✍سیره زندگی شهیده زهرا حسنی سعدی...
🔹نماز اول وقت زهرا ترک نمیشد اصلاً فرقی نمیکرد کجا بودیم حتی یک بار در هواپیما قبل از پرواز پارچه روی زمین پهن کرد و نمازش را بلافاصله بعد از اذان خواند.
🔹عادت داشت قبل از اذان آرام و با طمأنینه وضو بگیرد لباسهایش را مرتب کند به پوششش رسیدگی کند تا وقت اذان با نهایت زیبایی و آراستگی در برابر و برای معشوقش نماز بخواند.
🔹همیشه نماز جماعت را ترجیح میداد و دوستانش را هم دعوت میکرد.
🔹ساعت یکی از کلاسهای دانشگاه زهرا به گونهای بود که زمان اذان دقیقاً وسط کلاس بود از طرفی فاصله دانشکده فیزیک تا مسجد دانشگاه شریف حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بود.
🔹با وجود آنکه زهرا حدود نیم ساعت کلاسش را از دست میداد از استادش اجازه میخواست که میانه کلاس به مسجد برود و نماز اول را وقت بخواند.
🔹استادش هم در نهایت بزرگواری برای اینکه زحمت زهرا کمتر شود و از درس هم عقب نماند اتاقش را به زهرا داد تا نماز اول وقتش را در همان دانشکده بخواند و بتواند سریعاً به کلاس برگردد.
💢راوی خانم مجیده ملایی مادر شهیده زهرا حسنی سعدی...
«شهیده به همراه همسرش از شهدای حادثه ی تلخ هواپیمای اوکراین بودند»
#شهیده_زهرا_حسنی_سعدی
#سالروز_شهادت
🆔 @koolebar_germi
✍سیره زندگی شهید دکتر محمد صالحه ماه محرم و لباس مشکی که پوشیدن آن در کانادا پسندیده نیست...
🔸آقا محمد در دانشگاه تورنتو ارائه داشتند ماه محرم بود و مثل همیشه لباس مشکی تن کرده بودند چون لباس مشکی در کانادا خیلی پسندیده نیست وقتی ارائه شان تمام شد به دانشجویان گفتند احتمالاً براتون سوال پیش آمده من چرا لباس مشکی پوشیدم ما این روزها عزادار شهادت پیشوا و اماممون هستیم حسین بن علی علیه السلام برای مقابله با ظلم جنگیدند و به شهادت رسیدند و درباره شخصیت و مقام امام حسین علیه السلام توضیح دادند.
💢راوی خانم ملایی مادر شهیده زهرا حسنی سعدی ،همسر شهید دکتر محمد صالحه...
#شهید_محمد_صالحه
#سالروز_شهادت
🆔 @koolebar_germi
💬آیا تعداد روزهای اعتکاف، الزاماً باید سه روز باشد؟ اگر کسی نذر کند چهار روز در مسجدی معتکف شود، آیا نذر منعقد می شود؟
#احکام
هدایت شده از انتشارات بهاردلها استان قم (کتب مذهبی و مناسبتی)
📌یاد شهدا، افتخارات شهدا، عزت شهدا را همه باید نصب العین خودشان قرار بدهند؛ نگذارید فراموش بشود.(امام خامنه ای)
مجموعه 14 جلدی لحظه هایی با شهدا
خاطرات هشت سال دفاع مقدس است که بصورت موضوعی و کوتاه و خواندنی (هرخاطره یک صفحه) در هرجلد دسته بندی شده است.
این محصول مناسب اردوهای راهیان نور و بزرگداشت های شهدایی است .
قیمت مناسب و حجم کم و صفحه آرایی شکیل از ویژگی های این مجموعه است.
قیمت هرجلد 25000 تومان
تخفیف برای مجموعه های فرهنگی
مشاهده طرح جلد و اطلاعات این مجموعه:
http://www.baharnashr.ir/subjectdesc.aspx?itemcode=347