#طنز_تلخ
📚 روزی دم یک روباه در حادثهای قطع شد.
روباههای گروه پرسیدند دمت چه شد!!؟؟
چون روباهها از نسلی مکار میباشند، گفت: خودم قطعاش کردم!!!
گفتند چرا !؟ این که بسیار بد است و ... و....
روباه گفت: خیر! حالا آزادم و سبک...
احساس راحتی میکنم!
وقتی راه میروم فکر میکنم که دارم پرواز میکنم.
یک روباه دیگر که بسیار ساده بود،
رفت و دم خود را قطع کرد.
چون درد شدیدی داشت و نمیتوانست تحمل کند، نزد روباه اولی رفت و گفت:
برادر تو که گفته بودی سبک شدهام و احساس راحتی میکنم...
من که بسیار درد دارم!!
روباه اولی گفت: صدایش را درنیاور!
اگر نه تمام روباههای دیگر به ما میخندند!
هرلحظه ابراز خشنودی و افتخار کن تا تعداد ما زیاد شود؛
وگر نه تمام عمر مورد تمسخر دیگران قرار خواهیم گرفت!!
همان بود که تعداد دمبریدهها آنقدر زیاد شد که ،
بعداً به روباههای دمدار میخندیدند!!
وقتی در یک جامعه افراد مفسد زیاد میشوند،
آنگاه به افراد با شرف و با عزت میخندند...
گاهی هم آنها را دیوانه میدانند!!!
✅ متاسفانه روزگار فعلی ما همینطوره، فقط کافیه بگی موسیقی مطرب حرامه، یا بعضی از معاملات بانکها ربویه و امثال این مطالب... جوری بهت نگاه میکنند که انگار کلا از دنیا پرتی
💠 رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
زمانی بر مردم می آید كه ماندن بر دین حق مانند نگه داشتن گلوله آتش در دست است
يَأْتِي عَلَى اَلنَّاسِ زَمَانٌ اَلصَّابِرُ مِنْهُمْ عَلَى دِينِهِ كَالْقَابِضِ عَلَى اَلْجَمْرَةِ (مستدك الوسائل ، ج 12 ص 33)
http://eitaa.com/joinchat/2345402380C6c90931f0f
#تربیت_کودک
مامان رو بيشتر دوست داری يا بابا؟
سؤالی كه پدربزرگها، مادر بزرگها، عمو و عمه و دايی و خاله ممكن است بپرسند! گاهی اين سوال را پدر يا مادر به شوخی از كودک میپرسد و انتظار دارد فرزند، او را انتخاب كند.
پدر يک نيمه از بدن روانی كودک است و مادر نيمه ديگر بدن روانی كودک. بدن روانی كودک را با اين سوالات دو نیمه نكنيم .
ترس از اجبار به انتخاب بين پدر و مادر ، كودک را مضطرب و وحشتزده خواهد كرد . اولين نياز روانی كودک #امنيت و آرامش است.
هرگز حتی به شوخی اين سؤال را نكنيد و اجازه ندهيد كسی فرزندتان را در چنين موقعيتی قرار دهد.
📌مرکزمشاوره خانواده به سبک اسلامی
1_143866296.mp3
2M
♡♥️✧❥꧁♥️꧂❥✧♥️♡❤️
یک شب دلم گرفته بود
از دوری صاحب الزمان {عج}
گفتم خدا دیگه بسه
آقای مارو برسون
آقاجان بخدا ما شرمنده ایم
⚠️هیچ کس به من نگفت😔
2⃣ قسمت دوم
😔هیچ کس به من نگفت: که غیبت شما، به معنای نبودن نیست، بلکه به معنای ندیدن هم نیست، چرا که تو روی فرش مجالس ما، قدم میگذاری، در بین مائی، ما را میبینی و میشناسی، ما هم تو را میبینیم، ولی نمیشناسیم. مگر نه این است که شما را تشبیه کردهاند به یوسف (علیه السلام) که برادران را دید و شناخت، ولی برادران، او را با اینکه دیدند نشناختند.
📖مگر نه این است که در دعای ندبه میخوانیم، ای غایبی که غایب از ما نیستی؛ فدایت شوم، ای دور از مایی که از ما دور نیستی.😔
👌مگر نه این است که وقتی میآیی، خلایق انگشت به دهان میمانند که ما این آقا را نه یکبار، بلکه بارها دیده ایم، پس تو اینجایی در بین ما، ولی غایبی، یعنی ناشناختهای، نشناختن هم گناه ماست، مشکل تو نیست، تو برای من غایبی که نمیشناسمت.
😔ای کاش در نوجوانی به من گفته بودند که با شناخت تو، غیبت حداقل برای خودم، تمام شدنی است.
😔ای کاش بودنت را هر لحظه با تمام وجودم حس میکردم.
✅بارها روی تو دیدم ولی نشناختم
✅لاله از باغ رخت چیدم ولی نشناختم
✅کعبه را کردم بهانه تا بگردم دور تو
✅آمدم دور تو گردیدم، ولی نشناختم
📘کتاب "هیچکس به من نگفت"
✍نویسنده :حسن محمودی
🔆 حجتالاسلاموالمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور، امروز در نشست سراسری حوزویان اهواز، با بیان اینکه مهارت موضوعی کلیدی است، اظهار داشت: امروزه به فارغالتحصیلان آموزش و پرورش، دیپلمه و به فارغالتحصیلان دانشگاه هم لیسانسه میگویند، اما امروز سه الی چهار میلیون لیسانسه بیکار داریم که مهارت خاصی ندارند.
🔶 طلبهای که مهارت تبلیغ نداشته باشد به درد حوزه نمیخورد
وی ادامه داد و افزود: در حوزه هم این موضوع اتفاق افتاده است، طلبه ما فاضل است اما مهارت تبلیغ نداشته و نمیتواند کلاسداری یا به شبهات وهابیها پاسخ دهد؛ به همین دلیل اگر مهارت موضوعی کلیدی است که اگر کسی نداشته باشد چیزی هم نخواهد داشت.
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی، پیرامون نامه ارسالی محضر مقام معظم رهبری، گفت: من در نامهام آوردهام که «حوزههای علمیه امروزی، جوابگوی نیازهای جامعه نیستند»؛ پس باید خروجی مدارس علمیه طلبهای با مهارتهای ویژه تبلیغی و قرآنی باشد.
🔶 خنداندن حکیمانه مردم مهارت است
وی به آیه ۴۳ سوره نجم مبنی بر «وَأَنَّهُ هُوَ أَضْحَکَ وَأَبْکَی» اشاره کرد و گفت: خداوند میخنداند و میگریاند، اما ما فقط میگریانیم! در صورتی که خنداندن حکیمانه مردم مهارت است و شما مبلغان باید آن را بیاموزید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور، با تأکید بر اینکه باید شرط اعطای مدرک در حوزه یا دانشگاه «مهارت» باشد، افزود: سعی کنید در دوره تحصیل خود چه در مدرسه، چه دانشگاه و چه در حوزه یک هنری یاد بگیرید.
🔶 در علمآموزی تقلید نکنید
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی، تقلید در علم را نقد کرد و گفت: در علمآموزی تقلید نکنید، چراکه تقلید در احکام است نه در موضوعات، پس درسهای حوزه بهویژه ادبیات را خوب بخوانید، بهشرط آنکه خودتان هم مجتهد و صاحب فتوا شوید.
🔶 علمی بیاموزید که مشکل جامعه را حل کند
وی با بیان اینکه طلاب باید علم مفید را بیاموزند، تصریح کرد: امروزه برخی از درسها هیچ رشدی را در پی نداشته و دانستن و ندانستن آن فرقی نخواهد داشت، به همین دلیل علمی که به درد جامعه بخورد و در آن رشد باشد را بخوانید که آن علم، علم مفید است.
🔶 شروط چهارگانه علمآموزی
این استاد حوزه، ادامه داد و گفت: هر چه در حوزه میخوانیم و در منابر برای مردم میگوییم، باید چهار شرط اساسی داشته باشد؛ یا واجب و یا مستحب باشد و یا مشکل جامعه یا مشکل یک نفر را حل کند! وگرنه آن بیفایده است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور، خطاب به طلاب با بیان اینکه در قرآن دو گونه تبلیغ وجود دارد که اولین آن تبلیغ فنی و دومین تبلیغ، لحظه است، گفت: در تبلیغ فنی، فرد بعد از فهم دین و پس از آنکه دانشش را پیدا کرد، به سراغ تبلیغ دین میرود، اما در تبلیغ لحظهای، مبلغ بلافاصله پس از شنیدن پیام قرآن فعالیت خود را آغاز میکند.
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی، در ادامه اذعان کرد: به همه طلاب خواهر و برادر توصیه میکنم که سه کتاب «داستان راستان»، «احکام نوجوان» تألیف آقای فلاحزاده و «تفسیر سوره حجرات» را همراه داشته باشید و بر اساس آنها تبلیغ چهره به چهره کنید؛ چراکه این کتابها نکات مختلف علمی، احکامی و قرآنی را به بیانی شیوا برای مخاطب بیان میکند.
🔶 جوری زندگی کنید که اگر مُردید جایتان خالی بماند
وی گفت: عالِمی خوب است که اگر بمیرد جایش خالی بماند؛ مراقب لحظه لحظه عمر خود باشید و تلاش کنید اوقات خود را برای کارهای مهم صرف کنید و یکی از مهمترین این کارها تبلیغ در نقاط دور افتاده است.
🔶 با کفایه و مکاسب نمیشود مردم را هدایت کرد
این استاد حوزه، با بیان اینکه تنها با خواندن کفایه و مکاسب نمیشود مردم را هدایت کرد، اظهار داشت: هدایت مردم از سوی شما طلاب محقق نمیشود مگر با فراگیری قرآن کریم، چرا که که تبلیغِ بی قرآن، تبلیغی است بیفایده، پس بنا به آیات قرآن کریم و با استدلالهای ساده، پیامهای قرآنی را مفید و مختصر به مردم برسانید که إنشاءالله رمز پیروزی شما در این خواهد بود.
🔶 هجرت به نقاط محروم
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی، هجرت به نقاط محروم را یک واجب برای طلاب دانست و تصریح کرد: بروید جایی که طلبه نیست پیشنماز شوید.
🔶 یادداشت برداری کنید
وی در پایان نکته برداری در طول دوران طلبگی را بسیار مهم خواند و تأکید کرد: به همه شما طلاب توصیه میکنم که در موضوعات مختلف نکات مختلف را یادداشت کنید و بعد از گذشت چند سال از نگارش این مطالب، خواهید دید که دایره المعارفی از بهترین جملات و کلمات دارید که بسیار برایتان برکت میآورد.
https://eitaa.com/khuzestan_whc
تصاویر 👇👇👇