پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به برخی از کودکان نگاه کردند وفرمودند:
وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان!
سؤال شد یا رسول الله:
آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمودند:
خیر ،از دست پدران مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند،
آنان را منع می کنند.
و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.
| جامع الأخبار(للشعیری)،ص106 |
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
✅یکی از جاهای استجابت دعا سر قبر
پدر و مادر است
✍امیرالمؤمنین علی(ع) میفرمایند:
به زیارت قبر مردههایتان بروید، زیرا آنان با زیارت شما خوشحال میشوند و شما خواستههایتان را بر سر قبر پدر و مادرتان از خداوند بخواهید (که خدا به احترام آنها دعای شما را اجابت کند) زُورُوا مَوْتَاکُمْ فَإِنَّهُمْ یَفْرَحُونَ بِزِیَارَتِکُمْ وَ لْیَطْلُبْ أَحَدُکُمْ حَاجَتَهُ عِنْدَ قَبْرِ أَبِیهِ وَ عِنْدَ قَبْرِ أُمِّهِ بِمَا یَدْعُو لَهُمَا
📚اصول كافي، ج۳، ص۲۳۰
💥با مردن بدن میمیرد و میپوسد و درک و فهم باقی میماند، چون درک و فهم مربوط به روح آدمی است، از این رو در روایات سفارش شده به دیدار مردگان به ویژه پدر و مادر بروید تا ضمن خوشحالی آنها، حاجات شما را هم برآورده کنند.
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
🔴چرا بعضیاز مومنین به سختی می میرند ؟
.
در سختى و آسانى جان دادن اصلى كلّى وجود ندارد كه مۆمن راحت جان مىدهد و غیرمۆمن با سختى. بسیارى از مۆمنین هستند كه لطف خداوند شامل حالشان مى شود و بعضى گناهانشان به واسطه سختى جان كندن جبران مى شود كما اینكه فرمایش امام هادى(علیه السلام) نیز به این موضوع دلالت مى كند «مرگ آخرین مهلت است براى تو كه گناهانت را از خود بزدایى و خویش را از بدىها پاكسازی کنی». با اینكه شخص مۆمن از دنیا مىرود، ولى این نحو جان دادن براى آن است كه پاك رحلت كند و پاك وارد جهان آخرت شود و به تعبیرى اصلاح شود.
✅پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید: «المَوتُ کَفارةٌ لِذُنوبِ المُۆمِنینَ.» مرگ (و سختیهای آن) سبب جبران گناهان مۆمنین است.
📚 ( بحارالانوار، ج6، ص151، ح3)
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
🌸🌸🌸🌸
💠 بد خلقی فشار قبر می آورد!
به رسول خدا صلی الله علیه و آله خبر دادند که سعد بن معاذ فوت کرده. پیغمبر صلی الله علیه و آله با اصحابشان از جای برخاسته، حرکت کردند. با دستور حضرت - در حالی که خود نظارت می فرمودند - سعد را غسل دادند.
پس از انجام مراسم غسل و کفن، او را در تابوت گذاشته و برای دفن حرکت دادند.
در تشییع جنازه او، پیغمبر صلی الله علیه و آله پا برهنه و بدون عبا حرکت می کرد. گاهی طرف چپ و گاهی طرف راست تابوت را می گرفت، تا نزدیکی قبر سعد رسیدند. حضرت خود داخل قبر شدند و او را در لحد گذاشتند و دستور دادند سنگ و آجر و وسایل دیگر را بیاورند! سپس با دست مبارک خود، لحد را ساختند و خاک بر او ریختند و در آن خللی دیدند آنرا بر طرف کردند و پس از آن فرمودند: - من می دانم این قبر به زودی کهنه و فرسوده خواهد شد، لکن خداوند دوست دارد هر کاری که بنده اش انجام می دهد محکم باشد.در این هنگام، مادر سعد کنار قبر آمد و گفت- سعد! بهشت بر تو گوارا باد!رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:- مادر سعد! ساکت باش! با این جزم و یقین از جانب خداوند حرف نزن! اکنون سعد گرفتار فشار قبر است و از این امر آزرده می باشد.
آن گاه از قبرستان برگشتند.مردم که همراه پیغمبر صلی الله علیه و آله بودند، عرض کردند:یا رسول الله! کارهایی که برای سعد انجام دادید نسبت به هیچ کس دیگری تا کنون انجام نداده بودید: شما با پای برهنه و بدون عبا جنازه او را تشییع فرمودید.رسول خدا فرمود:ملائکه نیز بدون عبا و کفش بودند. از آنان پیروی کردم.عرض کردند:گاهی طرف راست و گاهی طرف چپ تابوت را می گرفتید!حضرت فرمود:چون دستم در دست جبرئیل بود، هر طرف را او می گرفت من هم می گرفتم!عرض کردند:- یا رسول الله صلی الله علیه و آله بر جنازه سعد نماز خواندید و با دست مبارکتان او را در قبر گذاشتید و قبرش را با دست خود درست کردید، باز می فرمایید سعد را فشار قبر گرفت؟حضرت فرمود:- آری، سعد در خانه بد اخلاق بود، فشار قبر به خاطر همین است!
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
🔥 شیطان👹 وقتی از بهشت رانده شد چگونه دوباره به بهشت برگشت وآدم را فریب داد؟
✅ پاسخ
در ابتدا باید بگوییم که شيطان قبلاً در بهشت نبوده است؛ بلكه در درگاه الهي و در جمع مقربان درگاه خداوند بوده؛ در حالي كه بهشت جايگاه مؤمنان و بندگان مطيع خداوند در آخرت است و اخراج او به معناي اخراج از بهشت نيست. در حقيقت اخراج شيطان به معني تنزل مقام و مرتبه شيطان از جايگاه بلندي كه در نزد خداوند يافته بود، می باشد نه اخراج از مكان معين و مشخصي كه در نتيجه این سوال مطرح شود، اين همان حقيقتي است كه در قرآن در تحت عنوان "هبوط" بيان شده است، خداوند در مورد واقعه اخراج ابليس مي فرمايد :
«قالَ فَاهْبِطْ مِنْها فَما يَكُونُ لَكَ أَنْ تَتَكَبَّرَ فيها فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرين؛ گفت: از آن (مقام و مرتبهات) فرود آى! تو حقّ ندارى در آن (مقام و مرتبه) تكبّر كنى! بيرون رو، كه تو از افراد پست و كوچكى»
اما در هر حال روشن است كه شيطان بعد از اين اخراج، ديگر نمي توانست به بهشت هم راه يابد، حال بايد پرسيد كه چگونه او در جریان فریب آدم و حوا توانست وارد بهشت گردد؟
در پاسخ باید گفت گرچه برخی تصور کردهاند که مراد از بهشت آدم و حوا همان بهشت موعود آخرتي است، ولی باید گفت که این تصور اشتباه است زيرا که اخراج از بهشت جاوید معنا ندارد.
در خصوص بهشت آدم وحوا در بين علما اختلاف نظري وجود دارد که برخی از این نظریات عبارتند از :
1. باغ آسمانی 2. باغ زمینی 3. بهشت برزخی
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
💠 مرگ جوان توبه کار 💠
🌀در كتاب هماى سعادت داستانى توجه مرا جلب كرد كه نجيب الدين (كه از علماى بزرگ زمان خودش بوده است ) نقل مى فرمود: يك شب در قبرستان بودم . ديدم چهار نفر بطرف قبرستان مى آيند و يك جنازه اى روى دوششان است . من جلو رفته و از آوردن جنازه در آن وقت شب اعتراض كردم و گفتم اين عمل شمابه من اينطور مى رساند كه شما انسانى را كشته ايد و نيمه شب قصد دفن آن جنازه را داريد كه كسى از راز و اسرارتان سر در نياورد.
گفتند: اى مرد خيال بد نكن زيرا مادرش با ماست . ديدم پيرزنى جلوآمد. من گفتم اى مادر چرا نيمه شب جوانت را بقبرستان آورده اى ؟
گفت : چون جوان من معصيت كار بوده خودش چند وصيت كرده ، اول : چون من از دنيا رفتم طنابى بگردنم بينداز و مرا در خانه بكش و بگو خدايا اين همان بنده گريزپا و معصيتكارى است كه بدست سلطان اجل گرفتار شده او را بسته و نزد تو آوردم باو رحم كن . دوم : جنازه ام را شبانه دفن كن كه كسى بدن مرا نبيند و از جنايات من ياد كند و معذب شوم . سوم : اينكه بدنم را خودت دفن كن و لحد بگذار كه خداوند موهاى سفيد تو را ببيند و بمن عنايتى فرمايد و مرا بيامرزد، درست است كه من توبه كرده ام و از كرده هايم پشيمانم ولى تو اين وصيتهاى مرا انجام بده .
وقتى كه جوانم از دنيا رفت ريسمانى بگردنش بستم و او را كشيدم ناگهان صدائى بلند شد و گفت : اَلا اِنَّ اَوْلِياء اللّه هُمُ الْفائِزُون بابنده گنه كار ما اينطور رفتار نكن ما خود مى دانيم با او چه كنيم .
خوشحال شدم (كه توبه او پذيرفته شده ) و او را بطرف قبرستان آوردم .
من از پيرزن خواهش كردم كه دفن پسرش را به من واگذار كند. او هم اجازه داد بدن را در قبر گذاشتم همينكه خواستم لحد را بچينم آيه اى را شنيدم كه بگوشم رسيد الا ان اولياء اللّه هم الفائزون از اين داستان اينطور نتيجه ميگيريم كه توبه شخص گنه كار مورد قبول واقع شده و خدا دوست ندارد بنده گنه كارش كه توبه كرده مورد اهانت قرار گيرد.
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
#تلنگر
✍چهار عامل ما را🔥جهنـمی🔥کرد
✅در قیامت بارها میان اهل بهشت و جهنم گفت و گو رخ می دهد ٬ که قرآن ترسیمی از آن گفت و گوها را بیان فرموده است٬ یکی از آن صحنه ها که در سوره مدثر آمده این است که: اهل بهشت از مجرمان می پرسند: چه عاملی شما را به دوزخ روانه کرد؟
💠 آنها می گویند : ۴ عامل :
۱-« لَمْ نَکُ مِنَ الْمُصَلّینَ »
٬پای بند به نماز نبودیم .
۲-« لَمْ نَکُ نُطْعِمُ المِسْکینَ »
به گرسنگان اعتنا نمی کردیم.
۳-« کُنّا نَخوُضُ مَعَ الْخائِضینَ »
٬ ما در جامعه فاسد هضم شدیم .
۴-« کُنّا نُکَذِّبُ بِیَوْمِ الدّین »
٬قیامت را هم نمی پذیرفتیم.
📚 قصص الصلاة - ص ۱۸۹
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
از همان روز بلوغ، تمام کارهای
من با جزئیات نوشته شده بود.
کوچک ترین کارها. حتى ذرهای
کـار خـوب و بد را دقیق نوشته
بودند و صرف نظر نکردهبودند.
تازه فهمیدم که «فمن يعمل مثقال ذره خيرا يره» یعنی چه. هر چی که ما اینجا شوخی حساب کرده بودیم، آن ها جدی نوشته بودند؛ در داخل این کتاب، در کنار هر کدام از کارهای روزانه من، چیزی شبیه یک تصویر کوچک وجود داشت که وقتی به آن خیره میشدیم،
مثلفیلم به نمایش در میآمد.
درست مثـل قسمت ویدئو در
موبایل هـای جدید، فـیلـم آن
مـاجـرا را مشاهده می کردیم.
آن هم فیلم سه بعدی با تمام
جـزئیات! یعنی در مواجـه بـا
دیگران حتی فکر افراد را هم
میدیدیم.
لذا نمیشد هیچ کدام از آن کارها را انکار کرد. غیر از کارها، حتی نیت های ما ثبت شده بود. آنها همه چیز را دقیق نوشته بودند. جای هیچگونه اعتراضی نبود...
📚 کتاب سه دقیقه در قیامت
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
❤ﺧﺪﺍی عزیییییزم
ﺧﺪﺍی ﻣﻦ …
ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ …
می ﮔﻮﻳﻨﺪ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ،
ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ …
ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ …
ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ می ﺧﻮﺍﻧﻢ،
حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی …
ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﻢ،
حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی …
ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ …
ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺪﺍیی …
ﺍﻣﺎ ﻣﻦ …
ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ ﻋﺰﻳﺰ ﺩﻟﻢ …
ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ …
ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ ﺑﺨﻮﺍﻥ …
ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ ﻣﻀﻄﺮب…..!!!
تا آرام گیرد این قلب نا آرام من
شبتـون در پناه خدا
التماس دعاااا
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
#یا مهدی ادرکنی🍀
خوش بحال قلبهایی، که هر صبح؛
رو به یاد تـــو، باز میشوند...
طراوت همه عالم...
در گروی تکرار یاد تـــوست حضرت صاحب دلم!
✋🏻سلامتنہادليݪطࢪاوتزمین
#اللّٰھـُــم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
☘درخواست یک مرد وجواب پیامبر☘
🌹مردی خدمت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) رسید و عرض کرد یا رسول الله، بر من عملی بیاموز که خدا مرا دوست داشته باشد و مردم نیز مرا دوست داشته باشند و مال من زیاد گردد و بدن من سالم باشد و عمر من طولانی شود و با شما در قیامت محشور گردم.
❣پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در جواب فرمودند این شش خصلت است و احتیاج به شش خصلت نیز دارد:
🌱۱- هرگاه بخواهی خداوند تو را دوست بدارد، از غیر او پروا کن و تقوا پیشه ساز.
🌱۲- هرگاه بخواهی مردم تو را دوست بدارند، به آنان نیکی کن و چشم طمع به دارایی آنان نداشته باش.
🌱۳- هرگاه بخواهی خداوند ثروتت را افزون کند، آن را پاک گردان.
🌱۴- هرگاه بخواهی خداوند بدنت را سلامت بدارد، بسیار صدقه بده.
🌱۵- هرگاه بخواهی خداوند عمرت را طولانی کند، صله رحم کن.
🌱۶- هرگاه بخواهی خداوند تو را با من محشور گرداند، سجده هایت را طولانی کن.
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝
✅عوامل آرامش در قبر
✍مطابق روایات معتبر در منابع حديثي شیعه، عواملي چند، موجب آرامش در قبر می شود:
🌹۱. خواندن نماز لیله الدفن(وحشت)
دو رکعت است؛ در رکعت اول بعد از حمد یک مرتبه آيه الکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره قدر خوانده می شود.
🌹۲. دوستی پیامبر(ص) و اهل بيت(ع)
پیامبر اکرم(ص):
رابطه دوستی با من و اهل بیتم، در هفت موقعیت حساس که هول و هراس آن ها خیلی بزرگ است، سود بخش می باشد؛ هنگام مرگ، در قبر، وقت رستاخیز، هنگام دریافت نامه عمل، زمان حسابرسی، هنگام سنجش اعمال و زمان عبور از صراط.
بحارالأنوار، ج۷، ص۲۴۸
🌹۳. سازگاری زن و شوهر
امام صادق (ع):
مردی که بر اخلاق همسری بد اخلاق صبر کند و به حساب أجر الهی بگزارد، خداوند پاداش شکرگزارن را به او خواهد داد.
وسائل الشيعه، ج۴، ص۱۲۲
پيامبر اکرم (ص):
عذاب قبر از سه طايفه از زنان برداشته خواهد شد و با فاطمه(س) دختر محمد (ص) محشور مي شوند. زنی که بر غیرت (وتعصب بیجا و بددلی) شوهرش شکیبا باشد؛ زنی که در برابر بد اخلاقی همسرش صبور باشد، زنی که مهر خود را به همسرش ببخشد. خداوند به هر یک از آن ها ثواب هزار شهید و یک سال عبادت را می بخشد.
وسائل الشيعه، ج۲۱، ص۲۸۵
🌹۴. اقامه نماز
پیامبر اعظم(ص):
نماز شفیع نمازگزار نزد ملک الموت، مونس در قبر، بستری نیکو در قبر و پاسخ به سؤال نکیر و منکر می باشد.
بحارالأنوار، ج۸۲، ص۲۳۱
🌹۵. خواندن قرآن کریم
مطابق روایات سوره های زیر باعث بر طرف شدن عذاب قبر می شود:
نساء هر جمعه، مداومت بر خواندن زخرف، خواندن تکاثر وقت خواب، یس قبل از غروب، ملک بالای سر میت
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
🆔@kilidebehesht
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝