هدایت شده از کتابخانه صوتی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "سه دقیقه در قیامت" روایتی است از خاطرات یکی از مدافعان حرم که در جریان عمل جراحی بمدت سه دقیقه از دنیا می رود و سپس با شوک در اتاق عمل، دوباره به زندگی برمی گردد؛ اما در همین زمان کوتاه چیزهایی دیده که درک آن برای افراد عادی سخت است. به دلیل درخواست راوی کتاب هویت وی در این کتاب به صورت ناشناس باقی مانده است. آنچه میخوانید نتیجه چندین مصاحبه و دیدار و شرح ماجرایی نادر است که برای این جانباز اتفاق افتاده است.
در این کتاب که بسیار مورد استقبال خوانندگان قرار گرفته و نقدها و تفسیرهایی هم بر آن شده است، حقایقی درباره مرگ، برزخ، حال انسان در برزخ و بسیاری مطالب دیگر درباره حیات پس از مرگ خواهید خواند.
برزخ طبق آیات و روایات فاصله میان مرگ تا قیامت کبری است. برزخ قیام و زندگی جدید و جهانی نو است؛ خواه گودالی از گودالهای دوزخ باشد، یا باغی از باغهای بهشت. پس برزخ معبر و دالان ورودی به قیامت و حشر اکبر است و انسان در ادامه ی مسیر زندگی دنیا وارد جهان برزخ می شود، که سراسر آگاهی و حیات است.
اگر دوست دارید حقایقی حیرتانگیز از دنیای پس از مرگ بدانید، این کتاب را حتما بخوانید.
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
AUD-20210801-WA0007.mp3
10.02M
هدایت شده از کتابخانه صوتی
4_5924966633905851413.mp3
10.15M
هدایت شده از کتابخانه صوتی
null.pdf
2.15M
❇️ "انتخاب جهت" لازمه "فعالیت تربیتی"
🌍 امروزه در سراسر کشور، فعالیت های فرهنگی-تربیتی بسیاری در حوزه کودک و نوجوان صورت می گیرد. از مساجد گرفته، تا هیئات، پایگاه های بسیج، کانون ها، و مهدهای قرآن که در مجموع آمار قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند. فعالیت هایی که اگرچه در ظاهر بسیار جامعه پسند و تربیتی به نظر می رسند، اما در برخی از موارد، به مرور زمان، از شور و نشاط اولیه آنها کاسته شده، رو به سردی رفته و در نهایت اثر لازم و کافی بر آن مترتب نمی شود.
🧐 راستی، چرا اینگونه است؟!، آسیبی که امروزه گریبانگیر بسیاری از مجموعه های فرهنگی- تربیتی بوده و در برخی از موارد شاهد از دست دادن انگیزه در فعالان این عرصه نیز می باشیم.
🤔 به نظر می رسد مهمترین عامل آسیب مذکور در این مجموعه ها، این است که عمده انرژی آنها، صرف حرکت می شود، نه انتخاب جهت حرکت! و به همین خاطر است که دربرخی از موارد، با نوعی رکود و خمودگی در فعالیت های فرهنگی-تربیتی مواجه می شویم.
🙄 راستی، حرکت شما به عنوان یکی از دغدغه داران عرصه فرهنگ و تربیت، کجا را نشانه گرفته است؟! ریشه ها، هسته ها، زیربناها یا ...، کدام یک؟!
👤 حضرت آیت الله حائری شیرازی (ره) در این باره می فرماید "اگر وقت خود را بیشتر صرف انتخاب راه و جهت حرکت کنیم، راه برای ما هموار خواهد شد. بسیاری از اوقات، انرژی خود را صرف حرکت می کنیم، درحالیکه انتخاب جهت مهم تر است".
‼️ بنابراین، "جهت یابی" یکی از مهمترین لوازم فعالیتهای تربیتی به شمار می آید.
✍️ نویسنده: مصطفی جهانگیری
📅 تاریخ: ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
وقتی کاری انجام نمی شه، حتما خیری توش هست.
وقتی مشکل پیش بیاد، حتما حکمتی داره.
وقتی تو زندگیت، زمین بخوری حتماً چیزی است که باید یاد بگیری.
وقتی بیمار میشی، حتماً جلوی یک اتفاق بدتر گرفته شده.
وقتی دیگران بهت بدی می کنند، حتماً وقتشه که تو خوب بودن خودتو نشون بدی
وقتی اتفاق بد یا مصیبتی برات پیش میاد ، حتماً داری امتحان پس میدی
وقتی همه ی درها به روت بسته میشه، حتماً خدا می خواد پاداش بزرگی
بابت صبر و شکیبایی بهت بده.
وقتی سختی پشت سختی میاد، حتماً وقتشه روحت متعالی بشه.
وقتی دلت تنگ میشه، حتماً وقتشه با خدای خودت تنها باشی...