هدایت شده از سواد رسانهای
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ رمز مقاومت در لحظات پایانی دوران غیبت!
فتنههای سنگینی که در پیش داریم!
#استاد_شجاعی
@Medialiteracy_myiran
هدایت شده از جهش ایران
چرا چهارشنبه؟
چرا دوشنبه نه؟!
از یکشنبه(روز سقوط دمشق) تا چهارشنبه چه اتفاقی باید میافتاد؟ نمیدانم!!
عبداللهبنسَعْدبناَبیسَرْح از کاتبان وحی بود که مرتد شد و به مکه گریخت. عبدالله جزو معدود کسانی بود که پیامبر صلیاللهعلیهوآله در فتح مکه، خون آنها را هَدَر دانستند و فرمودند: حتی اگر به پردۀ کعبه دخیل بسته بودند بکشیدشان!
عبداللهبنابی به برادر رضاعیاش عثمان بن عفان(خلیفۀ سوم اهل سنت) پناه برد. عثمان او را مخفی کرد و در فرصتی مناسب نزد رسول خدا برد و در دایرۀ اصحاب و یاران، از پیامبر برای او درخواست امان و بخشش کرد.
پیامبر به مدت طولانی مکث نمودند در این مدت عثمان پیوسته شفاعت ابی سرح را میکرد، همۀ اصحاب و یاران از سکوت پیامبر ساکت بودند و جو سنگینی حکمفرما بود. پیامبر رحمت پس از آن مکث طولانی، فرمودند: چنین باشد(به معنای بخشش).
بعد از خروج عثمان و عبدالله، اصحاب از پیامبر دلیل سکوت و مکث طولانیشان را جویا شدند.
حضرت فرمودند: من سکوت کردم تا یکی از شما بلند شود و سرش را بزند!
(پیامبر فرمان داده بودند که هرکس عبدالله را در هرکجا دید به قتل برساند، حال عبدالله وسط جمع اصحاب بود و فرمان پیامبر لازمالأجرا...)
نکتۀ مهم: امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در آن مجلس حضور نداشتند
یکی از انصار به نام عبادبنبشر گفت: یا رسولالله پس چرا به من اشارهای نکردی تا سرش را قطع کنم؟ حضرت پاسخ دادند: «پیامبر با اشاره کسی را نمیکشد!»
او را نکشتند، پس پیامبر مجبور شده و امانش دادند!
#خط_تحمیل
حکایت امروز ماست که با انفعال خود و با #تحمیل شرایط، امام جامعه را وادار به عقبنشینی و مصلحتاندیشی میکنیم...
و انتظار بیجا داریم رهبری هرروز و هر ساعت سخنان و دستوراتش را تکرار کند...
طبق کلام واضح سردار احمد محمدی زاده از فرماندهان ارشد سپاه، آیا رهبری به فرماندهان دستور ندادند که اگر تعرضی به کشورمان شد، بلافاصله و در کمتر از نیمساعت و بدون سؤال از رهبری و بدون اجازه از شورای امنیت ملی باید پاسخشان داده شود؟
منتظر تکرار و یا اشارۀ دوبارۀ رهبری هستند و هستیم؟
فاصله نسبتاً طولانی بین تهاجم اسرائیل به کشور و بیانات رهبری درمورد آن / فاصله بین ترور شهید هنیه و پیام حضرت آقا / و ...، آیا مکثهای طولانیِ رهبری، انتظار برای اجرای فرامین ایشان و وظایف فرماندهان و مسئولین نیست؟!
وظیفهمان را انجام نمیدهیم و مدام شعار میدهیم: «نگاهتان به لبهای مبارک آقا باشد» / خجالت هم نمیکشیم!
رهبری وظیفهشان را انجام دادند، #نوبت_یاری_ماست
انتظار تکرار و اشارۀ دوباره نداشته باشید
#به_پا_خیز_مسلمان
#أن_تقوموا_لله_مثنى_وفردى
#انتقام_سخت #سوریه #وعده_صادق #طوفان_الاقصی
#پاسخ_دندانشکن_ابتکاری_غافلگیرکننده
✍️علی سلمانزاده
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
هدایت شده از مطالبه گران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠حاج حسین یکتا: بشار سقوط کرد چون به حرف ولیِ زمان گوش نداد
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی جالب آقای ظهره وند قبل از انتخابات ریاست جمهوری دوره ۱۴
.
خیلی فهمش سخت نبود. اما ...
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
♨️عذرخواهی امام بهخاطر تحلیلهای این روزها...
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عاقبت کشورهایی که امیدوار به کمک های غربیها شدند؛ لیبی، عراق، افغانستان و حالا سوریه...
📌هر یکاز اینها با روشها و ارتباطات مختلفی امیدوار شده بودند که آمریکا و شرکای منطقهایاش قصدکمک دارند...
✍محمد جوانی
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 محسنرضایی: آمریکا و اسرائیل وارد لبنان و #سوریه شدند و قصد دارند طی ماه های آینده به #عراق حمله کنند!
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقاومت؛ کلید کرامت و پایداری در برابر فروپاشی
🔷علیاء الیاسر، فعال رسانهای عراقی:
🔺تاریخ ثابت کرده که مقاومت بهترین راه برای بازپس گیری کرامت و حاکمیت است؛ سوریه امروز بهترین شاهد حی و حاضر برای این است که دوری از محور مقاومت به معنی گشودن درهای فروپاشی و هرج و مرج به روی خود است.
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 دکتر سعید جلیلی در پاسخ به یکی از دانشجویان:
🔸میدانید مهمترین ریشهی ناترازیها چیست؟
🔹ناترازیِ برنامه و حرف. اگر شما آمدید و برنامه نداشتید و مُدام همین حرفها را گفتید. بله این خودبخود انجام نمیشود.
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
هدایت شده از مطالبه گران
✅معماری آینده منطقه با رهبری حکیمانه
🔸علی بهادری جهرمی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس:
1⃣ در جهانی که تحولات آن با سرعتی بیسابقه در حال رخ دادن است، نقش رهبران اندیشمند و استراتژیست در رقم زدن آینده ملتها و حتی مناطق جغرافیایی بسیار حیاتی است. امروز چشمها به سید علی خامنهای دوخته شده است؛ رهبری که توانسته است با حکمت، درایت و استقامت، جمهوری اسلامی ایران را از چالشهای بیشمار عبور دهد و الگویی سرآمد برای منطقه ایجاد کند.
2⃣ منطقه غرب آسیا در حال تجربه تحولات بنیادینی است. از یک سو، تلاش قدرتهای خارجی برای تضعیف استقلال ملتها ادامه دارد و از سوی دیگر، بیداری اسلامی و مقاومت مردمی، مسیر آینده را به سوی استقلال و خوداتکایی پیش میبرد. در این میان، جایگاه جمهوری اسلامی ایران و نقش رهبری آن در هدایت این تحولات غیرقابلانکار است.
3⃣ رهبر معظم انقلاب، با تأکید بر مقاومت، عدالت و استقلال، توانستهاند گفتمانی جدید در منطقه ایجاد کنند. این گفتمان نهتنها ملتهای منطقه را به بازگشت به هویت اسلامی و ایستادگی در برابر ظلم دعوت کرده، بلکه نشان داده است که میتوان بدون اتکا به قدرتهای بزرگ، مسیر پیشرفت را پیمود.
4⃣سیاستهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب در حمایت از ملتهای مظلوم فلسطین و یمن، امروز به الگویی برای کشورهای منطقه تبدیل شده است. این راهبردها، نهتنها محور جدیدی از قدرت را در برابر زیادهخواهیهای غرب و رژیم صهیونیستی شکل دادهاند، بلکه آینده منطقه را به سوی استقلال و عدالت هدایت میکنند.
5⃣ ایشان در سخنرانیهای قبلی با تأکید بر وحدت اسلامی و استقلال ملتها، همواره آیندهای روشن برای مقاومت ترسیم کردهاند. بیانات ایشان، نه صرفاً بهعنوان یک رهبر حکیم دینی، بلکه بهعنوان معمار آینده منطقه هم تاریخی و سرنوشتساز است. فردا، تصمیمات و مواضع رهبر معظم انقلاب بار دیگر محور توجه جهانیان خواهد بود.
✍علی بهادری
🇮🇷شما هم با ما مطالبه گر باشید
https://eitaa.com/motalebegaran313
🔰 آخرین مرحله مدارا (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸«با دشمنان مدارا» عنوان اصلی روزنامه سازندگی در چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ بود که با حروفی درشت در بالای صفحه اول این رسانه وابسته به حزب غربگرای کارگزاران سازندگی نقش بسته بود. آنها با این تیتر به استقبال نحوه ارتباط و مواجهه با اروپا و آمریکا رفته و با شادمانی خاصی نوشته بودند: «مسعود پزشکیان از ابتدای روزی که وارد گود انتخابات ریاستجمهوری شد، روابط با جهان را بر مبنای شعر معروف و مشهور حافظ ایرانیان پایهگذاری کرد: «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت با دشمنان مدارا» و اکنون ۱۰۰ روز پس از انتخابات نیز تاکید میکند که همچنان بر آن سخن هست و امروز پیشتر از دیروز به اهمیت این سخن رسیده است». «شعرگویی» بهجای «واقعبینی» در تحلیل روابط خارجی، روال مرسوم جریانهای غربگرا در ایران بوده است که البته نمیشود همیشه آن را به حساب «سادهلوحی» گذاشت.
🔸«ابراهیم یزدی» به عنوان وزیر خارجه ایران در بهار 1358 نیز احتمالا همین «شعر» را در دستور کار خود قرار داده بود. او سپتامبر1979(تابستان 1358) در حاشیه اجلاس ششم جنبش عدمتعهدها در هاوانا با رویکرد «مداراگونه» درخواست ملاقات با «صدام حسین» را داد تا راهحلی برای پایان مناقشات مرزی دو کشور پیدا کند. آقای یزدی پیشنهادهایی سخاوتمندانه و فراتر از تصورات مقامات عراقی به آنها داد تا جایی که این امتیازها حتی برایشان غیرمنتظره و ناباورانه بود. «صلاح عمر العلی» نماینده وقت عراق در سازمان ملل در توصیف تعجبش از پیشنهادهای ابراهیم یزدی میگوید: «پیشنهادهایی که به صدام میداد به صورت غیرمعقولی مناسب بود.» در کنار عوامل سیاسی و نظامی دیگر، فروتنی بیش از حد یزدی در مقابل شخصیت سلطهجو و زورگویی مانند صدام، او را در تصمیمش برای حمله به ایران مصممتر کرد. صدام پیشنهادهای دستودلبازانه وزیر خارجه وقت ایران را بهحساب ضعف و ناتوانی ایران گذاشت و بلافاصله پس از جلسه، «صلاح عمرالعلی» را با خود به حیاط محل اقامتشان برد و به او گفت: «الان فرصتی تاریخی [برای حمله به ایران] در اختیار داریم؛ خودت را به عنوان نماینده عراق در سازمان ملل آماده کن! من میخواهم بروم و به آنها ضربهای بزنم که همه کره زمین صدایش را بشنوند.» آن روز هم «با دشمنان مدارا» جواب نداد و ایران هزینه سنگینی پرداخت کرد تا دیکتاتور عراق را از تصمیم احمقانهاش پشیمان کند.
🔸«محمد خاتمی» هم همین «شعر» را سرلوحه کارش قرار داده بود و وقتی روی کار آمد از «گفتوگوی تمدنها» حرف میزد؛ البته آن زمان تقریبا واضح به نظر میرسید که منظور دولت غربگرای وقت ایران، بیشتر گفتوگوی با آمریکا است. آنها به آرزویشان رسیدند و توانستند به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان؛ با دولت آمریکا گفتوگو و همکاری کنند. همکاری آنها با طرف آمریکایی فراتر از حد انتظار دیپلماتهای آمریکایی بود تا جایی که «رایان کراکر» (مسئول وقت پرونده افغانستان در وزارت خارجه آمریکا) از اینکه دید دیپلمات ارشد ایرانی نسخه اصلی آرایش دقیق نیروهای مسلح در افغانستان را برای تسهیل حمله آمریکا، سخاوتمندانه به او هدیه داد؛ حیرت کرد! کمتر از پنج ماه بعد اما «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در گزارش سالیانه خود به کنگره، ایران را در کنار عراق (صدام) و
کره شمالی به عنوان «محور شرارت» نام برد و به حمله نظامی تهدید کرد.
🔸همان زمان بود که با شروع پرونده هستهای ایران نیز اتفاق مشابهی افتاد. دولت غربگرای اصلاحات یک بار دیگر سیاست خارجیاش را براساس شعر «با دشمنان مدارا» تنظیم و هدف از آغاز مذاکرات هستهای را «تعامل با جهان با درایت و حوصله و با اولویت رفع اتهامات و دفع خطر» عنوان کرد. ناگفته پیدا بود منظور آنها از جهان، ۳ کشور اروپایی به همراه آمریکا است. «حسن روحانی» هدایت مذاکرات را برعهده گرفت و میگفت: «ما با سعه صدر تعلیق را بپذیریم تا پرونده ما در آژانس بسته شود، گرچه اینکار دو سال هم بهطول بینجامد، در عوض برای همیشه راحت میشویم.» اما پس از دو سال مدارا و تعلیق داوطلبانه کلیه فعالیتهای هستهای ایران از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴؛ محمد خاتمی و حسن روحانی در حالی پرونده هستهای ایران را به دولت بعد تحویل دادند که شورای حکامِ آژانس ۶ قطعنامه علیه ایران صادر کرده و پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده بود تا زمینه تحریمهای بینالمللی علیه ایران فراهم شود.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 آخرین مرحله مدارا (۲)
🔻حسن روحانی خودش درباره نتیجه مدارای آنروزها نوشت: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبهرو شد.» «با دشمنان مدارا» آن زمان هم جواب نداد و دولتی که با شعار «گفتوگوی تمدنها» آغاز به کار کرده بود با «تهدید ایران به حمله نظامی از طرف آمریکا» و «قطعنامههای ضدایرانی آژانس به پیشنهاد اروپا» کارش را به اتمام رساند.
🔸کمتر از ۱۰ سال بعد وقتی حسن روحانی در انتخابات ۱۳۹۲ به پیروزی رسید دوباره سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران را بر اساس شعر «با دشمنان مدارا» پایهریزی کرد. روحانی از «تعامل با دنیا» سخن گفت و البته باز هم مشخص بود دنیای کوچک او تنها شامل آمریکا و ۳ کشور اروپایی میشود. روند «مدارا» در ۸ سال دولت حسن روحانی اینطور گذشت: دو سال مذاکره برای حصول توافق، سپس سه سال مذاکره برای اجرای توافق و سه سال پایانی نیز صرف مذاکره برای احیای توافق شد. در همان ۸ سال مذاکره، شهید سلیمانی فرمانده اسطورهای سپاه قدس توسط آمریکا ترور شد، شهید فخریزاده دانشمند برجسته علوم دفاعی و هستهای توسط اسرائیل به شهادت رسید و تأسیسات هستهای ایران بارها هدف حمله یا خرابکاری قرار گرفت. ۸ سال مدارا و مذاکره با دشمن نتوانست عملا هیچ تحریمی را لغو کند آن هم در حالی که ایران بخش قابل توجهی از صنعت هستهای خود را متوقف و حتی قسمتی از آن را تخریب کرده بود. نامه «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه وقت ایران به «فدریکا موگرینی»، نماینده اتحادیه اروپا مورخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ (2 ستامبر 2016) گویای همین وضعیت است. آن طور که آقای ظریف در نامه خود نوشته است آمریکا و متحدان اروپاییاش علاوهبر نقض عهد و عدم «تعلیق» تحریمهای متعهد شده در برجام به اعمال تحریمهای جدیدی روی آوردند که حتی پیش از برجام نیز سابقه نداشت! حسن روحانی اما هر قدر که با آمریکا و ۳ کشور اروپایی مدارا میکرد و دهان به خنده میگشود در برابر منتقدان دلسوز ایرانیاش ابرو گره میکرد و ناسزا میگفت تا نشان دهد علاوهبر
«با دشمنان مدارا»؛ «با دوستان عداوت» را هم در سرلوحه کار خود دارد.
🔸مدارا با دشمن در همین چند ماه ابتدای دولت چهاردهم نتایج عبرتآموزی داشته است. پس از ترور شهید «اسماعیل هنیه» که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور ایران به تهران آمده بود؛ دولت دلخوش به وعده اروپا و آمریکا، با دشمن مدارا کرد و پاسخ به این جنایت را به تعویق انداخت اما نتیجه چیزی جز ترور دبیرکل حزبالله لبنان شهید «سید حسن نصرالله» نبود. آقای پزشکیان خودش اولین عبرت را از این واقعه گرفت و یک روز پس از شهادت سید مقاومت، گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» اما ظاهرا حلقه اطرافیان رئیسجمهور باعث ایجاد خطای محاسباتی دیگری در ایشان شد. دولت خُلف وعده اروپا و آمریکا را دید اما باز هم به دنبال وعده آنها و مذاکره با آنها دوید. این بار نتیجه اعمال تحریمهای جدید از جمله تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و هواپیمایی ایرانایر از سوی اروپا و قطعنامه ضدایرانی آژانس به پیشنهاد سه کشور اروپایی بود. مدتی بعد معاون راهبردی رئیسجمهور طی یادداشتی برای نشریه آمریکایی فارنافرز به دولت آمریکا پیشنهاد مذاکرات هستهای و فراهستهای داد اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع کرد.
🔸مدارا با دشمن این بار هم مثل تجربیات تاریخی دهههای گذشته چیزی جز خسارات برای ایران به ارمغان نخواهد آورد. جریان غربگرا در پس این شعر و شعارها، مؤلفههای داخلی قدرت را تضعیف میکند و گام به گام مسیر پیشروی دشمن را هموار میسازد. این روزها اخبار سوریه در صدر اخبار منطقه و حتی جهان قرار دارد؛ چهبسا آنجا نیز طی ماههای گذشته کسانی نسخه غربگرایان را تجویز کرده باشند؛ «با دشمنان مدارا» در سوریه تا مرحله آخر اجرا شد و به سقوط ۱۱ روزه دمشق رسید.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online