#السلام_علیک_یا_کریم_بن_کریم
هـر روزِ خـدا بـرای من محتـرم است
امـا بـه نظـر دوشنبـه روز کـرَم است
〰〰〰〰〰〰
❤️ حسن جاااااان
دوشنبه طبق روایاتِ عشق باید گفت
که رزقِ ما همه در دست حضرتِ حسن است...
🌺 #دوشنبـههـای_امـام_حـسنـی 🌺
@komail31
🌹 #ارباب_خوبم_سلام 🌹
تشنگان عشق را با مُشٺ آبی جان بده
کربلا دور اسٺ ما را با سرابی جان بده
زندگی یعنی سلام سادهای سمٺ شما
ایها الارباب ما را با جوابی جان بده
@komail31
دوشنبه های امام حسینی
درود و رحمت و رضوان الهی بر آنانکه «مداد العلماء» را با «دماء الشهداء» جمع ، و ما را بر سفره علم شان میهمان کردند 🌷
👌 چه خوب میزبانانی داشتیم
😭 و چه بد میهمانانی هستیم❗️
#شهید_فخری_زاده
شهدای #بسیجی هسته ای
@komail31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری
با صدای #حاج_قاسم
✨✨✨✨✨✨✨
🎧این را به خودمان بقبولانیم که هیچ کداممان برای همدیگر کار نمی کنیم... همه برای خدا کار می کنیم...برای او کار کنیم او را در نظر داشته باشیم بلکه انشاالله خداوند عاقبت عمر همه مان را ختم به #شهادت بکند.
⚘بی حسرت از جهان نرود هیچکس به در
⚘الاّ شهید عشق به تیر از کمان دوست
🌹🍃سلامتی و تعجیل در فرج #امام_زمان علیه السلام و شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
#شهید_فخری_زاده
─═ 🍀🌸🍀═─
@komail31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ | شهیدِ مُحسن
🔻حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت و فقدان دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی جناب آقای محسن فخریزاده، بر مجازات قطعی عاملان و آمران این جنایت و همچنین لزوم پیگیری تلاش علمی و فنی این شهید تأکید کردند.
#نفوذ
#شهید_فخری_زاده
#بسیجی
@komail31 🥀
#تلنگر
تا دلم غافل ز آقا می شود
پای من سوی گـ⛔️ــنه وا می شود
تا مرا نَفســــَم به ذلت می کشد
💠مَـهـدی زَهـرا💠 خجالت می کشد‼️😔
کار من تنها دل آزردن شده
کار 💠مولا💠 خون دل خوردن شده😔
روز☀️ و شب🌙 گویم به خود با واهمه
من چه کردم با 💠 عزیزفاطمه 💠؟❓😔
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
#امام_زمان
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَابْنَ عَلِيٍّ اَلْمُرْتَضَى...
🌱سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین .
سلام بر تو و بر روزی که زمین درد کشیده را، با عدالت علوی التیام خواهی داد.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
سه شنبه های مهدوی
۱۱سال پیش در چنین روزهایی خبر ترور و شهادت #شهید مجید شهریاری، دانشمند هستهای کشورمان قلب میلیونها ایرانی را به درد آورد.
درست در زمانی که در آستانه سالگرد شهادت شهید شهریاری بودیم، دشمنان قسم خورده و شیطان صفت این مرز و بوم، که نتوانسته بود پیشرفتهای علمی جمهوری اسلامی ایران را تاب بیاورد، دست به جنایتی دیگر زد تا به گمان خام خودش با ترور #شهید فخری زاده، مقابل پیشرفتهای روزافزون علمی و هستهای را بگیرد. اما غافل از اینکه این دانشمندان هر کدام شاگردان بسیاری دارند که هر یک از آنها امروز یک دانشمند هسته ای و علمی است.
امروز به بهانه سالروز شهادت شهید شهریاری به بازخوانی زندگینامه این شهید بزرگوار پرداختیم که در ادامه میخوانید.
👶 تولد
#شهید مجید شهریاری در سال 1345 در زنجان متولد شد. وی متاهل و دارای دو فرزند به نامهای محسن و زهرا بود. همسر این شهید بزرگوار، بهجت قاسمی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی است.
🔬فعالیتهای علمی و دانشگاهی
وی تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی را در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ( از سال 1363 تا سال 1368 )،
دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هستهای در دانشگاه صنعتی شریف ( از سال 1369 تا سال 1371)
و دوره دکترا را در رشته مهندسی هستهای در دانشگاه امیرکبیر (از سال 1372 تا 1377 ) گذارند.
💻🧰شهید شهریاری پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه امیرکبیر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه، به عنوان استادیار عضو هیات علمی در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به کار شد.
بعد از چهار سال دوره دانشیاری ، به درجه استادی ارتقاء پیدا کرد. نمره کیفیت تدریس وی در دوره دانشیاری 19.46 از 20 بود.
ایشان از سال 83 تا زمان شهادت نماینده دانشگاه شهیدبهشتی در امور اجرایی همکاری با سازمان انرژی هستهای بود.
🌹این دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی ایران سرانجام در 8 آذر 1389 توسط رژیم صهیونیستی و باهمکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد.