➖ دولت پزشکیان محصول تجربیاتی است که اصلاحطلبان از دولتهای خاتمی و روحانی اندوختند و به بهترین شکل به کار بردند.
➕ به تاریخ توئیت پدر جنگ روانی اعتدالیون نگاه کنید: شهریور سال ۱۴۰۳.
➖ پزشکیان آرزوهای خاتمی و روحانی (از ماجرای حجاب تا مذاکره و عادیسازیِ ترور رهبر شهید) را با کمترین هزینه و بنام رهبری پیش بُرد.
➖ با یک ژست همراهی و تبعیت از رهبری پروژههایی را دنبال کرد که «محمد خاتمی» با آن رأی بالا و «حسن روحانی» با آن میزان از قالتاقبودن نتوانستند به سرانجام برسانند.
➖ با شعار «وفاق» و توزیع مناصب و مصادر طوری اصولگرایان را به خدمت گرفت که همان کسانی که یَد طولایی در پروندهسازی علیه اصلاحطلبان داشتند اینبار در خط مقدم مالهکشی و توجیهگریِ اقدامات دولت پزشکیان بر آمدند.
➖ آنقدر روی دولت پزشکیان غیرتی شدند که اینبار برای بزرگ و کوچکِ جماعت حزباللهی و انقلابی پروندهسازی میکردند.
➖ و اینک این ایران است؛ با یک جامعهی عادیسازی شده در حوزه برهنگی و یک نظام سیاسیِ بیتفاوتشده نسبت به ترور رهبر عالیقدر نظام اسلامی که از قضا بزرگترین مانعِ عادیسازی با نظام سلطه بود.
➖ با یک رییسجمهورِ اصلاحطلبی که به راحتی دست خود را از تمام این فجایع شستشو داده و تطهیر میکند.
✍ امید رامز
#استحاله_نرم
#پروژه_گورباچفیسم
🚩 بصیرت سیاسی یک انقلابی...
@basirattma
هدایت شده از سبک زندگی متقین
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻کلیپ «آیه حضور در خیابان طبق فرمان رهبر»
📕سوره احزاب، آیات 59 تا 62
مقایسه قیمت بنزین در ایران با قیمت کشورهای اروپایی مانند این است که خانم خانه شما شام لذیذی با زحمت تهیه مواد لازم توسط شما پخته و جلوی شما بگذارد و فاکتور همان غذا را به قیمت رستورانی لاکچری و ملل با موسیقی زنده و تشریفات شاهانه در بالاشهر به شما بفروشد.
افتاد؟؟؟؟؟ 👎👎👎
م.غ.ز