#یادداشت_های_تربیتی
#بازی
#آداب_میهمانی
بهتر است به جای این که وقتتان را با صحبتهای بیپایان در زمینه اهمیت رعایت آداب معاشرت با فرزندتان تلف کنید، کمی به بازی بپردازید.
در این بازیها، گاهی شما میهمان شوید و گاهی او در مورد هر آنچه او باید رعایت کند، برایش نقشی را که بهعنوان میهمان و میزبان دارید بازی کنید و قبل از رفتن به میهمانی، این بازیها را برایش مرور کنید تا آنچه را آموخته، به خاطر بیاورد.
🆔 @kodakane
هدایت شده از سلامت
🍃🌸
نه خودتان نه فرزندتان
سوسيس نخوريد📛
سوسيسدر درجه حرارت بالا با چربی فراوان تهیه میشود و مادهای سمیتر از سیگار درست میکند که باعث بروز سرطان رودهی بزرگ میشود⚠️
@salamat
1525620037220.aac
11.98M
قصه_صوتی امشب
گاو🐮
با صدای یکی از اعضای خوب کانالمون😍👆
🆔 @kodakane
#یادداشت_های_تربیتی
#ویژه_نمایشگاه_کتاب
📌هنگام خرید کتاب کودک از نمایشگاه کتاب به نکتههای زیر توجه کنید:👇
۱.💵 هرگز قیمت پایین کتاب را ملاک خرید قرار ندهید. کتابها فکر و اندیشه کودکان شما را تغذیه میکنند. برای ذهن و فکر کودکانتان غذای باکیفیت تهیه کنید.
۲. ✍برای خرید کتاب کودک از نمایشگاه حتماً به نام نویسنده، تصویرگر و مترجم توجه کنید. اگر نویسندگان، تصویرگران و مترجمان خوب ادبیات کودک را نمیشناسید بهتر است از ناشران معتبر کودک و نوجوان کتاب بخرید.
۳.❌ کتابهای کمکدرسی نخرید. هنگامیکه میخواهید از نمایشگاه کتاب برای فرزندتان کتاب بخرید، تعريف كلاسيك از سواد را دور بریزید. توانايی خواندن و نوشتن تعریف قدیمی سواد است. کتابهایی بخرید که سواد عاطفی، تفکر انتقادی، مسئولیتپذیری و... را در کودکانتان پرورش دهند.
۴. 🔰ممکن است کودکان بعضی از واژههایی را که در کتاب میخوانند، نفهمند، اما هنگامیکه بزرگسالی کتاب را برایشان میخواند، کاملاً متوجه میشوند. بنابراین هم کتابهایی بخرید که کودکتان خود میتواند بخواند و هم کتابهایی که از سطح سواد خواندن او بالاتر است و شما باید برای او بلندخوانی کنید.
۵. ✅در خرید کتاب به تصویرهای آن توجه داشته باشید. در کتاب کودکان تصویرها بسیار مهم و دربرگیرنده پیام هستند. تصاویر کتابها میتوانند کلیشههای جنسیتی یا قومی یا مذهبی و ... را بازتاب بدهند.
۶.🖍🖌 تصویرهای کتاب ذوق هنری کودکان شما را پرورش میدهند. بنابراین بسیار مهم است کتابهایی که برای کودکتان میخرید از ارزش هنری بالایی برخوردار باشند و سواد دیداری آنها را پرورش دهند. تشخیص تصویرگری باکیفیت از بیکیفیت کاری تخصصی است اما معمولاً میتوان آنها را از روی چند نشانه ساده تشخیص داد. 📌برای نمونه اگر در تصویرها از رنگهای تند و بهاصطلاح جیغ استفاده شده یا کپی از کارتونهای مشهور کودکان است، میتوانید تا حدود زیادی مطمئن باشید که نباید از کیفیت مناسبی برخوردار باشد. ناشران سوپرمارکتی در کتابهایشان از انیمیشنهای آشنای کودکان و رنگهای تند برای جذب کودکان استفاده میکنند و بهاصطلاح دست به کتابسازی میزنند.
📙کتاب سوپرماکتی
استفاده از انیمیشنهای آشنای کودکان و رنگهای تند برای جذب کودکان در کتابهای ناشران سوپرمارکتی.
۷.📖 کتابی بخرید که متن آن بهخوبی ویرایش شده باشد. میتوانید این مسئله را با خواندن چند جمله از صفحههای مختلف کتاب تشخیص بدهید.
۸.📝 در کتابهای نوجوانان معمولاً در پشت جلد کتاب، گزیدهای از متن نوشته میشود. نوشتههای پشت جلد کتاب میتواند به شما در انتخاب کتاب کمک کند.
🆔 @kodakane
#کاردستی_بسازیم
#زنگ_خلاقیت
#قاب_عکس🖼
موادلازم:دگمه های رنگی،نخ،مقوا،چسب،قیچی✂ ویک قطعه عکس برای داخل قاب☺️
🆔 @kodakane
#بدغذایی
اگر غذا دهان بچه بگذارید بچه بد غذا خواهد شد
اگر موقع غذا خوردن هواپیما بازی کنیم و با این روش بخواهیم بچه ها غذا بخورند، بدغذا خواهند شد
فردا میگن لوبیاشو نمیخوریم جدا کن، زرشکشو جداکن
هواپیما بازی کنید ولی قاشق رو ببرید تو دهان خودتان تا اونم یاد بگیره قاشقو ببره تو دهانش
{دکتراسلامی}
@kodakane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاردستی
#خلاقیت
آموزش کاردستی جالب با لوله دستمال کاغذی و درب قوطی نوشابه که کاربرد #آهنربا را هم به کودکان می آموزد😍
🆔 @kodakane
ﻣﺎﺩﺭﺵ آﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﺩﺍﺷﺖ...
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺖ ﻣﺎﺩﺭ ﯾﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺩﺍﺭﯼ ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﺒﺮﯾﻤﺖ آﺳﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺳﺎﻟﻤﻨﺪﺍﻥ...
ﻣﺎﺩﺭ ﮔﻔﺖ ﭼﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯾﯽ؟
ﮔﻔﺖ آﻟﺰﺍﯾﻤﺮ......
ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﻮ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﯽ...
مادر ﮔﻔﺖ: مثل اینکه ﺧﻮﺩﺗﻢ ﻫﻤﯿﻦ بیماری رو ﺩﺍﺭﯼ...
ﮔﻔﺖ: ﭼﻄﻮﺭ؟
مادر ﮔﻔﺖ: ﺍﻧﮕﺎﺭ ﯾﺎﺩﺕ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎ ﭼﻪ ﺯﺣﻤﺘﯽ ﺑﺰﺭﮔﺖ ﮐﺮﺩﻡ...
ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺨﺘﯽ ﮐﺸﯿﺪﻡ ﺗﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺸﯽ...
کمر ﺧﻢ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﻗﺪ ﺭﺍﺳﺖ ﮐﻨﯽ...
ﭘﺴﺮ ﺭﻓﺖ ﺗﻮﯼ ﻓﮑر...
ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﮔﻔﺖ : ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻨﻮ ﺑﺒﺨﺶ...
مادر ﮔﻔﺖ: ﺑﺮﺍﯼ ﭼﯽ؟
ﮔﻔﺖ: ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮑﻨﻢ....
ﻣﺎﺩﺭ ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ ﮐﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﯾﺎﺩﻡ نمیاد..😍😭
کانال #کودکانه برای خانواده ها😍❤️
🆔 @kodakane
30.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوجه فرنگی و سیب زمینی🍅
#کلیپ_شاد_و_موزیکال
#کلیپ_کودکانه
کانال کودک و نوجوان #کودکانه
🆔 @kodakane
#متن_طولانی_اما_کاربردی
#یادداشت_های_تربیتی
ما در #مدارس با #کودکان چه می کنیم؟
نظام آموزشی ایران از 7 سالگی کودکان رسماً پذیرای آنهاست. این سن، اوج دوران کودکی است. کودک در این دوره به شدت نیازمند تفریح، بازی، دوست یابی بین گروه همسالان، کشف و شهود و ... است.
اما ما در مدارس چه می کنیم؟ به بچه هفت ساله، دستکم 5 کتاب می دهیم که باید همه آنها را بخواند و امتحان دهد.
کودک 7 ساله، باید نظم پادگانی مدرسه را رعایت کند، ساعت های متمادی در کلاس بنشیند و ساکت باشد، دقایق معدودی را به هواخوری برود ، مدام با استرس امتحان دهد و با همکلاسی هایش رقابت درسی کند چرا که هر لحظه در معرض مقایسه است و ممکن است تحقیر و حتی تنبیه شود.
طبیعی است که در چنین فضایی پادگانی و بسته ای، کودک لحظه شماری می کند که ساعات طولانی مدرسه پایان یابد و او به خانه برود.
اما زنگ آخر مدرسه، پایان رنج های تحمیلی بر کودک نیست. او در حالی مدرسه را ترک می کند که کلی "مشق" دارد که باید در خانه بنویسد. او مجبور است بخش مهمی از زمانش در خانه را به جای تعامل با اعضای خانواده و گروه دوستانش، به انجام "تکلیف" بپردازد و همواره در اضطراب و دو دلی باشد که الان برنامه مورد علاقه اش در تلویزیون را ببیند یا تمرین املا کند یا الان با همسالانش بازی کند یا تکالیف ریاضی اش را حل کند؟
حتی عید نوروز هم که می شود دست از سر بچه بر نمی دارند و با دادن پیک نوروزی که باید صفحه به صفحه آن را پر کند به او یادآور می شوند که حق نداری از تعطیلاتت لذت کامل را ببری. گو این که کودکی کودکان ایرانی، با ورودشان به مدرسه تمام می شود.
همین است که وقتی آخرین امتحان خرداد ماه داده می شود، دانش آموزان، از اول ابتدایی تا پایان دبیرستان و پیش دانشگاهی، چنان خوشحال می شوند که گویا دوران محکومیت شان به سر آمده است!
اما بسیاری از کشورها و مشخصاً فنلاند به عنوان دارنده برترین سیستم آموزشی جهان، کودکان را به اسارت نمی گیرند و کودکی شان را نمی کشند.
مدارس ابتدایی برای کودکان فنلاندی و سیستم های آموزشی مشابه، محلی برای شادی، همگرایی، بروز هیجان و انرژی، علاقه مندی به محیط های آموزشی و نیز آموزش های غیر مستقیم است. مثلاً یاد می گیرند که باید به هم کمک کنند، با یکدیگر مشارکت نمایند و اندک اندک نیز تعلیمات رسمی مانند آموزش الفبا نیز به آنها ارائه می شود.
ساعات آموزشی نیز بسیار کوتاه است به طوری که یک دانش آموز اول ابتدایی در فنلاند روزانه تنها سه ساعت را در مدرسه می گذراند.
نکته مهم دیگر این است سیستم های آموزشی مدرن، چیزی به نام تکلیف شب ندارند. ارائه تکلیف شب، اعتراف ضمنی به این است که آنچه در ساعات طولانی مدرسه ارائه می شود، ناکافی و ناکارآمد بوده و الا چه نیازی هست به مشق های مشقت بار خانگی؟!
آیا وقتی کارمندان از محل کارشان بیرون می آیند، باز هم در خانه کار اداری باید انجام دهند که دانش آموزان به ویژه در مقطع ابتدایی مجبور به انجام تکالیف مدرسه در خانه باشند؟!
اصلاً یکی از علل "کتاب نخوانی" ما ایرانی ها ، همین سیستم آموزشی است که با تحمیل کتاب ها و مطالعات اجباری و بیهوده، ما را کتاب زده و کتاب گریز کرده است.
همه این عوامل، باعث می شوند که کودکان ایرانی به واسطه محکومیت در مدارس پادگانی، کودکی نکنند یا دستکم کمتر کودکی کنند و این در حالی است که به دلیل گسترش فرهنگ آپارتمان نشینی که محدودیت های متعددی را بر کودکان تحمیل می کند، مدارس باید به طور جدی تری بستری برای کودکی کودکان باشند.
تا مدارس ما پادگانی اداره می شوند و کودکان باید همانند سربازانی کوچک رفتار کنند، اوضاع همین است که است.
«جایگزینی تفریحات و بازی های شاد و هدفمند و آموزش های غیر مستقیم با سیستم مستقیم کنونی»، «کاهش ساعات حضور در مدرسه» و «حذف تکلیف شب» سه رویکردی هستند که برای تحول در دوران ابتدایی لازم است تا بر مبنای آن، سایر تحولات در نظام آموزشی شکل گیرد.
این ها، کارهای سختی نیستند و برای تحقق شان فقط یک «اراده جدی و ایران دوستانه» ، لازم است. تردید نکنید که آینده ایران ما و آینده فرزندان ما و فرزندان فرزندان ما، در گرو این اصلاحات است.
#متن_طولانی_اما_کاربردی
#یادداشت_های_تربیتی
🆔 @kodakane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزنده
#مهارتهای_زندگی
#فرزند_دوم
داداش کوچولو به دنیا میاد👶
مناسب برای کودکانی که خواهر و برادر توراهی دارند😍
🆔 @kodakane