گزارش تحلیلی.pdf
423.7K
✍«تحریمهای آمریکا علیه مردم ایران است نه حاکمیت» #گزارش_تحلیلی @kooyesimorgh
🔺 در توصیههای ۸ گانه رهبر انقلاب به رئیس جدید قوه قضائیه تاکید شد:
👈 تحول دستگاه #عدالت در #گام_دوم_انقلاب
💻 @Kooyesimorgh
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید: از #سربازان_خمینی تا #سربازان_خامنهای/ در کجای #تاریخ ایستادهایم؟
💢 روایتی جذاب از تغییر معادلات منطقه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
@kooyesimorgh
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر اعضای موسسه عالی فقه و علوم اسلامی:
👈 حوزه علمیه میتواند همه نیازهای نظام و جامعه اسلامی را برآورده کند. ۹۷/۱۲/۱۳
💻 @Kooyesimorgh
🔰 سخننگاشت | توصیه رهبرانقلاب به طلاب: معتقدم از تفسیر، رها و جدا نشوید؛ یعنی تفسیر حالا ممکن است جزو برنامهی درسیتان نباشد، امّا حتماً [لازم است]؛ مثلاً فرض کنید یک دوره تفسیر مجمعالبیان؛ بسیار تفسیر خوبی است؛ مجمعالبیان بسیار تفسیر عالمانهای است، یعنی مرحوم طبرسی در یک جاهایی و در ذیل یک آیاتی، مُلّاییِ خودش را و تبحّر خودش را در استدلال و استنباط نشان داده. اُنس با قرآن جداگانه و اُنس با تفسیر جداگانه، به نظر ما لازم است. ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
💻 @Kooyesimorgh
✳️#در_محضر_رهبری 🔴 دلیل تشدید فاصلهی طبقاتی در جامعهی اسلامی ✅ چرا در یک جامعه اسلامی، افرادی روزبهروز میلیاردر و افرادی فقیرتر میشوند؟ 🔸بله، این اشکال واردی است. خود من یکی از کسانی هستم که به این مسئله ایراد دارم. البتّه اگر کسی میتواند از راه صحیح ثروت جمع کند، هیچ کس به او اعتراضی نخواهد کرد، منتها اینکه کسانی با سرعت به ثروتهای کذایی میرسند، این از راه صحیح اصلاً امکان ندارد، جز با تقلّب و روشهای ممنوع و حرام امکان ندارد. منابع کشور هم که محدود است. بنابراین لازمهی انباشته شدن ثروت حرام در یک جا، گود افتادن و خالی شدن کیسهی یک عدّهی دیگر است در کنار آن، همین که امیرالمومنین فرمود: ما رأیت نعمه موفوره الا و فی جانبها حقّ مضّیع؛ این کاملاً درست است. اصلاً تمام تلاش ما این است که این نباشد. تکیهی ما بر روی مبارزهی با مفاسد اقتصادی و مبارزهی با قاچاق به این خاطر است. البتّه روی مسئلهی قاچاق کار تبلیغاتی نشده و نمیخواستیم هم بشود. بنده یک تلاش مفصّلی را در این یکی دو سال اخیر شروع کردهام برای وادار کردن دستگاهها- چه دستگاه قضائی، چه دستگاه قوّهی مجریّه- به مبارزهی باقاچاق. قاچاق چیز عجیبی است، همین مفاسد از آن در میآید. 🆔 @kooyesimorgh 💠 بیانات در دیدار جمع دانشجویان دانشگاه تهران 1377/02/22
🔰 لوح| رسانه، در اختیار کانونهای ضدمعنویت و اخلاق
🔻 رهبرانقلاب: ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویّت و ضدّ اخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم. ۹۷/۱۱/۲۲
💻 @Kooyesimorgh
📕برشی از کتاب «خون دلی که لعل شد»/۱
⚪️ روای خاطرات حضرت آیتالله خامنهای(مدظله العالی) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی است
#زندگینامه_خودنوشت_آقا
🔵حجره طبقه دوم
من در شهر مشهد، مرکز استان خراسان، در جوار آستان امام هشتم علیبن موسی الرضا علیهالسلام به دنیا آمدم. زادروز من، بیست و هشتم ماه صفر سال ۱۳۵۸ هـ.ق (فروردین ۱۳۱۸ هـ ش) است.
خانه ای که در آن به دنیا آمدم، خانهای کوچک و ساده بود که دو اتاق داشت؛ یک اتاق در طبقه بالا مخصوص پدر و مادرم و فرزندان کوچکشان بود، در طبقه پائین هم اتاقی برای خواهرانمان بود که مادرشان پیش از ازدواج پدرم با مادرم از دنیا رفته بود. بعداً پس از سی سال یا بیشتر، در ترمیم خانه، آن اتاق به دو اتاق تبدیل شد.
یک سال پس از تولد من، همگی به خانه پدربزرگ مادریام، یعنی آقا سیدهاشم میردامادی نجفآبادی ـ از علمای معروف که به علم و زهد و تبحر در تفسیر قرآن شهرت داشت و جزو علمایی بود که رضاشاه چند سال پیش از تولد من آنها را تبعید کرده بود نقل مکان کردیم. خانه ایشان نسبتا وسیع بود، اما پس از بازگشت پدربزرگ از تبعید، مجدداً به خانه خودمان برگشتیم.
بعدها برخی از مریدان و دوستداران پدرم به توسعه خانه ما همت گماشتند، زمین متروکه کنار آن را خریدند و خانه بازسازی شد و ما دارای خانه جدیدی شدیم. مساحت هر دو خانه روی هم نزدیک دویست متر مربع میشد. امروز این خانه به مکانی عمومی برای ذکر و عبادت تبدیل شده و «حسینیه» نام گرفته است.
در خانه فقط اثاثیهای اندک و ساده بود که روز وفات پدرم ـ یعنی تقریبا ۴۵ سال پس از تاریخی که مورد بحث ما است ـ به مبلغ چهل و چند هزار تومان ارزیابی شد. البته این مبلغ شامل قیمت کتابها نمیشد.
من دومین فرزند پسر خانواده هستم. از من بزرگتر سیّد محمد است و دو برادر و چند خواهر هم دارم.
🔁ادامه در بخش های بعد....
🆔@kooyesimorgh