عمومی.pdf
2.71M
📚 «ره توشه عمومی ماه محرم ۱۴۰۱»
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
خانواده.pdf
1.94M
📚 «ره توشه ویژه خانواده»
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
🔰 مباهله به چه معنا است؟ و ماجرای مباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران چگونه بود؟
✍️ پاسخ: مباهله از ریشه « بَهل» به معنی رها کردن و برداشتن قید و بند از چیزی است، ولی مباهله به معنای لعنت کردن یکدیگر و نفرین کردن است.
🔹 درسالهای آغازین طلوع اسلام، نجران تنها منطقه مسیحی نشین حجاز بود که از بت پرستی دست کشیده، به آیین مسیح گرویده بودند. رسول اکرم به موازات مکاتبه با سران دولتهای جهان و مراکز مذهبی، به منظور دعوت نجرانیان به اسلام نیز نامهای به اسقف آن شهر نوشت. نمایندگان پیامبر وارد نجران شده و نامه پیامبر را به اسقف نجران دادند، که مضمون بخشی از پیام چنین است: "به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب؛ از محمد فرستاده خدا به اسقف نجران. خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب را حمد و ستایش میکنم و شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا دعوت مینمایم. شما را دعوت میکنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت خداوند وارد آیید...."
🔸 اسقف پس از قرائت نامه برای تصمیم گیری، شورایی مرکب از شخصیتهای بارز مذهبی و غیر مذهبی تشکیل داد. این شورا با آگاهی از اینکه مکرر از پیشوایان مذهبی خود شنیدهاند روزی منصب نبوت از نسل اسحاق به فرزندان اسماعیل انتقال خواهد یافت و هیچ بعید نیست محمد، که از اولاد اسماعیل است، همان پیغمبر موعود باشد. تصمیم گرفت گروهی به عنوان هیئت نمایندگی نجران به مدینه بفرستد تا از نزدیک با محمد (ص) تماس گرفته و دلایل نبوت او را مورد بررسی قرار دهد.
🔹 نجرانیان طی جلساتی که با پیامبر اکرم داشتند با آن حضرت به بحث و مناظره پرداختند و در نهایت پیامبر اکرم بر اساس حکم پروردگار متعال، آنان را به مباهله دعوت کرد، که طرفین در پیشگاه خداوند لب به نفرین بگشایند و هر کدام که بر حق نیستند و دروغ می گویند، به عذاب الهی گرفتار شوند. این اقدام مورد پذیرش واقع و به روز بعد موکول شد.
🔸 بامداد روز بعد، اجتماعی عظیم از مردم مدینه در بیرون شهر دیده میشد و گروهی بیشمار برای تماشای مباهله گرد آمده بودند. در آن حال مشاهده کردند که پیغمبر اکرم (ص) در حالی که کودکی را در آغوش داشته و دست کودک دیگری را در دست دارد به همراه بانو و مردی که پشت سر ایشان حرکت میکردند، از راه رسیدند و محلی را برای مباهله در نظر گرفتند.
🔹 مسیحیان که ازدور ناظر ورود رسول اکرم بودند، برخلاف انتظار خود دیدند که آن حضرت با جمعیت و ازدحام نیامده و فقط یک مرد و یک زن و دو پسر با خود آورده است.
🔸 پرسیدند که همراهان پیغمبر با او چه نسبتی دارند؟ گفته شد: که اینان محبوبترین مردم نزد رسول اکرم هستند. یکی فاطمه دختر او و دیگری علی داماد و پسر عمش و آن دو پسر، فرزندان دختر او، حسن و حسین میباشند. اسقف اعظم نصرانی که متحیر شده بود، خطاب به جمعیت نصاری گفت: بنگرید که محمد چگونه با اطمینان تمام و ایمان راسخ به میدان آمده و بهترین عزیزان خود را برای اجرای مباهله به همراه آورده است! به خدا سوگند اگر او را در این امر تردید و یا خوفی داشت، هرگز عزیزان خود را انتخاب نمیکرد. مردم، من در چهره آنان معنویت و روحانیتی مییابم که اگر از خدا درخواست کنند، کوهها را از جای خود حرکت خواهند داد. پس از مباهله با آنان بر حذر باشید.
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔻هم اکنون
💠سلسله نشست های «راویان مکتب حسینی» ویژه مبلغان اعزامی ماه محرم ۱۴۰۱
🎙با سخنرانی حجج اسلام مهدی ابوطالبی و رضا مهکام
🖥همراه با ترافیک رایگان اینترنت از درگاه زیر:
heyatonline.ir/balagh.ir
#تلوزیون_اینترنتی_بلاغ
🔹قابل توجه مبلغان محترمی که حکم تبلیغ ماه محرم دریافت کرده اند؛
🔹کتاب ره توشه ماه محرم رسید.
جهت دریافت نسخه فیزیکی آن به اداره فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان مراجعه نمایید.
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
🔹پیام رییس دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان به مناسبت انتصاب مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاههای خوزستان
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت حجت الاسلام والمسلمین آیت عادلی نژاد (زید عزه)
انتصاب جنابعالی بعنوان مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان خوزستان که نشان از تعهد و تجربه تان در صحنه های خدمت صادقانه می باشد را تبریک عرض نموده و رجای واثق دارد حضور شما دراین مسئولیت خطیر بعنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله بار گرانی از تجربه همراهی دانشمند فقید و عالم بصیر مرحوم حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی(رحمة الله علیه) ؛ نوید بخش نشاط و تحرک آن مجموعه مهم و خطیر خواهد گردید. دوام توفیقات و مزید عزت و سلامت جنابعالی را از خداوند منان مسالت دارم.
محمد دبیری فرد
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نمایندگی خوزستان
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
🔹قال النبي (صلى الله عليه وآله):
🔹كل من بكى منهم على مصاب الحسين (عليه السلام) أخذنا بيده وأدخلناه الجنة.
🔹يا فاطمة كل عين باكية يوم القيامة إلا عين بكت على مصاب الحسين (عليه السلام) فإنها ضاحكة مستبشرة بنعيم الجنة.
مستدرك سفينة البحار
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
♨️حضرت آقا در بیانیه گام دوم میفرمایند:«برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت.»♨️
✅طلاب و روحانیون عزیز!
قطعا جامعه روحانیت که بخش مهمی از تاریخ این کشور است از این قاعده مستثنی نخواهد بود و اگر تاریخ و فعالیت ها آنها ثبت وضبط نشود آنوقت است که دروغ ها به جای حقایق خواهد نشست و جایگاه روحانیت که یکی از ارکان انقلاب است توسط دشمن با تاریخ سازی دروغین از بین خواهد رفت کما اینکه امروز نیز با شبهاتی همچون چرایی وجود روحانیت در جامعه در پی تحقق این امر هستند.
✅طبق این فرمان حضرت آقا همه ی ما وظیفه داریم که نگذاریم تاریخ علما و روحانیون حاضر در لحظات حساس انقلاب و جنگ از بین برود که متاسفانه درسال های اخیر بعضی از این عزیزان را از دست دادیم وباقی ماندگان نیز ازاینقاعده مستثنی نیستند.
❇️اکنون در این دوره 2 روزه قصد داریم تا طلاب و روحانیون علاقه مند را آموزش دهیم و پس از کسب آموزش لازم با افراد شرکت کننده در دوره شروع به ثبت وضبط تاریخ علما و روحانیون موثر در انقلاب و جنگ نماییم.❇️
⭕️این دوره کاملا رایگان میباشد
⭕️ضمنا جهت اسکان طلابی که از شهرستان در دوره حاضر خواهند شد مکان مناسبی در نظر گرفته شده است.
☎️جهت پرسش سوال و یا ثبت نام به شماره ۰۹۹۲۷۸۹۴۹۳۲ پیام کوتاه ارسال نمایید.
ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) به اطلاع می رساند دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نمایندگی خوزستان
از تاریخ شنبه 15 مرداد لغایت پنجشنبه 27 مرداد
تعطیل می باشد.
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
قابل توجه فضلا، طلاب و کارکنان
محترم حوزههای علمیه
با عنایت به تعطیلی دفتر از تاریخ 15 تا 27 مرداد
برای بهره گیری از خدمات غیر حضوری صندوق از طریق :
۱. نرم افزار همراه صندوق
2. آدرس اینترنتی http://sandoghdaftar.ir/
اقدام فرمائید.