هدایت شده از کوله بار خادم الشهداناحیه امامت تبریز
خاطره ای از «حرمت لباس مشکی برای شهیدنوید» :
برای لباس مشکی عزای سیدالشهــدا خیلی احترام قائل بود. می گفت:«سعی میکنم اولین شب محرم، در یکی از حرم های اهل بیت (ع) یا امامزاده ها، اذن دو ماه مشکی پوشیدنم رو بگیرم.» 🏴
با همان لباس مشکی هم راهی عملیات شد و در روز اربعین حسینی به شهادت رسید🥀
#خاطرات_شهیدنوید
#زیارت_عاشورا
#خادم_الشهدا
اللّهــم عَجـــِّـل لِولیّـک الفــرج🤲
@koolebar_tabriz
من نمیدانم آنها چگونه
از این جگرگوشه هایشان دل کندند..!!
مدیونیم💔
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_مقدس
@koolebar_azsh
🌷قاسم بن الحسن دفاع مقدس که بود؟
به علت سن پایینش از رفتن به جبهه منع شد! به هر دری که زد او را نبردند! با آن سن کم خود را از چای گرمیِ اردبیل به تهران رساند و ده روز در مقابل دفتر رئیس جمهور ماند تا او را ببیند اما موفق نشد!
روز یازدهم ماجرا را به رئیس جمهور
آیت الله خامنه ای گفتند! ایشان دستور می دهد که وی را به نزد او بیاورند! خواسته اش را مطرح اما ایشان نیز به دلیل سن کمش مخالفت خود را با اعزامش اعلام کرد!
در آن لحظه گریه کرد و گفت:
حالا که نمی گذارید به جبهه بروم، به روضه خوان ها بگویید از این پس روضه حضرت قاسم را نخوانند چون او هم در هنگام شهادت فقط ۱۳ سال داشت!
آیت الله خامنه ای همان لحظه در کاغذ مهر شده ای که به وی تحویل داد نوشت «او بدون هیچ محدودیتی می تواند به جبهه اعزام شود.»
پایش به جبهه باز شد. شهید حمید باکری در سخنرانیهای خود جهت بالا بردن روحیه نیروها از رشادت های او می گفت. هرگاه که در مرخصی بود و به اردبیل می آمد، با دعوت امام جمعه در خطبه ها حاضر و مردم را به رفتن به جبهه و دفاع از اسلام دعوت می کرد.
او نه در پشت جبهه، بلکه در مقدمترین خط مقدم، یعنی گردان تخریب حضور پیدا کرد و در شب های عملیات مین ها را خنثی و به شهیدان حمید و مهدی باکری می گفت که سریع گردان را به جلو بیاورید!
او کسی نبود جز #شهید_مرحمت_بالازاده
@koolebar_azsh
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این حسین کیست؟
🏴 قیام حسینی به روایت شهید حاج قاسم سلیمانی
قربانی مهم است، اما مهمتر از قربانی آن چیزی است که انسان برای آن قربانی میشود...
#ما_ملت_امام_حسینیم
@koolebar_azsh