eitaa logo
کنفرانسهای مفید
26 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
698 ویدیو
51 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
👆 علائمی که به ما میگه کمبود ویتامین «آ» داریم! 🔸مهمترین نشونه کمبود ویتامین آ ضعف سیستم ایمنی و ابتلا به بیماری‌های ویروسی هست
🔴 خیانت فرقه انگلیسی ‏بازتاب حماقت فرقه شیرازی در روزنامه نیویورک پست متعلق به روبرت مرداک ترجمه: ‎ برای جلوگیری از شیوع کرونا ضریح را لیس می‌زنند!
⭕️نمونه‌ای از همکاری کسبه‌‌ی پایتخت برای مقابله با کرونا👌
🔴 انگلیس خبیث ‏هرقدر هم که کرونا در جهان گسترش یابد و بر شمار مبتلایان یا فوت شدگان بیفزاید، این فقط ایران است که آمار شیوعش توسط BBC با قید ‎ منتشر می‌شود! توجه کنید: ۱. خبر مهم و فوری: ۷۷ فوتی (مرگ!) در ایران + ‎ همان خبر به صورت فوری! ۲. خبر عادی: ‎ ابتلای پرتغال و عربستان!
▪️الکس آزار وزیر بهداشت آمریکا امروز گفت حتی اگر واکسنی ساخته شود قول نمی دهد همه مردم توان پرداخت هزینه آن را داشته باشند چرا که این نه دولت، که بخش خصوصی است که تعیین کننده قیمت است. به آمریکا، به مهد سرمایه داری، به جایی که حتی جان انسان ها در دستان مشتی شرکت سودجوست خوش آمدید
🔹 اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم🔹 . 🔻خدا را یاری کنید، او شما را یاری می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد. 💠دیروز مدافعان حرم بودیم💠 و 🍃 امروز مدافعان سلامت🍃 این بار هم با ندای لبیک یاحسین همه با هم برای مقابله با کرونا ویروس می آییم و تمام نقشه های دشمن را نقش بر آب میکنیم و نمی گذاریم که آنها پیروز این میدان باشند مثل همیشه در خط مقدم هستیم با تمام توان ✌️.
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 توصیه هایی در خصوص نحوه مواجهه با سختیها و مشکلات و بیماری کرونا
🔺بررسی محتوای منتشر شده در صفحات اینستاگرامی رسانه های فارسی زبان در بازه ۳۰بهمن ماه تا ۸ اسفند/
🔻تلفن‌های ضروری در روزهای شیوع ویروس کرونا 🔹در روزهای شیوع ویروس کرونا ضروری است از برخی شماره تلفن‌ها و کاربردهای آنها اطلاع داشته باشیم.
💢 روزنامه گاردین : شهروندان آمریکا به دلیل سطح بهداشت حق دارند از در هراس باشند! 💢 طبق گفته کارشناسان بهداشت آمریکا، نیمی از پرستاران از وجود تجهیزات بهداشتی مناسب و کافی مطمئن نیستند؛ " گاردین " در این باره نوشت " کارشناسان بهداشت آمریکا اعتقاد دارند با توجه به وضعیت بهداشت و امکانات، شهروندان آمریکا حق دارند از کرونا در هراس باشند.
🚨 رییس سازمان بهداشت: 🔻سفر تاجر عربستانی و زن چینی او به تهران منشا ویروس کرونا در ایران است! 🔰بالأخره حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها تو سر این دولت لیبرال زد که مدعی بود که مرکز شیوع کرونا از قم و توسط یک تاجر ایرانی و یا طلاب چینی جامعه المصطفی بوده 🔻دم خروس بیرون زد 🔗
📸 هر آنچه باید در سفرهای درون‎شهری برای پیشگیری از کرونا بدانیم