eitaa logo
کانال کوه سیل
125 دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
7هزار ویدیو
126 فایل
@ahMADIm1 ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسوایی عینی وزیر بهداشت از زبان خودش🤦‍♂ عین اللهی امروز ادعا کرده: ۸۵ درصد فوتیها واکسن نزدن!و مقصر موج شش واکسن نزده ها هستن!😕واکسن زدن صدرصد جلو گیری از مرگ و میر میکنه!! حالا رسوایی خودش در مورد این دروغ بزرگ رو از زبان خودش بشنوید !! چند شب پیش در صدا و سیما خودش میگه ایمنی بعد از واکسن بعد از دو دوزه !!!یعنی ایمن نیستی!یعنی کرونایی شدن فرد واکسن زده یا فوت او هیچ ربطی به واکسن نزده نداره اما حال وقیحانه پیک ششم رو ربط دادن به واکسن نزده ها!!!و اینکه اعتراف به عوارض واکسن هم میکنه!!ولی باز بارها به دروغ میگن واکسن هیچ عوارضی نداره!!پزشکان و دانشمندان تشخیص دادن!!! همین! مملکت الان یکسال و نیمه که دست اینهاست!!! راستی مگه نمیگه بعد از دو دوز ایمن کامل هستی پس این دوز سوم که شروع به تزریقش کردن چی هست؟!!😏 این چه علمی هست که میگه با دو دوز ایمن کامل هستی باز مدتی بعد زیر حرف خود میزنه و دم از دوز سوم میزنه؟!..این همین یک مورد برای رسوایی و محاکمه این اشخاص کافی نیست؟!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخچه قماری به نام بورس به روایت استاد حسن عباسی اگر به تأثیر لقمه حلال در کیفیت نسل ها معتقدید و از لقمه حرام اجتناب می‌کنید، این کلیپ را
☫ 💌 🌹شهید سید احمد رحیمی: خدا پیشه کنید و خانه دل را بـــرای او خــــلوت ڪنید. وقـتی دل از یاد خــدا شد آنگاه خانه شـیطان میگردد و شــما را تباه می ڪند.
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هدایت میشید. خیلی مواظب باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گربه عکس خانمش رو قایم کرده بعضی آدمها هم عکس ناموسشون رو با بدترین وضع میذارن توی اینست. لااقل از این گربه یاد بگیرید ناموس پرستی رو🤔🤔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نجات از وبا دسته ای از بستگانش مدتی بود در خانه ی او مهمان بودند و وی مجبور بود برای راحتی آن ها، خود را به زحمت بیندازد و از آنان پذیرایی کند. او اتاقی در اختیار هر خانواده قرار داده بود. خود نیز در اتاق کوچکی از خانه اش استراحت می کرد. این وضعیت، او را به تنگ آورد. روزی خدمت امام صادق(ع) رسید و گفت: «ای فرزند رسول خدا! برادران و پسرعموهایم، خانه ام را بر من تنگ کرده اند و از همه ی آن خانه، مرا به اتاق کوچکی رانده اند و من همواره مشغول فراهم کردن امکانات آسایش آن ها هستم. دوست دارم آنان را از خانه ام بیرون کنم». امام به آرامی گفت: «صبر داشته باش. حتماً خداوند گشایشی در کار تو فراهم خواهد کرد». مدتی صبر کرد و چیزی نگفت. پس از گذشت مدت زمانی، بیماری وبا در مدینه شیوع پیدا کرد و جان بسیاری از مردم شهر را گرفت و آنان را هلاک کرد. با این حال، بیماری هرگز به خانه آن مرد راه نیافت و از خانواده او کسی از میان نرفت. روزی امام صادق(ع) را دید و قضیه را تعریف کرد. امام لبخندی زد و فرمود: «این نتیجه ی نبریدن از بستگان است».
اگه نمی‌دونی تو این عکس چه اتفاقی داره میفته احتمالا خیلی جوونی 😅😅 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 خانواده نوزادان چهارقلو در مشهد تحت حمایت آستان قدس رضوی قرار گرفتند 🔺همزمان با سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) خانواده نوزادان چهارقلوی تازه متولد شده در مشهد تحت حمایت آستان قدس رضوی قرار گرفتند. 🔸با دستور حجت‌الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی چهارقلوهای متولد شده که پدر آنان پاکبان است از حمایت ویژه این آستان مقدس برخوردار شدند. 🔹علاوه بر تامین هزینه‌ بیمارستان و سایر هزینه‌های جاری این نوزادان به‌ مدت یک سال، هزینه تامین مسکن این خانواده نیز به مدت سه سال از سوی آستان قدس رضوی تامین می‌شود. 🔺این چهارقلوها شامل یک دختر و سه پسر روز جمعه ۳۰ مهر در بیمارستان سینای مشهد متولد شدند.
👤 پاسخ به توییت حسن روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حقیقتا ستودنی هستند، ببینید چه جشنی گرفته اند! خدا پشت وپناه شان باشه انشاءالله