2.pdf
266.6K
✍«مؤلفههای کارآمدی نظام دینی در اندیشه مقام معظم رهبری» #مقالات_کتاب_نقد @kooyesimorgh
✳️ #در_محضر_رهبری
🔴 جوانی و موضعگیری اجتماعی - سیاسی
✅ سؤال: ما در مسائل اجتماعی و سیاسی، بعضاً موضعگیریهایی افراطی و تفریطی مشاهده میکنیم که ضررهایی را هم در پی دارد. رهنمود جنابعالی برای جوانان در این خصوص چیست؟
🔸از اختلاف سلیقه خیلی نباید ترسید. اختلاف سلیقه چیز بدی نیست و اشکالی هم ندارد که حالا که مثلاً دو سلیقه سیاسی وجود دارد، یک جوان به این سلیقه معتقد باشد، دیگری به آن سلیقه.
🔹آن چیزی که مضّر است، اقدام بیفکر و بیمطالعه و تصمیمگیریهای سریع و جوشی شدن و بیمطالعه کار کردن است. من جوانان عزیز را از این حالت بر حذر میدارم. جوانی لزوماً به معنای سرعت تصمیمگیری نیست. البته جوانی به معنای بیباکی در اقدام {هم} هست؛ به معنای این است که انسان خیلی دچار پیچ و خمهای کاری که میخواهد انجام گیرد، نشود؛ امّا به معنای جوشی شدن، اقدام بیرویّه کردن و اقدام نسنجیده کردن نیست.
🔸جوان میتواند نسنجیده کاری کند، میتواند هم سنجیده کاری کند؛ یعنی کاملاً با فکر و با تأمّل کار کند. اگر این خصوصیّت،یعنی خصوصیّت تأمل و اندیشمندی و مطالعه و حقجویی وجود داشته باشد- که همه اینها خصوصیّاتی است که کاملاً در جوان میتواند باشد؛ بعضیش هم مثل حقجویی، اصلاً جزو خصوصیّات جوانان است- اختلاف سلیقه هیچ مانعی ندارد و موجب گمراهی نخواهد شد؛ حدّاقل ضررهای عمده پیدا نخواهد شد.
🔹حالت نفی غیر- اینکه انسان در مسائل اجتماعی، موضعی را اتّخاذ کند و بگوید صد درصد این است و جز این نیست- درست نیست؛ این حالت خوبی نیست. البته در بعضی از اصول عقاید، باید همینگونه بود؛ یعنی بایستی با فکر دنبالش رفت و در یک نقطه ثابت و مستحکم ایستاد و قاطع گفت: این است و جز این نیست. در این جا «این است و جز این نیست»، بد نیست؛ خوب است. امّا در مسائل اجتماعی، درمسائل سیاسی، در برخوردهای گوناگون اجتماعی، «این است و جز این نیست»، درست نیست. به نظر من، انسان بایستی نظرات طرف مقابل را تحمّل کند و در مورد ترتیب اثر بر فکر و نظر خودش، سنجیده کاری را معیار و ملاک کار خویش قرار دهد. اگر این باشد، به نظر من هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
💠 دیدار جمعی از جوانان به مناسبت هفته جوان: ۷ /۲ /۱۳۷۷
_____
✴️ کوی سیمرغ
🆔 @kooyesimorgh
یادداشت.pdf
341.1K
✍«ورشو، نقاشی تانکها، سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh
یادداشت 2.pdf
300.9K
✍«ایران، قدرت اختیار در برابر قدرت اجبار» #یادداشت @kooyesimorgh
1.pdf
608.2K
📕« خلاصه کتاب نبرد حق و باطل، تألیف شهید مرتضی مطهری» #خلاصه_کتب @kooyesimorgh
2.pdf
454.2K
✍«گفتمان امنیت ملی در چارچوب ارتقای سطح علمی دانشگاهها» #مقالات_کتاب_نقد @kooyesimorgh
فصل 15.pdf
431.1K
📕«امام رضا علیه السلام، برگرفته از انسان 250 ساله» #انسان_250_ساله @kooyesimorgh
بخش سوم.pdf
331.8K
📕«بخش سوم، ایمان، برگرفته از خلاصه مباحث طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی @kooyesimorgh
12.pdf
463.5K
✍«از سند تحول» تا تحول آفرینی سند #مقالات_عصر_اندیشه @kooyesimorgh
❇️#بحر_در_کوزه 🔶ارزشهای انقلاب 🔵دهه فجر، سرآغاز طلوع اسلام، خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطهای تعیین کننده و بی مانند بشمارمیرود. 🔵آنچه که براى ما لازم است، این است که آحاد مردم، مسئولین، غیر مسئولین، بخصوص جوانها، بخصوص کسانى که سخن و حرفشان تأثیر دارد، احساس مسئولیت حضور در صحنه را از دست ندهند. هیچ کس نگوید من تکلیفى ندارم، من مسئولیتى ندارم؛ همه مسئولند. 🆔@kooyesimorgh 💠 بیانات در 1369/10/11
یادداشت.pdf
362.3K
✍«خروج آمریکا از دایره قدرت، سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh
❇️#بحر_در_کوزه 🔸فرصت تاریخی 🔵دهه فجر برای کشور ما یک فرصت تاریخی بود و ملّت ما را از یک حصار بسیار خطرناک خارج کرد. تا وقتی یک ملّت در حصار استبداد یک حکومت وابسته و فاسد و ضدّ مردم و ضدّ فرهنگ و دین قرار دارد، هیچ چیز زیبا و مطلوبی که زندگی آنها را از لحاظ مادّی و معنوی اعتلاء بخشد و پیش ببرد، نمیتواند در بین آنها پا بگیرد. 🆔@kooyesimorgh 💠 بیانات در 1383/03/11
1.pdf
349.3K
✍«رمزگشایی از سخنان سید حسن نصرالله، سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh
یادداشت.pdf
357K
✍«آمریکا در عراق آب در هاون میکوبد، سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh