Chlorosis: استفاده از کود میکرو
Necrosis:تشخیص بیماری(اصلاح آب و قارچکش)
melanos:اکسیژن رسانی به ریشه با تخلخل خاک
Rosset:درمان های ویروسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید گیاه عجیب ماندراک🌱
@kolbesabz68
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت تغییر شکل برگ ها
@kolbesabz68
هدایت شده از خط نگار(بیناگراف)
بهترین کود در فصل پاییز
بهترین کود برای درختان میوه در پاییز، کود اسید هیومیک است. این کود به عنوان بهترین کود برای درختان میوه در زمستان نیز به شمار می رود. چرا که قادر است با تیره کردن خاک، جذب نور خورشید را افزایش دهد. همچنین موجب هوادهی به خاک در فصول سرد سال شده و به جوانه زنی بذرها و رشد آنان کمک شایانی می کند.
#کود
#پاییز
#باغداری
@kolbesabz68
هیومیک اسید چیست؟
کود هیومیک اسید (Humic Acid) یک ماده آلی تیره رنگ با خاصیت آنتیاکسیدانی است که از ضایعات گیاهی و حیوانی تولید میشود. این ماده یکی از اجزای اساسی خاک به شمار میرود و باعث بهبود تخلخل خاک، افزایش میزان تهویه، افزایش نفوذپذیری و افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک میشود. علاوه بر آن، اسید هیومیک باعث افزایش جذب عناصر غذایی توسط گیاه و بهبود کیفیت و مقاومت گیاه در برابر بیماریها و آفات نیز میشود.
با استفاده از کود هیومیک اسید در خاک، میتوانید محصولات خود را بهبود بخشیده و بهرهوری خود را افزایش دهید. این کود برای کشت و کار گیاهانی مانند گندم، جو، سیب زمینی، گیاهان دارویی، صیفی جات و سبزیجات کاربرد دارد. کود هیومیک اسید برای گلهای آپارتمانی هم کاربرد دارد. با توجه به اینکه هیومیک اسید از مواد طبیعی به دست میآید، برای محیطزیست بسیار مفید است. همچنین استفاده از کود هیومیک اسید باعث کاهش نیاز به کودهای شیمیایی و در نتیجه کاهش آلودگیهای زیست خواهد شد.
در نتیجه، استفاده از کود هیومیک اسید به عنوان یک کود آلی میتواند به بهبود کیفیت محصولات، افزایش بهرهوری و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی کمک کند.
#کوددهی
#هیومیک_اسید
#باغداری_پاییزه
@kolbesabz68
بهترین اقدامات در آذر ماه برای باغداری
🟢ادامه تهیه الگوی کشت
🟢 انتخاب نوع و محل تهیه نهال
🟢ادامه عملیات آماده سازی زمین جهت کشت
🟢در صورت مساعد بودن آب و هوا بهتر است در آذر ماه انجام شود.
🟢کشت پاییزه
🟢آبیاری بعد از کشت و همچنین در مرحله دوم برگ های خزان کرده و بقایای گیاهی سالم را جمع آوری و در گوشه ای از باغچه دفن نمایید تا تبدیل به کمپوست شوند و بقایای گیاهی پوسیده و بیمار را در محل دیگری سوزانده و معدوم نمایید.
@kolbesabz68