eitaa logo
ایران اسلامی.امید.پیشرفت
259 دنبال‌کننده
827 عکس
629 ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر ساده و قشنگ و منطقی✅ 🔹بعضیا شبهه میکنن: این بی‌حجابی کِی تموم میشه؟ تا کی تذکر بدیم؟ بعدش چی؟ 🔸فوق‌العاده است، حتماً ببینید.
ماجرای تاریخی زانو زدن والرین امپراطور روم در‌ مقابل شاپور ساسانی مجسمه ی والرین امپراطور روم که زانو زده در مقابل پادشاه ایران را بروید نشان دهید این به آن در ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 😲😔😡
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترامپ: هدایت حمله اسرائیل به ایران با من بود. دونالد ترامپ در کاخ سفید: اسرائیل نخستین حمله را انجام داد، آن حمله بسیار قدرتمند بود و من شخصاً هدایت آن را بر عهده داشتم. زمانی که اسرائیل نخست به ایران حمله کرد، آن روز، روز بزرگی برای اسرائیل بود. 🔸۴۸ ساعت از اعتراف مهم و تاریخی ترامپ مبنی‌بر فرماندهی مستقیم او در حمله به ایران که منجر به تخریب تاسیسات هسته‌ای و شهادت بیش از ۱۰۰۰ تَن از هموطنانمان شد می‌گذرد. صدا از درز دیوار درآمد اما از غرب‌زدگانی که تا دیروز با بیانیه و مصاحبه و اطلاعیه و سخنرانی در باب ضرورت مذاکره با آمریکا استدلال می‌آوردند و علیه ارتباطات راهبردی ایران با سایر شرکای بین‌المللی اعلام موضع می‌کردند، در نیامد! 🔹روزنامه‌های وابسته هم که حتی در روزهایی که خاک ایران در معرض تهاجم بود به خیال خود تلاش داشتند بین ترامپ و نتانیاهو شکاف بیندازند و به افکارعمومی ثابت کنند نتانیاهو است که پای آمریکا را به جنگ باز کرده و آمریکا مایل به ورود به جنگ نبود و نظر ترامپ حل مسائل از طریق گفتگوست، فعلا تیتر و قلمشان خشک شده و زبان در کام گرفته‌ و ترجیح دادند فعلا از کنار اعتراف مهم ترامپ عبور کنند! 🔸صفحه یک روزنامه‌های امروز را ببینید متوجه می‌شوید منظورمون کدام روزنامه‌ها هستند و مربوط به کدام طیف سیاسی واقعیت این است که اعتراف مهم ترامپ مزدوران داخلی آمریکا را هم در وضعیت ارّه قرار داده است.
۱۸ آبان روز ملّی کیفیت پیامبر خدا (صلّی‌الله ‌علیه‌وآله): خداوند تعالی دوست دارد که هرگاه فردی از شما کاری کند آن را محکم و بی عیب انجام دهد. 🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷 "يك نكته‌ى اساسى‌اى كه در باب كار وجود دارد و كارآفرينان بايد به او توجه كنند، 🌺مسئله‌ى مرغوبيت توليد داخلى است؛ كيفيت توليد داخلى است؛ اين خيلى مهم است… فرمود: «رحم اللَّه إمرأً عمل عملاً فأتقنه»; رحمت خدا بر آن انسانى كه كارى را انجام بدهد و آن را متقن انجام بدهد، درست انجام بدهد... شما ميگوئيد كه ما سفارش كنيم به مردم كه توليدات داخلى را مصرف كنند. 🌸من كه خب چند سال است دارم سفارش ميكنم؛ بنده كه بارها گفته‌ام، منتها اين با شعار درست نميشود. این یک بخشی از قضیه است... يك بخش ديگر هم مربوط به كيفيت است. خب كيفيت را بايد بالا برد؛ كيفيتها را بايد بالا برد... منتها مسئله‌ى مرغوبيت و كيفيت خيلى مهم است؛ و استحكام؛ اينها خيلى مهم است. 🌼اگر چنانچه جنس داخلى، توليد داخلى، اين خصوصيات را داشته باشد، به طور طبيعى تمايل پيدا ميشود." بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از کارآفرینان سراسر کشور89/6/16
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیایید به زنانی که این راه رو رفتند نگاه کنید 🔴پروفسور جونز: من از آینده میام و به زنان ایرانی میگویم یک قدم به عقب برگردید صدایی که به شما میگوید حجاب را بردار صدای سازمان سیا است!! این یک کودتاست برای ویران کردن کشور شما 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️ ✅رهبر معظم انقلاب:👇 🌸خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند؛ 🌼من میدانم، خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دینند، اهل تضرّعند، اهل ماه رمضانند، اهل گریه و دعایند، [منتها] توجّه ندارند که چه کسی پشت این سیاستِ رفعِ حجاب و مبارزه‌ی با حجاب است. 🌹جاسوسهای دشمن، دستگاه‌های جاسوسی دشمن، دنبال این قضیّه هستند. اگر بدانند، حتماً نمیکنند. به هر حال، این مسئله قطعاً حل خواهد شد. 🙏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت پیشرفت غرب در شعر اقبال لاهوری قوّت مغرب نه از چنگ و رباب نی ز رقصِ دخترانِ بی حجاب نی ز سحرِ ساحرانِ لاله روست نی ز عریانِ ساق و نی از قطعِ موست محکمی او را نه از لادینی است نی فروغش از خط لاتینی است قوّتِ اَفرنگ، از علم و فن است از همین آتش، چراغش روشن است ⭕️۱۹ آبان سالروز ولادت اقبال لاهوری ✅اقبال دین اسلام را جدا از تمدن اسلامی نمی‌داند و معتقد است تجدید دین بدون احیای تمدن، ممکن نیست. ✅به اعتقاد او بزرگ‌ترین مشکل مسلمانان، مشکل هویت و دورشدن از آموزه‌های اسلامی است. ✅او معتقد بود مسلمانان در صورتی می‌توانند به وجود خود افتخار کنند که تشکیلات حکومتی جداگانه‌ای براساس اصول اسلام در مناطق مسلمان‌نشین ایجاد نمایند. ✅اقبال قرآن را معتبرترین سند اسلام و زندگی می‌دانست و شیفته پیامبر اسلام(صلی‌الله ‌علیه‌وآله) بود و اشعاری در وصف او سرود. ✅اقبال پیرو اهل سنت بود. او اشعاری نیز در مدح امام علی(علیه‌السلام) و حضرت فاطمه(علیهاالسلام) سرود. ✅اقبال در شعری در توصیف واقعه کربلا امام حسین(علیه‌السلام) را فردی می‌داند که تا قیامت رهایی از استبداد را به ما آموخت و با تعبیر «رمز قرآن از حسین آموختیم» از او یاد می‌کند. ✅اقبال اشعار زیادی به زبان‌های فارسی و اردو سرود. برخی او را از بهترین شاعران معاصر زبان فارسی دانسته‌اند. ✅اقبال در سال ۱۹۱۵م منظومه فارسی «اسرار خودی» و سه سال پس از آن منظومه «رموز بی‌خودی» را سرود.