eitaa logo
پیام کاشان
17هزار دنبال‌کننده
17.8هزار عکس
5.7هزار ویدیو
15 فایل
🎧 ارتباط با ما و ارسال تبلیغات - ویدئو ها و سوژه های خبری شما:👇👇 @knpadmin 📌لینک کانال پایگاه خبری پیام کاشان 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3907518475C490c3d9ea9
مشاهده در ایتا
دانلود
⚽️⭕️ باختیم چون حقمون بود ببازیم تیم فوتبال امیدهای استقلال کاشان در هفته اول دور دوم مسابقات فوتبال امیدهای لیگ مناطق کشور از تیم آبی پوشان اراک شکست خورد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان در هفته نخست دور دوم مسابقات فوتبال امیدهای لیگ مناطق کشور تیم امیدهای استفلال کاشان امروز پنجشنبه 12 اسفند ماه 1400 درورزشگاه شهید ناصرفکری کاشان به مصاف تیم فوتبال امیدهای آبی پوشان اراک رفت و با 2 گل شکست خورد. امیدهای استقلال کاشان که امید می رفت بعد از دور نخست آماده تر و سرحال تر و قبراق نر پا به میدان حریفان بگذارد و حداکثر امتیازات بازی های خانگی را کسب کند اما در نخستین دیدار خود مقابل آبی پوشان اراک، تیمی خسته، بدون هدف و بدون برنامه نشان داد و نشانی از آن تیم سرحال دور نخست حداقل در این بازی نداشت و امید هواداران اش را نا امید کرد. نیمه نخست بازی دو تیم یک بازی پایاپای و کسل کننده ای بود و در پایان هم بدون اینکه گلی از خط دروازه ها عبور کند دو تیم مساوی به رختکن رفتند. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26315 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
⚽️📸گزارش تصویری بازی امیدهای آبی پوشان اراک و امیدهای استقلال کاشان *اختصاصی پایگاه خبری پیام کاشان/ عکس از محمد ملک آبادی به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان در هفته نخست دور دوم مسابقات فوتبال امیدهای لیگ مناطق کشور تیم امیدهای استفلال کاشان امروز پنجشنبه 12 اسفند ماه 1400 درورزشگاه شهید ناصرفکری کاشان به مصاف تیم فوتبال امیدهای آبی پوشان اراک رفت و با 2 گل شکست خورد. گزارش تصویری این بازی زا از دریچه دوربین محمد ملک آبادی اینجا 👇 تماشا کنید http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26316 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
🥎فوتبال ساحلی آگات کاشان نخستین پیروزی خود را جشن گرفت تیم فوتبال ساحلی جوانان زیر 19 سال آگات کاشان در دومین دیدار خود تیم منطقه آزاد چابهار را شکست داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان، تیم فوتبال ساحلی جوانان زیر 19 سال آگات کاشان بعد از ظهر امروز پنجشنبه 12 اسفند ماه 1400 در دومین دیدار خود از گروه نخست مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی زیر 19 جوانان کشور که به میزبانی استان هرمزگان در بندر عباس برگزار می شود مقابل تیم منطقه آزاد چابهار با نتیجه 5 بر 4 به پیروزی رسید. دراین دیدار علی امیری کیا 2 گل، رضا محمدی، محمد معین هاشمیان، و و حمیدرضا حیدری هرکدام یک گا برای تیم آگات کاشان به ثمر رسانیدند. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26317 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
⭕️ اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز شکست و حقارت ندارد حجت الاسلام اسلامی تبار با اشاره مطرح شدن جهاد تبیین از سوی رهبرمعظم انقلاب، گفت: تبارسخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب را نمونه‌ای از تبیین است. به گزارش پایگاه خبری پیام کاشان به نقل از خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبارچهارشنبه شب دردیداربا خانواده شهید شجاعی زاده که در مسجد آیت الله رضوی برگزارشد، با اشاره مطرح شدن جهاد تبیین از سوی رهبرمعظم انقلاب، گفت: وظیفه پیامبراکرم (ص) نیزجهاد تبیین و روشنگری بود و حقایق را برای مردم روشن می‌کرد. وی افزود: امروز که دشمن با تمام توان خود در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، اعتقادی، اخلاقی، خانواده، قرآنی و اهل بیت و تشییع به صحنه آمده و شبهه افکنی می‌کند توجه به جهاد تبیین بیش از پبش اهمیت پیدا کرده است. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26311 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
✍️نگاهی متفاوت به واقعیت ها /_کودتای نرم گلوبالیست های صهیونیست بر علیه ترامپ ناسیونالیسم *پایگاه خبری پیام کاشان/ علیرضا نمکی تحلیگر سیاسی: _«گلوبالیسم دولتی آمریکایی محور با استفاده از سرمایه‌داری به عنوان کلیدی برای رسیدن فراگیری جهانی، و ادغام هر آنچه که ممکن است در چنین اقدامی بتواند به نفع آنان شکل بگیرد» "مفهوم نوین گلوبالیسم در بحث‌های پس از جنگ در دههٔ ۱۹۴۰ در ایالات متحده شکل گرفت. برنامه‌ریزان ایالات متحده، که بعد از جنگ جهانی دوم قدرتی بی‌سابقه پیدا کرده بودند، سیاست‌هایی را برای شکل‌دادن به جهان پس از جنگ که مورد نظرشان آنان بود تدوین کردند، که دنیا از نظر اقتصادی، صرفا تابع یک نظام جهان سرمایه‌داری و منحصراً تحت اختیار گلوبالیست های آن باشد. ادامه یادداشت اینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26318 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام
✅ عزم مدیریت شهری برای استقبال متفاوت از میهمانان نوروزی خطه سیلک شهردار کاشان گفت: امسال مدیریت شهری با پیش‌بینی تمهیدات و اقدامات گوناگون به دنبال استقبال متفاوت از بهار و میزبانی از میهمانان خطه سیلک است. به گزارش پایگاه خبری پیام کاشان، حسن بخشنده امنیه، با اشاره به دو سال وقفه در میزبانی از گردشگران نوروزی کاشان بیان کرد: امسال شهرداری کاشان، اقدامات و برنامه‌های مختلفی را در حوزه‌های مختلف ترافیکی، فرهنگی، اجتماعی، اقامتی و رفاهی و همچنین ارتباطات و رسانه‌ در دستور کار قرار داده است. وی، برگزاری جلسات متعدد ستاد خدمات سفر شهرداری کاشان را یادآور شد و افزود: در این جلسات تصمیمات مختلفی با حضور مسئولان کمیته‌ها و اعضای دیگر ستاد اتخاذ شده است. شهردار کاشان، راه‌اندازی ستاد پذیرش و اسکان در مبادی ورودی شهر را به عنوان یکی از تصمیمات اتخاذ شده خاطرنشان و عنوان کرد: بلوار امام رضا(ع)، میدان بسیج و شهرداری ناحیه راوند نقاطی هستند که این ستادها در آن مستقر می‌شود. ادامه خبر اینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26319 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
📌آمریکا؛ تروریسم دولتی / ایران اسلامی، پیشگام در مبارزه با تروریسم آیت الله سلیمانی گفت: ریشه بحران اوکراین در سیاست‌های رژیم بحران ساز و بحران زیست آمریکا است و آمریکا با ایجاد بحران در اوکراین قصد نفوذ در منطقه را دارد. به گزارش پایگاه خبری پیام کاشان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت الله عباسعلی سلیمانی امروز در خطبه‌های این هفته نمازجمعه که در مصلی بقیه الله الاعظم کاشان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزارشد با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) آمریکا را شیطان بزرگ معرفی کرد، گفت: امام خمینی (ره) می‌گوید هرچه فریاد دارید بر سرآمریکا بکشید. وی ادامه داد: امروز نیز رهبر معظم به دفعات اعلام کرده است آمریکا مورد اعتماد نیست و بدعهدی‌های آمریکا در سراسر جهان فراوان است و امروز چهره آمریکا در بحران اوکراین بیش از پیش نمایان است و خباثت‌های آمریکا بیش از پیش بروز و ظهور دارد. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26320 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️موتور گلزنی پیام زیدی در خارج از خانه همچنان روشن است تیم فوتبال پیام زیدی کاشان درهفته بیست و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر فوتبال بزرگسالان استان اصفهان مقابل تیم صنعت نفت اصفهان به پیروزی پرگل رسید. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان، تیم پیام زیدی کاشان در هفته بیست و چهارم و دهمین هفته از دور برگشت مسابقات فوتبال لیگ برتر فوتبال بزرگسالان استان اصفهان بعد از ظهر امروز جمعه 13 اسفند ماه 1400 در اصفهان مقابل تیم صنعت نفت اصفهان در جشنواره ای از گل با نتیجه 5 بر1 به پیروزی رسید و همچنان در صدر جدول به یکه تازی خود ادامه داد. در این دیدار دو بازیکن تیم پیام زیدی مهدی رحیمی و حمزه بیابانی دبل کردند و هرکدام دو بار دروازه حریف اصفهانی را بازکردند و مختاریان نیز یک گل زد تا صنعت نفت اصفهان را با 5 گل درهم بکوبند. تیم پیام زیدی با این پیروزی از 23 بازی با 16 پیروزی و 4 مساوی و 3 باخت و 59 گل زده و 24 گل خورده و تفاضل 35 و 52 امتیاز و یک بازی کمتر از رقیب خود پادمان یدک در صدر جدول یک تازی می کند. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26322 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
🥎🥎🥎 آگات کاشان دومین پیروزی خود را جشن گرفت+جدول تیم فوتبال ساحلی جوانان زیر19سال آگات کاشان درسومین دیدارخود مقابل تیم شهید پورجهانی رفسنجان به برتری رسید. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان، تیم فوتبال ساحلی جوانان زیر 19 سال آگات کاشان بعد از ظهر امروز جمعه 13اسفندماه 1400در سومین دیدارخود از گروه نخست مسابقات لیگ برتر فوتبال ساحلی زیر 19جوانان کشورکه به میزبانی استان هرمزگان دربندر عباس برگزار می شود مقابل تیم شهید پورجهانی رفسنجان با نتیجه 3 بر 2 به پیروزی رسید. کاشانی ها در این دیدار با هتریک رضا محمدی تیم خوب شهیدپورجهانی رفسنجان را ازپیش رو برداشتند. کاشانی ها در نخستین روز مسابقات مقابل میزبان خود فولاد هرمزگان با نتیجه 6 بر 4 بازی را واگذار کردند و در دومین دیدار خود مقابل تیم منطقه آزاد چابهار با نتیجه 5 بر 4 پیروز شدند و در سومین بازی خود نیزمقابل تیم شهید پورجهانی رفسنجان به برتری 3بر 2 رسیدند و از 3 بازی با 2 پیروزی و 1 شکست و کسب 6 امتیاز و یک بازی بیشتر به رده دوم جدول صعود کردو بیش نیمی از راه صعود را طی کرد. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26323 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است
📽🎥 فیلم کوتاه «کاروان» روایتی متفاوت از همدلی مهدوی فیلم کوتاه «کاروان» به کارگردانی محمدمهدی فکریان و تهیه‌کنندگی محسن مشرقی تولید شد محمد مهدی فکریان کارگردان و نویسنده فیلم کوتاه «کاروان» در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان با اشاره به اینکه این فیلم که در سازمان تبلیغات اسلامی تهیه‌ شده و در حال پخش از شبکه‌های مختلف سیما است، گفت: فیلم کوتاه «کاروان» به موضوع همدلی شیعیان کمک به یکدیگر است. وی هدف از تهیه این فیلم را در راستای زمینه سازی تحقق فرج دانست و اظهارداشت: باور اکثریت ما از دعا برای ظهور خلاصه به ادعیه و اذکاری شده که در کتاب‌های مختلف نقل می‌شود، اما حقیقت این است که برای تحقق فرج باید زمینه‌سازی کرد و این نیاز به ایجاد الزام عملی در افراد دارد. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26325 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام مشرقی 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
📌مسعود صلواتی نیاسر رتبه هفتم دانشمندان ایرانی داخل کشور کسب کرد. مسعود صلواتی نیاسر عضو هیات علمی دانشگاه کاشان موفق شد برای نخستین بار در دانشگاه کاشان شاخص هرش ۱۰۰ را کسب نموده و با این موفقیت، رتبه هفتم را در بین دانشمندان ایرانی داخل کشور به دست آورد. به گزارش پایگاه خبری پیام کاشان، مهدی شبانی نوش آبادی معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گبا بیان اینکه شاخص هرش معیاری برای ارزیابی کیفیت فعالیت های پژوهشی است که مبتنی بر میزان ارجاعات علمی به مقالات هر نفر است، افزود: اچ ایندکس شاخصی عددی است که می‌کوشد بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی دانشمندان را به صورت کمی نمایش دهد. وی افزود: این شاخص با در نظر گرفتن تعداد مقالات پر استناد افراد و تعداد دفعات استناد شدن آن مقالات توسط دیگران محاسبه می‌شود. به گفته وی بیشتر پژوهش های دکتر صلواتی در زمینه های نانوساختارها، نانومواد، نانوکامپوزیتها، فوتو کاتالیست، ذخیره هیدروژن، سلول های خورشیدی و باتری ها است. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26326 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
✅ لازمه ایمان، توکل به خدا است حجت الاسلام اسلامی تبار یکی از علائم مومن را توکل به خدا دانست و گفت: ایمان به خدا دارای لوازمی است که یکی از لوزام ایمان واقعی توکل به خدا است. به گزارش پایگاه خبری پیام کاشان به نقل از خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبارجمعه شب جلسه تفسیر قرآن که درمسجد آیت الله رضوی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزارشد در ادامه تفسیرآیه یازدهم سوره مبارکه حضرت ابراهیم و با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک شعبان، گفت: ماه شعبان ماه ولادت است و ماه شهادت نیست و ماه محرم ماه شهادت است و ماه ولادت نیست. وی با اشاره به اینکه در آیه یازدهم سوره مبارکه ابراهیم در ارتباط با رفتارانبیاء با جبهه کفراست و مقابله جبهه کفر با انبیاء است، افزود: کفارمنطق نداشتند و با انبیاء الهی برخورد ظالمانه داشتند و انتظارات بی ربط داشتند. حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: انبیاء الهی به دلیل اینکه به خدا توکل داشتند هیچگاه از کفارترس و واهمه‌ای نداشتند و در مقابل آن‌ها عقب نشینی نمی‌کردند و در برابر آن‌ها کوتاه نمی‌آمدند. ادامه خبراینجا 👇 http://www.payamekashan.ir/?sysid=1&newsid=26324 ما را در کانال پایگاه خبری پیام کاشان دنبال کنید؛👇 @knpir تلگرام https://gap.im/knpir گپ http://eitaa.com/knp_ir ایتا instagram.com/kashanpayam اینستاگرام 🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.