#معرفی_بازی_خانگی
بازی #شکارچی_رنگ
یک بازی جذاب برای تشخیص رنگ در کودکان کم سن و سال
🌸 برا انجام این بازی جذاب در خانه، چهار کاغذ رنگی را کنار یکدیگر قرار دهید. یک دسته لگوی چند رنگ از بین اسباب بازیهای کودکان انتخاب کنید و از آنها بخواهید هر لگو را روی کاغذ همرنگ خودش قرار دهند.
حتی برای انجام این بازی در خانه میتوانید از اشیا اتاق خود کودک استفاده کنید.
هر چه سرعت عمل و دقت کودکان بیشتر باشد در این بازی امتیاز بیشتر را کسب میکنند.
میتوانید برای کودکان بزرگتر چالش سختتری در نظر بگیرید.
مثلاً از آنها بخواهید لوگوهای سبز رنگ را روی کاغذ قرمز رنگ قرار دهند.
#کودک_رسانه
#تربیت_کودک
#رسانه_کودک
@kidkid
#معرفی_بازی
بازی #فرمانده
✅ رده سنی: مثبت ۱۵ سال
فرمانده یک بازی اکشن، جذاب و سرگرم کننده ایرانی است که نشانگر دفاع مقدس و مبارزه با دشمنان می باشد.
بازی فرمانده توسط استودیو نوبین و برای گوشی ها و تبلت های اندرویدی منتشر شده است.
«فرمانده» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.nobin.farmandeh&ref=share
⭕️🌼کانال تربیت رسانهای کودک🌼⭕️
🎀| @kidkid |🎀
🔻 استفاده از #قدرت_رسانه برای
#کنترل_ذهن نوجوانان و جوانان
این قسمت : #صنعت_موسیقی
⚠️ #صنعت_موسیقی در ترویج افکار و عقاید به عنوان ابزار بالقوه برای دشمن جهت #بردهسازی و #کنترل_ذهن افراد جامعه به سمت اهداف خود، مورد استفاده قرار گرفته است.
⚠️ تکرار مکرر آهنگها با مفاهیم
▪️ضد انسانی
▪️ضد اخلاقی
▪️اعتیاد
▪️دزدی
▪️قتل
▪️و مسائل جنسی
باعث تغییر تدریجی افکار جامعه میگردد.
🔻 درک مفاهیم موسیقی از طریق
#ضمیر_ناخودآگاه_ذهن
#مغز تمامی اصواتی را که از گوش دریافت میکند درک و بایگانی میکند اما برخی از این اصوات را غیر ضروری تشخیص میدهد و به عنوان شنیدهها به ما ارائه نمیکند.
با علم به این قابلیت مغز؛
رکیکترین مفاهیم را به صورت مخفیانه در این نوع موسیقیها تعبیه میکنند که #آثار_فراآگاهی آن متوجه شخصیت و خلقیات مستمعین خواهد بود.
🔹 پیامهای آشکار و نهان در موسیقی با هدف #کنترل_ذهن مخاطب
▫️ یا آشکارا در متن گفته میشود
▫️یا به صورت صدای ضعیف شده و کوتاه در پس زمینه متن ضبط میشود که گوش قادر به شنیدن آن نیست
▫️ و یا در برگردان ریورس موسیقی پنهان است که تنها با نرمافزار قابل شنیدن است.
⚠️ جوانان ما تمایل بسیار زیادی به موسیقی دارند اگر همچنان مبحث موسیقی را در حاشیه بدانیم شکست خورده در حوزه موسیقی خواهیم بود.
در حالی که موسیقی بیش از پیش مستمعین خود را به ویژه از بین جوانان دارد و فعالان این حوزه در غرب ساعت به ساعت در حال تولید موسیقی درجهت #کنترل_اذهان_جوامع هستند.
🌸 امام خامنهای:
موسیقی را هدفدار جهتدار و معنادار اجرا و طراحی کنید و صیغههای لهو را از آن بزدایید.
@kidkid
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اندراحوالات نسل اینستاگرامیِ اسطورهِ جنبشِ فواحش
@kidkid
#شبکهسازی_آمریکا در مدارس
🔻 #بنیاد_اوراسیا وابسته به یک نهاد دولت آمریکا که در ایران به اسم مدارس آنلاین شبکهسازی میکند.
🔻روزنامه فرهیختگان در بررسیهای خود به چهار مدرسه پرتو، افروز، پژواک و فروغ [که سال گذشته نیز نقش مهمی در ناآرامیها داشتند] رسیده که در فعالیتهای مشکوکی همگی به یک نهاد دولت آمریکا ختم میشوند.
بنیادی که از آژانس توسعه جهانی ایالات متحده آمریکا (USAID) بودجه میگیرد.
🔻بر اساس این یافتهها مرکزیت این آموزشها با بنیاد آمریکایی اوراسیا (Eurasia Foundation)است.
❌ این بنیاد با ایجاد مدارس آنلاین به جای دانشآموزان، بهصورت متمرکز آموزش معلمهای مدارس دولتی و غیرانتفاعی را دنبال میکند تا آنان را به سمت ایجاد شبکههای فشار بر حکومت برای «تغییر قوانین کشور» بهویژه در حوزه آموزشوپرورش هدایت کند.
⚠️ به عبارت دیگر به دلیل ناتوانی در تحمیل این آموزشها از طریق کنوانسیونها و اسنادی همچون ۲۰۳۰ به سیستم آموزشی ایران، این مدارس چراغ خاموش و در سکوت، آموزش معلمان را در دستور کار قرار دادهاند تا همان اسناد را بهسادگی در مدارس تدریس کنند.
🔞تربیت دانشآموزان- بهویژه در مقطع سنی ۱۱ تا ۱۵ ساله- با الگویی است که آمریکاییها تجویز میکنند.
تربیت معلم و در راستای آن تربیت دانش آموزان با محوریت مسائل جنسی طبق سند ۲۰۳۰.
⚠️درحال حاضر مفاهیم دورهای بنیاد اوراسیا [منظور همان سند ۲۰۳۰ است] را در کلاسهای درس خود در سراسر ایران «وارد» کردهاند. به عبارت سادهتر، در این سیستم، «پرداخت حقوق» با آموزشوپرورش و «آموزش»با بنیاد اوراسیا و مدارس آنلاینش است.
@TasnimNews
@kidkid
#معرفی_بازی_خانگی
بازی #تویستر
🏆 اگر به دنبال یک بازی تمرکزی و حرکتی هستید که نشاط بالایی دارد، این بازی را امتحان کنید.
🥇 بازی به این صورت است که تعدادی شکل رنگی (دایره یا مربع) را طوری روی زمین میکشیم که رنگ اشکال در هر ردیف مشابه هم باشد.
بعد فرد داور هرچیزی که اعلام میکند، شرکت کننده انجام میدهد.
مثلا پای راست روی دایره زرد، پای چپ روی دایره قرمز، دست چپ روی دایره زرد و ... . در حین بازی شرکت کننده باید حالتهای قبلی را (تا مادامی که داور چیز جدیدی در مورد آنها نگفته است) هم حفظ کند، مثلا همینطور که پاهایش روی رنگهای گفته شده است، دستش را روی رنگ اعلام شده بگذارد.
🌸 این بازی بسیار هیجان انگیز و نشاط آور است و حتی برای نوجوانان و بزرگسالان هم میتواند جذاب باشد.
🎯 برای رقابتی کردنش میتوان تعداد شکل های هر رنگ را بیشتر کرد و دو یا چند نفر همزمان بازی را انجام دهند و هرکس سریعتر انجام داد برنده مسابقه است.
🎨 ساختن این بازی بسیار ساده است! یک روش آسان این است که با چسب کاغذی روی زمین شکل ها را ایجاد کنیم و با کمک بچه ها رنگ آمیزی کنیم.
#کودک_رسانه
#تربیت_کودک
#رسانه_کودک
@kidkid
#معرفی_انیمیشن
انیمیشن #پسر_ترکمن
🔸 به كارگرداني و نويسندگي «امير كساوندي»
🌸 قصههاي انيميشن «پسر تركمن» برگرفته از فرهنگ بومي صحرايي تركمن است و ماجراي پسرتركمني را به تصوير ميكشد كه با مشكلاتي روبرو ميشود كه با كمك #شجاعت، #تدبير و #فرهنگ_بومي خود بر اين مشكلات فائق ميشود.
#کودک_رسانه
#تربیت_کودک
#رسانه_کودک
@kidkid
هدایت شده از جنگ شناختی ترکیبی
🚦۱۰ نکته کوتاه درباره پیام دادن در #فضای_مجازی
📍همه ما روزانه بارها به گوشیمان سرک میکشیم و به جای زنگ زدن و پیامک فرستادن، از پیامرسانها استفاده میکنیم اما گاهی نکات بسیار سادهای را رعایت نمیکنیم و اسباب رنجش خودمان و دیگران فراهم میآید.
در این مورد صدها نکته میشود نوشت اما عجالتاً این ده نکته پایه را مرور کنیم:
1️⃣ اگر کسی یک بار خیلی زود پیام ما را دید و جواب داد به این معنی نیست که همیشه بیکار است و روی گوشی خوابیده و از این به بعد موظف است خیلی زود جواب بدهد و اگر دیر جواب بدهد به ما بیاحترامی کرده است.
2️⃣ ما از حال روحی کسی که آنطرف خط است خبر نداریم، وقتی پیام میدهیم نمیدانیم او در چه شرایطی است، انتظار نداشته باشیم آدمها همیشه شاد و خوشمشرب باشند. خود ما مگر همیشه حوصله دیگران را داریم؟
3️⃣ اگر پیام صوتی کاری میدهیم کوتاه و گویا باشد. کمتر کسی حوصله گوش دادن به یک پیام چند دقیقهای دارد برای همین روی دور تند میگذارد و «لحن» که بخش بزرگی از پیام را تشکیل میدهد از بین میرود.
4️⃣ از ارسال پیامهای کیلویی، صبح و ظهر و شب به خیرهای کلیشهای با دسته گل و ایموجی خودداری کنیم. اگر کسی برایمان مهم است چند کلمه تایپ کنیم یا پیام صوتی بفرستیم.
5️⃣ اگر به تازگی از کسی شماره گرفتهایم دلیل نمیشود که انتظار داشته باشیم در تمام پیامرسانها تمام پیامهای فورواردی ما را ببیند و بخواند و واکنش نشان دهد. ارسال بیش از حد پیام لزوماً دوستیها را عمیق نمیکند.
اگر در شبکههای اجتماعی به ویژه اینستاگرام کسی که شهرت دارد را میشناسیم اصرار نکنیم که شماره تماس بدهد.
6️⃣ از فوروارد اخبار و عکس و کلیپ برای دیگران خودداری کنیم. الان تقریباً همه به اخبار دسترسی دارند مگر اینکه مورد خاص و ویژهای باشد که طرف مقابل حتماً باید ببیند.
7️⃣ اگر پیام را تایپ میکنیم و متن طولانی است، از شمارهگذاری، ایموجی و سایر ابزارها استفاده کنیم تا ملالآور نباشد. پلکان بلند هر ساختمانی حتماً چند پاگرد برای چاق کردن نفس دارد.
8️⃣ حواسمان باشد که پیامهای ما به ویژه آنها که کاری هستند ممکن است توسط طرف مقابل برای نفر سومی ارسال شود. حتی در پیام دادن دوستانه وقتی پشت سر نفر دیگری حرف میزنیم این یک سند است و ممکن است دست آن نفر برسد. حتی اگر تیک سوم وجود ندارد، همیشه فکر کنیم که نفر سومی ممکن است پیام ما را ببیند.
9️⃣ هر کدام از ما روزانه دهها و صدها پیام دریافت میکنیم. پیامرسانها جوری طراحی شدهاند که وقتی پیام کسی را دریافت میکنیم و نمیبینیم ممکن است زیر پیامهای تازه قرار بگیرد و به اعماق برود و از جلوی چشم دور شود.
گاهی این اتفاق برای خودمان هم میافتد به همین دلیل اگر کسی پیام ما را نمیبیند دلیلش این نیست که در «اولویت» او قرار نداریم و دوستمان ندارد و برایش مهم نیستیم و .... گاهی اتفاق است. پیش میآید.
🔟 لحن پیام را رعایت کنیم. «صبحت به خیر خوبی؟ چطوری؟» با «صبحتان به خیر حال شما خوب است؟» در معنی یکی است اما در لحن بسیار تفاوت دارد. اولی نشانه دوستی و صمیمیت است و دومی رسمی بودن.
بسیاری اوقات همین واژههای ساده باعث اختلافات عمیق خانوادگی و سوءتفاهمهای بسیار شده است.
#جنگ_روایتها
#جنگ_رسانه
#سوادرسانه
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیهی بچه رو باباش تنها ندارید گویا درباره بقیه پستانداران هم صادقه :)
@kidkid
#تغافل
🔸راهکاری کارآمد در تربیت فرزند
🌻 یکی از راهکارهای عملی تربیت فرزند اصل تغافل است که از جایگاه مهمی در امر تربیت، از جمله #تربیت_کودک برخوردار میباشد.
🌻 موضوعی که توجه به آن در خانواده، کمک بسیاری به کاهش آسیبهای تربیتی کرده و در بهبود تعامل میان اعضای یک خانواده تاثیر بسزایی دارد.
🌻 تغافل یعنی چشم پوشی و نادیده گرفتن رفتاری، از روی مصلحت است به این معنا که انسانها در برابر برخی از اشتباهاتی که از طرف دیگران انجام میگیرد( اشتباهاتی سهوی که از نوع خطاهایی هستند که هنوز به مرز جرم و گناه سنگین نرسیدهاند) تغافل و چشم پوشی کنند و خود را به غفلت بزنند.
🌻 در تربیت کارآمد، والدین باید انتقاد و نصیحت را به حداقل برسانند و از خطاهای جزئی و کم اهمیت فرزند، صرف نظر کنند و هر ایراد جزئی را بلافاصله مورد انتقاد و اعتراض قرار ندهند،
بلکه با بلند نظری و بزرگواری از کنار آن بگذرند تا بتوانند در مواردی مهمتر، با قاطعیت عمل نمایند.
🌼 با توجه به اینکه در کودک و نوجوان، به خاطر عدم رشد کامل عقلانی، زمینهی لغزش بسیار است گاهی نادیده گرفتن مسایل جزئی و بیاهمیت بهترین روش برخورد با کودک است و با این اقدام جزئی میتوان در برابر رفتار بد او ایستادگی کرد.
⚠️ متاسفانه برخی والدین نه تنها خطای فرزند را به رویش میآورند، بلکه عزت نفس او را در جمع نیز خدشه دار کرده و راه برگشتی برایش نمیگذارند.
⚠️ سرزنش و تذکرهای پیاپی، بذر لجاجت را در وجود فرزند مینشاند و زمینه پذیرش اندرز در او را از بین میبرد.
لجوج بار آمدن برخی کودکان و نوجوانان، اغلب در نتیجه مراعات نکردن این اصل مهم است.
⚠️ در برابر هر خطا به تذکر و سرزنش پرداختن، ارزش لحن والدین را از بین میبرد و سبب میشود که فرزندان به این گونه سرزنشها و انتقادها خو بگیرند و دیگر از آنها متاثر نشوند.
#کودک_رسانه
#تربیت_کودک
#رسانه_کودک
@kidkid
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌❌❌❌محتوا فقط مناسب والدین است❌❌❌❌❌
🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞
@kidkid