پسرانش پیوست.
همه با تعجّب به این نوجوان شجاع نگاه می کردند. امام(ع) اورا پیش خود خواند و نقاب او را برداشت وپیشانی اورا بوسید. همه با تعجّب دیدند که او عباس پسر امیرالمؤمنین است. (موسوی مقرم، العبّاس(ع)، 1427ق، ص242؛ خراسانی قاینی بیرجندی، کبریت الاحمر، 1386ق، ص385. )
او در این جنگ از جمله افرادی بود که به فرماندهی مالک اشتر در جنگ صفین به فرات حمله کردند و برای لشگریان امام علی(ع) آب برداشتند. (موسوی مقرم، العبّاس(ع)، 1427ق، ص242)
حضرت عباس (ع ) در واقعه کربلا
حضرت عباس (ع ) درهمه دوران زندگی اش،همراه برادرش امام حسین(ع) بود و عمر خودرا صرف خدمت به امام حسین (ع) کرد. حضرت عباس در روز هشتم ذی الحجه خطبه ای را بر فراز بام کعبه ایراد کرد و در آن با اشاره به جایگاه امام حسین(ع) و معرفی یزید به عنوان شراب خوار، به بیعت مردم با یزید انتقاد کرد.
او در ضمن خطبه عنوان کرد که تا زمانی که او زنده است اجازه نخواهد داد کسی امام حسین(ع) را به شهادت برساند و تنها راه شهادت امام، کشتن عباس است. (یونسیان، خطیب کعبه، 1386ش، ص46-48. )
در روز 7 محرم وقتی عبیدالله بن زیاد اجازه استفاده از آب فرات را نداد، امام حسین، عباس(ع) را فراخواند تا مشک ها را پر از آب نمایند و به اردوگاه ببرند. عباس(ع) توانست محاصره دشمن را بشکند و آب را به اردوگاه برساند. (طبری، تاریخ الأمم و الملوک، 1967م، ج5، ص412 )
در کربلا دو امان نامه برای حضرت عباس و برادرانش فرستاده شد. امان نامه اول را عبدالله بن ابی المحل بن حزام عامری آورد که برادرزاده ام البنین، مادر عباس(ع) بود، فرستاد و امان نامه دوم را شمر بن ذی الجوشن در ظهر عاشورا به عباس و برادرانش پیشنهاد کرد و او را با عنوان «پسر عمه » صدا زد، اما جوابی نشنید.
حضرت عباس، او و امان نامه اش را لعنت کرد و گفت:«ای دشمن خدا! مرگ بر تو که ما را به اطاعت از کفر و ترک همراهی برادرم حسین(ع) فرامی خوانی.» (ابن اثیر، الکامل، 1371ش، ج11، ص162)
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
👇