eitaa logo
ایران اسلامی.امید.پیشرفت
259 دنبال‌کننده
821 عکس
628 ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
دکتر بانکی‌پور مطرح کرد: کاهش ۵۰ درصدی سقط جنین و افزایش ۳۵ درصدی تولد فرزند سوم ۳ میلیون وام ازدواج و ۲ میلیون وام فرزندآوری پرداخت شد 🔹 او با اشاره به اقدامات حمایتی و تسهیلات مالی در این حوزه گفت: بیش از سه میلیون زوج وام ازدواج دریافت کرده‌اند و بیش از دو میلیون نفر نیز وام فرزندآوری گرفته‌اند؛ به طوری که حدود ۸۰ درصد متقاضیان موفق به دریافت این تسهیلات شده‌اند. البته ما همچنان پیگیر حل مشکلات آن بخشی هستیم که هنوز وام خود را نگرفته‌اند. 🔹 همچنین بیش از ۵۰۰ هزار مادر خودرو دریافت کرده‌اند و بیش از ۱۲۰ هزار نفر نیز وام زمین برای فرزند سوم خود گرفته یا تخصیص یافته به آنان است. غربالگری‌های غیرعلمی ۲۲ هزار جنین سالم را از بین برده بود 🔹 وی در ادامه درباره موضوع غربالگری دوران بارداری و مسئله فرزندان مبتلا به سندروم داون اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های وزارت بهداشت، غربالگری‌ها در سال‌های گذشته به شکل غیرعلمی و غیراستاندارد انجام می‌شد و متأسفانه حدود ۲۲ هزار نوزاد سالم به اشتباه از بین رفته بودند. ما در قانون مقرر کردیم که غربالگری فقط تحت نظارت وزارت بهداشت و در چارچوب‌های علمی انجام شود و آزمایشگاه‌های پرخطا حق فعالیت نداشته باشند. این تصمیم باعث شد حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از انجام غربالگری‌ها کاسته شود، بدون آنکه آمار تولد کودکان مبتلا به سندروم داون افزایش یابد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۹ جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام کلثوم(سلام الله علیها) ایشان چهار ماه پس از بازگشت از کربلا به مدینه از دنیا رفتند. پدرشان مولی الموحدین امیرالمومنین(سلام الله علیه) و مادرشان حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها)میباشد. امیرالمومنین(سلام الله علیه) آن مخدّره را به عون پسر جعفر طیّار (سلام الله علیه) تزویج نمودند. آنچه در مورد ازدواج ام کلثوم(سلام الله علیها) با غیر از عون بن جعفر نقل شده از بافته های مخالفین است. در برخی از منابع ازدواج ام کلثوم کبری با عمر بن خطاب، سپس با عون بن جعفر و بعد از او با محمد بن جعفر را ذکر کرده‌اند اما موضوع ازدواج ایشان با خلیفه دوم، از دیرباز، محل بحث و اختلاف‌نظر است. آن حضرت در واقعه جانسوز کربلا حضور داشتند و بعد از شهادت امام حسین (سلام الله علیه)و اهل بیت و اصحابشان ، در کنار خواهرشان حضرت زینب (سلام الله علیها)از بانوان و یتیمان محافظت مینمود. اشعار آن حضرت در فراق برادر در کربلا مشهور و جانسوز است. پس از عاشورا که بانوان به اسارت کوفه و شام رفتند،خطبه آن حضرت در کوفه و مجلس ابن زیاد،اشعار آن حضرت در قادسیه و قنسرین ،اثر دعای آن حضرت در سیبور و بعلبک،کلمات آن حضرت با شمر هنگام ورود به دروازه شام، مرثیه های حضرتش در اربعین و مراجعت به مدینه، دلالت بر عظمت و شجاعت و صبر آن مخدّره دارد. سرانجام بعد از چهار ماه از ورود به مدینه با دلی پر از غم و اندوه در مصائب کربلا،بالاخص شهادت سید الشهداء(سلام الله علیه) رحلت شهادت گونه نمود و در مدینه منوره دفن شد. به قولی رحلت آن حضرت در 21 ماه جمادی الثانی بوده است.
مشخص شدن یکی از یاران امام زمان(عج) ۲۹ آذرماه۱۳۹۴ در سوریه به شهادت رسید. 🌹🌷🇮🇷🌹🌷🇮🇷🌹🌷🇮🇷🌹🌷 🍃آیت الله بهجت دست روی زانوی او گذاشت و پرسید: جوان شغل شما چيست؟گفت: طلبه هستم. 🔹آیت الله بهجت فرمود: بايد به سپاه ملحق بشوی و لباس سبز مقدس سپاه را بپوشی. ️ دوباره پرسید: اسم شما چیست؟ گفت: فرهاد ♦️آقای بهجت فرمود: حتماً اسمت را عوض كن. اسمتان را يا عبدالصالح يا عبدالمهدی بگذاريد. شما در شب امامت امام زمان(عج) ‌به شهادت خواهيد رسيد. شما يكی از سربازان امام زمان(عج) هستيد و هنگام ظهور امام زمان(عج) با ايشان رجوع می کنید. 🌹شادی روح ایشون و همه شهدا و اموات خودتون صلوات🌹
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملاقات با امام زمان(عج) در ۱۸سالگی 🔴۲۹ آذر سالروز شهادت شهید مدافع حرم اسماعیل خانزاده 🟠همان شهیدی که خاطره ملاقاتش با حضرت مهدی (علیه‌السلام) در محضر رهبر معظم انقلاب نقل شد. با هم ببینیم. 🔵توی وصیت نامه‌اش نوشته بود: خداوندا محبت همسر، پدر، مادر و دخترم باعث شده که نتوانم برای دفاع از حرم عمه جانم حضرت زینب(علیهاالسلام) بروم. به راستی که ندای هل من ناصر اربابم را شنیدم. می خواهم برای دفاع از حرم عقیله بنی هاشم به سوریه بروم تا به مولایم بگویم اگر در آن روز برای یاری شما نبودم امروز می‌خواهم جان نثاری کنم. 🟢وصیت شهید مدافع حرم اسماعیل خانزاده به دخترش: ای دختر عزیزم، جگر گوشه بابا، خیال نکن من بیخیال تو بودم، بدان که بابا تو را بینهایت دوست داشت اما چه کنم که بر من تکلیف بود و احساس مسئولیت داشتم بابا لحظه ای از یاد تو غافل نخواهد شد و در همه مراحل زندگی در یاد تو خواهم بود ولی اگر دوست داری بابا هم از تو راضی و خوشحال شود حفظ حجاب و شعائر دینی است و اگر روزی حافظ قرآن شدی به یاد من هم باش و برای شادی روح من قرآن تلاوت کن و همچون شب ها که برای من آیه الکرسی می خواندی بیا سر قبر بابا بخوان. 🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی» 🌹شادی روح ایشون و همه شهدا و اموات خودتون صلوات🌹