🤔شاید بارها برایتان سوال پیش آمده باشد که #ملک_الموت چگونه در لحظه جان هزاران نفر را میگیرد⁉️
آیا فرشتگان دیگری نیز او را یاری می کنند؟
👈در جلد ششم بحارالانوار صفحه 141 به روایتی اشاره شده است که پاسخ این سوال را میدهد.
شرح این روایت به این گونه است که:
🔻پیامبر اکرم (ص) زمانی که مرا در شب #معراج به آسمان ها بردند ، فرشته ای را ملاحظه کردم که گویا #لوحی نورانی در دست دارد و حواسش نیز تماما بر روی آن است.
زمانی که او به لوح توجه داشت چهره #غمگینی نیز به خود می گرفت.
از #جبرئیل پرسیدم: این فرشته کیست؟
جبرئیل پاسخ داد: او فرشته #مرگ است و اکنون نیز در حال گرفتن جان هاست.
پس گفتم را نزد او ببر تا از او سوالی کنم.
پس نزدیک او رسیدم و گفتم: ای #عزرائیل! آیا تو شخصا بر بالین ها حاضر می شوی و جان آن ها را می گیری⁉️
عزرائیل پاسخ داد: آری ، به سبب قدرتی که پروردگار بزرگ به من بخشیده است به تمام دنیا سلطه دارم و میتوانم، دنیا در دست من مانند سکه ای است در دست یک مرد که هرگونه که بخواهد می تواند آن را زیر و رو کند.
📌هیچ خانه در دنیا نیست که من روزی 5 بار در آن وارد نشوم و زمانی که آن ها گریه و ناله می کنند به آن ها می گویم گریه نکنید چرا که قطعا باز خواهم گشت تا زمانی که هیچ یک از شما باقی نمانید.
احادیث مرتبط با خود ارضایی و استمنا و شهوت (حتما بخونید)
احادیث مرتبط با خود ارضایی و شهوت :
1- حضرت علی علیه السلام :
کسیکه بر نفس سرکش خود حاکم باشد، شأن و منزلتش بالا می گیرد ، و برعکس کسیکه نفس شهوانیش مالک و فرمانروای وی باشد، به ذلت و خواری دچار می شود و قدر و قیمتش پست می گردد.
2- حضرت علی علیه السلام :
از تمایلات ناروای خود اعراض کنید و شهوات نفسانی را ترک گویید که شما را به وادی گناهکاران می کشاند و به طور غافلگیر در آغوش ناپاکی و سیئاتتان می افکند.
3- حضرت علی علیه السلام :
عجب دارم از آنکس که عواقب بد لذت های مضر را می داند چگونه از آنها دست نمی کشد.
4- حضرت علی علیه السلام :
مبارزه با نفس، مهریه بهشت است.
5- حضرت علی علیه السلام :
خیر و خوبی یافت نمی شود در لذتی که پشیمانی به بار می آورد و شهوتی که درد و ناراحتی در پی دارد.
منابع به ترتیب :
1- مستدرک2، ص186
2- فهرست غرر،ص186
3- غررالحکم، ص494
4- غرر الحکم، ص 242
5- فهرست غرر، ص358
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
#حدیث
📝 پيامبر اکرم (ص) :
ترک يك لقمه حرام
نزد خدا محبوب تر است
از خواندن دو هزار ركعت نماز مستحبى.
📚تنبيه الخواطر
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
🎆چرا امام حسين(ع) با اينكه ميدانست شهيد ميشود، باخانواده خود به سمت کوفه رفت؟
ظلمهايي كه در روز عاشورا به امام حسين(ع)، يارانش و اهل بيت(ع) ميشود و به اسارت گرفته شدن زنان و كودكان اين كاروان، اين سوال را تداعي ميكند كه « چرا امام حسين(ع) با اين كه مي دانست شهيد ميشود، با خانواده خود به سمت کوفه رفت؟».
بين بردن اهل بيت امام حسين(ع) به سوي کربلا و علم غيب امام مبني بر آينده جنگ منافات وجود ندارد؛ زيرا امامان ما در امور فردي، سياسي و اجتماعي از علم غيب بهره نميگرفتند، از اين رو در جنگ، قيام، صلح و برخورد با مردم از علم غيب استفاده نميکردند. اگر چنين بود، رفتار و زندگي آنان نميتوانست الگو باشد.
از آنجا که قيام کربلا نيز امري سياسي و اجتماعي بود، امام حسين(ع) در اين قيام از علم غيب بهره نگرفت و طبق ظواهر عمل کرد تا اين قيام او الگوي خوبي براي همگان شود. پس امامان مامور بودند، كه در امور زندگي و در جنگها و پيكارها و حوادثي كه اتفاق ميافتد در مقام قضاوت و داوري ميان انسانها با علم عادي برخورد نمايند و تقاضاي علم غيب يا پي بردن به اسرار از راه علم غيب بر نيايند.
از سوي ديگر از برخي روايات استفاده ميشود که بردن اهل بيت(ع) به سوي کربلا مانند اصل قيام امام حسين(ع) وظيفه الهي بوده است. امام حسين(ع) با بردن اهل بيت وظيفه خود را انجام داده است. اين امر کاشف از آن است که بين علم غيب امام از آينده جنگ و بردن اهل بيت منافات نيست، حتي در صورت داشتن علم غيب امام بايد اين هدف و مقصد الهي را به انجام ميرساند. آنان چيزي را طلب ميكنند كه رضايت و اراده خداوند باشد و اراده خداوند در رفتن امام به كربلا تحقق مييافت و بردن اهل بيت به كربلا نيز بر همين اساس بود.
در بردن اهل بيت به کربلا مصالح مهمي وجود داشت. شايد همين مصالح باعث شده است به رغم اين که امام آينده جنگ را ميدانست اهل بيت(ع) را با خود برد. آن مصالح پاسداري از قيام کربلا است، يعني همان گونه که در اصل قيام امام و شهادت ياران وي مصلحت وجود داشت، مصلحت در بردن اهل بيت(ع) نيز وجود داشت.
بيان مصلحت اهل بيت(ع) به کربلا مستلزم آن است، که رسالت و ميزان تأثيرگزاري اهل بيت در صيانت از انقلاب امام بررسي شود.
همراهى خانواده امام در حادثه عاشورا ميتواند به جهت عوامل زير باشد:
1- پيام رساني
انقلاب امام تا عصر عاشورا مظهر خون و شهادت بود. رهبرى و پرچمدارى بر عهده ايشان قرار داشت. پس از آن و در بخش دوم پرچمدارى امام سجاد(ع) و حضرت زينب(س) آغاز شد. آنان با سخنان آتشين خود، پيام انقلاب و شهادت سرخ حضرت سيدالشهدا و يارانش را به آگاهى افكار عمومى رساندند و طبل رسوايى حكومت پليد اموى را به صدا درآوردند.
2- بياثر سازي تبليغات دشمن
شام از آن روز كه به تصرف مسلمانان درآمد، تحت سيطره فرمانروايانى چون خالد پسر وليد و معاويه پسر ابوسفيان قرار گرفت. مردم اين سرزمين، نه سخن پيامبر را دريافته بودند و نه روش اصحاب او را مىدانستند و نه اسلام را آنگونه كه در مدينه رواج داشت، مىشناختند. در نتيجه نسل جوان آن روز، از اسلام حقيقى چيزى نمىدانستند. شايد در نظر آنان، اسلام هم حكومتى بود مانند حكومت كسانى كه پيش از ورود اسلام بر آن سرزمين فرمان مىراندند! تجمّل دربار معاويه، حيف و ميل اموال عمومى، ساختن كاخهاى بزرگ، تبعيد و زندانى كردن و كشتن مخالفان، براى آنان امرى طبيعى بود؛ زيرا چنين نظامى نيم قرن سابقه داشت و كسانى بودند كه مىپنداشتند آنچه در مدينه عصر پيامبر گذشته، چنين بوده است.(1)
معاويه حدود 42 سال در شام حكومت كرد و در اين مدت نسبتاً طولانى، مردم شام را به گونهاى پرورش داد كه فاقد بصيرت و آگاهى دينى باشند و در برابر اراده و خواست او، بىچون و چرا تسليم شوند.(2)
به طورى كه پس از پيروزى قيام عباسيان و استقرار حكومت ابوالعباس سفّاح، ده تن از امراى شام نزد وى رفتند و همه سوگند خوردند، كه تا زمان قتل مروان (آخرين خليفه اموى)، نمىدانستيم، كه رسول خدا(ص) جز بنىاميه خويشاوندى داشت، كه از او ارث ببرند.(3)
ادامه...👇👇👇
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
...ادامه👆👆👆
🎆چرا امام حسين(ع) با اينكه ميدانست شهيد ميشود، باخانواده خود به سمت کوفه رفت؟
بنابراين، جاى شگفتى نيست، اگر در مقاتل مىخوانيم: به هنگام آمدن اسيران كربلا به دمشق، مردى در برابر امام زينالعابدين(ع) ايستاد و گفت: سپاس خدايى را كه شما را كشت و نابود ساخت و مردمان را از شرّتان آسوده كرد! حضرت كمى صبر كرد تا شامى هر چه در دل داشت بيرون ريخت؛ سپس با تلاوت آياتى مانند:
«إنما يريد الله ليذهب عنكم الرجس أهل البيت و يطهركم تطهيراً؛ خداوند مىخواهد هرگونه پليدى را از شما اهل بيت ببرد و شما را پاك سازد»(4) فرمود: اين آيات در حق ما نازل شده است. پس از آن بود كه مرد فهميد آنچه درباره اين اسيران شنيده، درست نيست. آنان خارجى نيستند؛ بلكه فرزندان پيامبر هستند؛ از آنچه گفته بود، پشيمان شد و توبه كرد.(5)
بنابراين با حركت منزل به منزل خاندان امام و خطبهها و روشنگرىهاى امام سجاد(ع) و حضرت زينب(س)، تحريفات چندين دهه بنىاميه - حتى در «شام» به عنوان مركز خلافت دشمنان - بي اثر شد.
3- افشاى ماهيت ستمگران حاکم
بُعد ديگر علت حضور خاندان امام، نشان دادن چهره سفّاك، بىرحم و غيرانسانى يزيد و حكومت وى بود. يكى از عوامل مؤثر در پذيرش پيام از سوى مردم و رساتر بودن تبليغات از سوى پيامآوران، عنصر مظلوميت است.
در همين راستا و بيان حقايق جنايات امويان در روز عاشورا امام سجاد(ع) در شام همين كه خواست دستگاه بنىاميه را رسوا كند، فرمود: پدرم امام حسين(ع) را با قطعه قطعه كردن، شهيد كردند. همچون پرندهاى در قفس، پر و بال او را شكستند تا جان داد. امام سجاد فرمود: اگر قصد كشتن داريد، چرا اين گونه كشتيد؟ چرا مثل پرنده بدنش را پاره پاره كرديد؟ چرا كنار نهر آب، او را تشنه كشتيد؟ چرا او را دفن نكرديد؟ چرا به خيمههاى او حمله كرديد؟ چرا كودك او را شهيد كرديد؟»(6) اين كلمات به قدرى نزد افراد غيرقابل خدشه بود كه شام را طوفانى كرد و جنبش فكرى و فرهنگى، عليه رژيم اموى به راه انداخت.
يزيد مىخواست با كشتن مردان و به اسارت كشيدن خاندان اهلبيت(ع)، همه حركتها را در نطفه خفه كند؛ به طورى كه همگان از چنين سرنوشتى ترسان و بيمناك باشند و خود بر اريكه قدرت تكيه بزند. اما قيام با عزت امام و پيام رسانى افشاگرانه و مظلومانه خاندان او، هستههاى ظلمستيزى را براى خونخواهى امام حسين(ع) و از بين بردن بنىاميه در نقاط مختلف سرزمينهاى اسلامى به وجود آورد.
پي نوشتها:
1. سيد جعفر شهيدى، قيام امام حسين(ع)، تهران، دفتر نشر فرهنگ اسلامى، چ دوازدهم، 1367، ص 185.
2 . محمد ابراهيم آيتي، بررسي تاريخ عاشورا، تهران، صدوق، چ هشتم، 1372ش، ص47.
3 . ابن أبي الحديد، شرح نهج البلاغة، قم، مكتبة آية الله المرعشي، 1404ق، ج7، ص159. (نرم افزار جامع الاحاديث2)
4 . احزاب (33)، آيه 33.
5 . موفق بن احمد خوارزمى، مقتل الحسين، قم، انوار الهدى، چ دوم، 1423ق، ج2، ص69. (نرم افزار سيره معصومان)
6 . عبد الرزاق مقرّم، مقتل الحسين(ع)، بيروت، مؤسسة الخرسان للمطبوعات، 1426ق، ص334. (نرم افزار سيره معصومان).
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا بحق حسین الهی العفو...😔💔
روز عرفه آمد و این مرغ دل من
پرواز کنان رو به سوی کرب و بلا شد
با ذکر حسین آمده ام توبه کنم من
نامش ببرم این دل سنگم چو طلا شد
ذکر فرج امروز دعای همگان است
عالم همه دل تنگ گل آل عبا شد
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
👌 چهار عمل مکروهی که رزق و روزی انسان را کم میکند...
🌷امام سجّاد (علیه السلام):
🍂 مکروهاتی که روزی را از انسان دفع و انسان را فقیر میکنند:
① اظهار فقر و نداری کردن در حضور مردم
② خواب دیرهنگام شب و بعد از نماز صبح
③ تحقیر و کم ارزش شمردن نعمت های خدا
④ شکوِه و گلایه داشتن از خداوند متعال
📚 معانی الاخبار، ص ۲۷۱
☝️سه کلید مهم برای رهایی انسان !
توکل یعنی:
اجازه بدهی خداوند خودش
تصمیم بگیرد !
تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد
باش و ایمان داشته باش که خداوند...
دعایت را بــزودی مستجاب میکند!!
چون خداوند...
به اندازه آرزویت ، که به اندازه
امیـــــــد و اطمینان توست،
که میبخشد...
🎙#دڪتر_انوشه
✹﷽✹
دروغ 🙊
⚠️ دروغ را ترک کن سایر گناهان ترک میشود❗️
فردی چهار گناه بزرگ را خیلی دوست میداشت.
گویا به آن عادت کرده بود 😶
روزی توفیق شرفیابی به محضر حبیب و بهترین مخلوق خدا، حضرت محمد (ص) را پیدا نمود 😊
در محضر نورانی رسول خدا (ص) نشست.بعد از مدتی که به صورت نورانی او نگاه کرد و به صحبتهای ایشان گوش داد، به شدت تحت تأثیر نورانیت و معنویت حضرت قرار گرفت.به همین علت رو به حضرت کرد و عرض نمود:
«اى رسول خدا چهار گناه را خیلی دوست دارم 😔
😱 ارتباط جنسی نامشروع
😱 شرابخوارى
😱 دزدى
😱 دروغ
👆هر کدام را که بفرمایید به خاطر شما ترک مىکنم 😓
🌟حضرت فرمود: «دروغ را رها کن»
مرد رفت🚶 و تصمیم به رابطه نامشروع گرفت 🙈 اما با خود گفت: اگر پیامبر از من بپرسد [که زنا کردهاى یا نه؟] اگر انکار کنم، قولى را که به ایشان دادهام شکستهام و اگر هم اقرار کنم، حد مىخورم»
💫تصمیم گرفت دزدى کند،بعد تصمیم گرفت شراب بخورد؛اما هر بار همین فکر را با خود کرد 🤔
لذا نزد رسول خدا برگشت و عرض کرد: «شما راه را به کلى بر من بستید 😟
🌟 من همه این کارها را رها کردم»😳
📢 دروغ ریشه خیلی از گناهان دیگر است.
مراقب باشید
💠هیزم جهنم، انسانهای گنهکار هستند💠
⚜ برگرفته از بیانات آیة الله جوادی آملی:
⭕️اگر انسان مؤمن باشد به فكر توشه است نه به فكر تيشه.
❓مگر اين خيانتها تيشه نميشود؟
❓مگر اينها ارّه نميشود؟
❓مگر اينها داس و تبر نميشود؟
❓مگر نفرمود: وَأَمَّا الْقَاسِطُونَ فَكَانُوا لِجَهَنَّمَ حَطَباً؟
🔥هیزم جهنم قاسطین خواهند بود.
هيزم را آنجا از جنگل نميآورند. مواد سوخت و سوز مثل زغال سنگ را از معدن نميآورند
❗️بلكه خود اين انسان خائن ميشود هيزم جهنم!
❗️آنهم هيزم نسوز!
🔘اين طور نيست كه بسوزد و خاكستر بشود:
💢كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُم بَدَّلْنَاهُمْ جُلُوداً غَيْرَهَا
هر گاه پوستهای تنشان در آتش جهنم بسوزد، پوستهای دیگری به جای آن قرار میدهیم.
🔴بین الطلوعین ساعتی از ساعات بهشت
✍اثرات وضعی و معنوی بیداری در بین الطلوعین :
۱.تقسیم روزی
۲.رهایی از بلا
۳.رهایی از فقر مادی و معنوی
۴. مستعد بصیرت
۵.رهایی از کفر و بی ایمانی
🔺مضرات خواب در بین الطلوعین :
۱. بلا و بیماری
۲. مستعد کفر و بی ایمانی میشود
۳.نادانی و کم حافظگی
۴.زردی چهره و صفرای سوخته
۵. غفلت و کوردلی
۶. رسوایی و بدنامی
۷.افسردگی و عصبیت